Zor durumdayım..:(

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
33
Arkadaşlar bu sene üniversite kazandım hazırlık sınıfındayım tuncelinin bir ilçesnde okuyorum ailemin maddi durumu çok kötü 280 tl bursta yetmiyor haliyle. ilçede oldğm için burs verecek kuruluş yk bildiğnz başka burs imkanları varmı..??

valla çok kötüyse tev bursuna filan başvur
ya da markette filan çalış istersen
burs birazcık kısmet işi sanrım

üniversite köyde değil ya.en kötü ilçe merkezidir. mutlaka market vs. vardır.ek iş yapabilirsiniz.
cafeler vardır mutlaka. oralara part time başvurabilirsiniz. burs bulmak zor biraz. en garantisi ek iş.

bende tuncelideyim canım muğlada okuyorum özelden yazabiliyormusun?

Küçük çaplı marketler var e orada herkes birbrni tanıdığı için kendi akrabalarna tandklarna öncelk vermşler..

canım ikametgahının buluğu belediyeye ailen dilekçe yazarsa onlar burs veriyo ama belli zamanlarda mı yapılması gerekiyo bilmiyorum bi araştır istersen ama nette pek bilgi yok bildiğim kadarıyla baban falan gidip belediyeye bi sorsun

evet ikametgahımı aldım para verdler ama sadeece 1 kere veriyolar 150 milyon..

Bilgim yok Allah yardımcın olsun tunceli de hele bide ilçesinde öğrenci olmak çok sıkıcıdır

Özel ders falan versen komşu çocuklarına falan? Hazirlik okuyorsan az bira ingilizce ogrenmissindir:/ Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Peki bir aile buyugunuz veya tanidik araciligyla köyün zenginlerinden birine çıtlatılsa bu? Bizim böyle bir kizimiz var burs lazim gibisinden yardimci olurlar belki

Peki bir aile buyugunuz veya tanidik araciligyla köyün zenginlerinden birine çıtlatılsa bu? Bizim böyle bir kizimiz var burs lazim gibisinden yardimci olurlar belki

Pertekli tanıdğmz hiç yok ilk defa bu sene gördm bende orayı.. kısmet böyleymişş..

köylerde zengin ne gezer....
yardımcı olamadım canım ama dönem başında çağdaş yaşam tev falan alıyor busr kayıtlarını keşke onlara başvuraydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…