- Konu Sahibi yasemin342
-
ikisine de evetnasıl bu konulara ilgili oldun..kendine engel olabilmiyorsun..rahatsızmısın..
eh oyle sayılır yanı seviyorum tabi ama yapmamam gerektiğimi de biliyorum. aslında yaşadıklarım beni üzmedi o kadar ama böyle etkileri de oluyormuşçok korkunç bir durum 7 yaş nedir yaa.. kim nasıl yaptı bunu bilmiyorum ama şu anda kendine büyük yanlışlar yapıyorsun bence.. kendine sahip olamamayıp karşına çıkan erkeklerde birlikte oluyorsun yanlış anlamadıysam yazdıklarını..
yasemin senin ciddi bir sohbete ihtiyacın vareh oyle sayılır yanı seviyorum tabi ama yapmamam gerektiğimi de biliyorum. aslında yaşadıklarım beni üzmedi o kadar ama böyle etkileri de oluyormuş
eh oyle sayılır yanı seviyorum tabi ama yapmamam gerektiğimi de biliyorum. aslında yaşadıklarım beni üzmedi o kadar ama böyle etkileri de oluyormuş
bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
İnsanlar makine değil. Herkes her durumda aynı tepkiyi vermez. Cinsel istismara uğramış insanların büyük bir kısmında aşırı cinsel istek görülebiliyor.Yıllarca küçücük yaşta uğradığın tacız sonucunda bu işe düşkün değil,bu işlerden igrenir olurdun..Ciddi bir tedaviye ihtiyacın var gerceksen tabiî...
Öyle diyorsan öyle olsun,bana sanki tam tersi gibi geldi..Bu benim, o da sizin fikriniz saygi duyarimİnsanlar makine değil. Herkes her durumda aynı tepkiyi vermez. Cinsel istismara uğramış insanların büyük bir kısmında aşırı cinsel istek görülebiliyor.
aynen karsıma çıkan her insanla birlikte olmuşum muamelesı yapıyorsunuz ne yapacağımı bılmedıgım ıcın açtım buraya bu konuyu benı yerden yere vurun dıye degılYuh diyorum, bu nasıl bir cevap böyle. İstismara uğramış bir insanı intihara sürükler yazdıklarınız. Ayıptır, günahtır yahu. İnsanın dilinin kemiği olmalı biraz. Kib'liyorum sizi.
Benimki fikir değil, okuduklarımdan aklımda kalanlar. Psikoloji alanıyla ilgilenen ya da o alanda uzman olan arkadaşlar da benimle aynı fikirde olacaktır.Öyle diyorsan öyle olsun,bana sanki tam tersi gibi geidi..Bu benim, o da sizin fikriniz saygi duyarim
Karşına çıkan herinsanla birlikte de olsan bu senin kararın. Sadece bunu bişeylerden kaçmak için kullanma. Bir uzmandan yardım alsan iyi olur.aynen karsıma çıkan her insanla birlikte olmuşum muamelesı yapıyorsunuz ne yapacağımı bılmedıgım ıcın açtım buraya bu konuyu benı yerden yere vurun dıye degıl
şimdi bu yazdıklarınla mı doğru yola teşfik ediyorsun?bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
teşekkür ederim gerçekten okumalıyım okuyorum da ilerde kendı kendıme yetirebilcegim bi işim olur en azındanBencede okumalısın ve ayaklarının ustunde durmalısın tabi...Mantıklı olanda bu fakat suan kı durumun ıcın de kendine hakim olmalısın ileride pişman olmamak adına..Diyecek cok fazla şey de bulamıyorum açıkcası ..Eğer konu gerçek dışı değil ise ciddi anlamda üzüldüm...Hakkında hayırlısı olsun canım benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?