- 20 Mart 2015
- 17
- 3
- 3
- Konu Sahibi yasemin342
-
sence sucu ispatlansa bile hakettigi cezayi alacak mi[QUOTasya, post: 40060232, member: 219672"]7 Yaşındaki çocuğu taciz eden sapık cezasını çekmeli zaten.
19 uma gırıcem yakında unıversıte de okuyorum etrafımda anlatabilcegim bir büyüğüm arkadaşım bile yok
ayni teklifi ben de yapacaktim da yanlis anlasilirim diye cekindim ozelden ben deseninle ilgilenirim bir abla yakinligi istersenbak bize anlatabilirsin özelden de istersen kimse kınamaz seni kimsenin hakkı yok ueğer bu olay ailenden birinden olmadıysa anlat eğer baban değilse anlat ailene korkma senin sucun değil hiç kimse cocugunu bu durumda bırakmaz
Çok teşekkür ederim çok zor duruma düşersem yazacağım şimdilik iyiyim hepinizden Allah razı olsunayni teklifi ben de yapacaktim da yanlis anlasilirim diye cekindim ozelden ben deseninle ilgilenirim bir abla yakinligi istersen
bazen okumak çözüm olmuyor kendi paranı kazanman senin için daha iyi olur bu ilişki yaşamandan dolayı demiyorum evdeki huzursuzlugun için.okuyup mezun olup işsiz kalan iş hayatına geç kalan cok insan var açıkögretimle okuyup calısman sana daha iyi gelir o kişiyle aranda duygusal bag varsa iliskinden korkma ama seni kullandıgını dusunuyorsan uzaklas bir dahada güvenene kdr kimseyle bu kadar yakınlasmaOkuyorum zaten başka bi çarem yok
konu actıysan yazarım ben inanmadım bu konuya son zamanlarda yeni üyelerin actığı bütün cinsel istismar,cocuk istismarı,iliskiye düskünlük vs iceren konular hep fake cıktı bana inandırıcı gelmedi bu konu da yine bir yeni üye,üstelik seni cocukken taciz eden kisiyi asla sikayet etme taraftarı değilsin olmadığını söyliyorsun, kardeslerine acımıyor musun aynı evde onlara da yapar üvey baban.bu sebeplerden bu konuya inanmıyorumfake olduğunu dusunuyorsan yazma kardeşim herkesin hayatı günlük gulıstanlık olmak zorunda degıl
bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
konu actıysan yazarım ben inanmadım bu konuya son zamanlarda yeni üyelerin actığı bütün cinsel istismar,cocuk istismarı,iliskiye düskünlük vs iceren konular hep fake cıktı bana inandırıcı gelmedi bu konu da yine bir yeni üye,üstelik seni cocukken taciz eden kisiyi asla sikayet etme taraftarı değilsin olmadığını söyliyorsun, kardeslerine acımıyor musun aynı evde onlara da yapar üvey baban.bu sebeplerden bu konuya inanmıyorum
Yuhhh diyorum size...Bence siz korkun siz utanın...bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
ikisine de evetbu kötü bisey mi
ben konuya inanmıyorum valla ne derseniz deyin siz de kek gibi yorum yapmaya devam edersiniz iste böyleKonuyu okuduğuna emin misin üvey babam değil yazmış.
ayrıca kimse kim sonıcta bir cocuk istismarı durumu var ortada neden sikaye et denildiğinde etmem vs diyor ki benim demek istediğim bu inanmıyorım konuya fake konu icin de daha fazla yorul yazamayacağımKonuyu okuduğuna emin misin üvey babam değil yazmış.
bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
Küçük yaşta bir istismara uğradıysan
tam tersi cinsellikten korkman yada soğuman gerekmez miydi
sen bunun için bir bahane aramışsın
ve bulmuşsun
bunları düşüneceğine hayatını kurtarmaya bak
hayat o merak ettiğiniz cinsellikten ibaret değil
Siz kizinizi kariyeriniz icin 1 yil baska bi sehre yollicaktiniz dimi ? Hemde 2 yasindaydi kiziniz ? Bu dunya da zevkler istekler hep gecici .. ironik. Kimsenin inancida size dusmez. Herseyi dine baglayip bide sanki bitek siz biliyosunuz diger herkes inancsiz gibi davraniyosunuz ya cidden gulduruyosunuz sagolun. Iyi ki varsiniz. Madem bu kadar bilginiz var insanlari kinamanin sizin haddiniz olmadığınızı da bilirsiniz. Kimsenin cinsel hayatida sizi ilgilendirmez. Biz evli bayanlara neden evlendikten sonra beraber oldun evlenmeden once olmadin diye hesap soruyomuyuz ? Size ne kardesim ya. Ne bu hepiniz namussuzsunuz ayaklari ? Herkes yanlis siz dogru. Boyle devam.bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?