• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım :(

öncelikle ilgi duyduğun şeye ilgisiz ol!!sonra herşeye rağmen oku..okuyamazsan çalış..kendi ayakların üstünde dur..

psikologa gitme imkanin var mi peki o gerekirse psikiyatra yonlendirir ve ona verdigin bilgiler gizli tutulur aslında rehberlik ogretmeni olan bir arkadas meske burayi okusa yardim etse

cocukken basina geldigi icin farkinda degil o zaman yasadiklarindan sanirim onun icin etkilenmemis akli erse buyuk bir travma yasardi

Yardım alabileceğin aklı başında bir büyüğün var mı konu sahibi?

psikologa gitme imkanin var mi peki o gerekirse psikiyatra yonlendirir ve ona verdigin bilgiler gizli tutulur aslında rehberlik ogretmeni olan bir arkadas meske burayi okusa yardim etse
bilmiyorum yakınlarım tarafından öğrenilesinden korkuyorum kimseye söylemeye de cesaret edemiyorum psikolojik desteğe ihtiyacım var mıdır emin değilim

7 Yaşındaki çocuğu taciz eden sapık cezasını çekmeli zaten.
Aynen öyle çekmeli bence de. Ama bu kızın psikolojisini daha çok altüst edecekse ya da ailesi çevresi tarafından suçlanacaksa duyurulmaması daha iyi olur akıl sağlığı açısından.
aynen ben ceza çektirmekten çok hayatımı düzeltmek istiyorum bu saatten sonra şikayet edip ortalığı karıştırmanın bana hiç yararı olmaz

o zaman geçmişi sineye cekip meslek sahibi olmak tek çözüm senin icin ama nolur erkeklerden uzak dur

herkes namus bekçisi olmuş yok herkese ellettin nasıl anne olucaksın bu beyinle zor biraz
cinselliği bu kadar kötü düşünmeyin sonucta yaşanıyor ama sorun olan senin daha küçücük yaşta bunu yaşamış olman ve korkuyla söylememiş olman korkma yasın daha cok genç kendinin kıymetini bil .
ben 25 yasına giricem hayatımda cinsel ilişkiyi ilk defa gecen sene oda sevdiğim erkek arkadaşımla yasadım ve yasımın verdiği olgun ve mantıklı düşünmeyle bedeninn kıymetine var. ve toparlan.

[QUOTasya, post: 40060232, member: 219672"]7 Yaşındaki çocuğu taciz eden sapık cezasını çekmeli zaten.[/QUOTE]
sence sucu ispatlansa bile hakettigi cezayi alacak mi :(

Back
X