- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi yasemin342
öncelikle ilgi duyduğun şeye ilgisiz ol!!sonra herşeye rağmen oku..okuyamazsan çalış..kendi ayakların üstünde dur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmalımıyım? hem utanıyorum hem korkuyorum birisinin öğrenmesindeneger okuyor isen bu durumu rehberlik ogretmeninle gorus ailenin bilmesini istemiyorsan özellikle onlara bildirmemesini rica et
yapmalımıyım? hem utanıyorum hem korkuyorum birisinin öğrenmesinden
Yaşadıklarım beni üzmedi derken?eh oyle sayılır yanı seviyorum tabi ama yapmamam gerektiğimi de biliyorum. aslında yaşadıklarım beni üzmedi o kadar ama böyle etkileri de oluyormuş![]()
psikologa gitme imkanin var mi peki o gerekirse psikiyatra yonlendirir ve ona verdigin bilgiler gizli tutulur aslında rehberlik ogretmeni olan bir arkadas meske burayi okusa yardim etse
7 Yaşındaki çocuğu taciz eden sapık cezasını çekmeli zaten.Reşit değilse alattıklarını gizli tutmak da suç ama.
bilmiyorum yakınlarım tarafından öğrenilesinden korkuyorum kimseye söylemeye de cesaret edemiyorum psikolojik desteğe ihtiyacım var mıdır emin değilimpsikologa gitme imkanin var mi peki o gerekirse psikiyatra yonlendirir ve ona verdigin bilgiler gizli tutulur aslında rehberlik ogretmeni olan bir arkadas meske burayi okusa yardim etse
7 Yaşındaki çocuğu taciz eden sapık cezasını çekmeli zaten.
7 Yaşındaki çocuğu taciz eden sapık cezasını çekmeli zaten.
aynen ben ceza çektirmekten çok hayatımı düzeltmek istiyorum bu saatten sonra şikayet edip ortalığı karıştırmanın bana hiç yararı olmazAynen öyle çekmeli bence de. Ama bu kızın psikolojisini daha çok altüst edecekse ya da ailesi çevresi tarafından suçlanacaksa duyurulmaması daha iyi olur akıl sağlığı açısından.
Kaç yaşındasın?bilmiyorum yakınlarım tarafından öğrenilesinden korkuyorum kimseye söylemeye de cesaret edemiyorum psikolojik desteğe ihtiyacım var mıdır emin değilim
19 uma gırıcem yakında unıversıte de okuyorum etrafımda anlatabilcegim bir büyüğüm arkadaşım bile yokKaç yaşındasın?
artık yetişkinsin bu utanılacak bişey değil anlat birine güvendiğin kimse yokmu19 uma gırıcem yakında unıversıte de okuyorum etrafımda anlatabilcegim bir büyüğüm arkadaşım bile yok
yok yada ben guvenemıyorum aılem hala benı çocuk olarak gorduklerı ıcın oyle de muammele edeceklerdırartık yetişkinsin bu utanılacak bişey değil anlat birine güvendiğin kimse yokmu