- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Metaforik değil. Ciddi ciddi kadın intihar ederim diyor. Sinirle mi söyledi bilmiyorum tabii de. Annemin tepkili olmasını bekliyordum da bu kadarını beklemiyordum.Annene ben başımı açarsam niye seni öldürmüş oluyorum diye bir sorar mısın?
Beni yok say diyor. Ağlıyor, kalbim sıkışıyor diyor. Kıyamıyorum hiç.Anneniz sizin basiniz acildiginda neden ölsün,abartiyor bence. Bir suru acik sacli insan var,onlarinki anne degil miymis? Hayat sizin zaten,kime ne? Bence onemsemeyin kimseyi. Gozleri illa ki alisir
Bu yaştan sonra bunu mu yapacaksın diyor bana.Anneniz sizin basiniz acildiginda neden ölsün,abartiyor bence. Bir suru acik sacli insan var,onlarinki anne degil miymis? Hayat sizin zaten,kime ne? Bence onemsemeyin kimseyi. Gozleri illa ki alisir
Küçüktüm kapandığımda. Çok dogmatik bişi. Anne-abla öyle olunca süreç akışında işledi işte. Annem konuşulamayacak sanırım bu konuda. Alışır mı zamanla bilmiyorum.Seni açılmaya iten sebep ne öncelikle ? Zorla baskıyla mı kapanmıştın o yüzden şu an artık istediğin gibi mi yaşamak istiyorsun? Sıkıldın mı? Sebebine dair annenle konuşabilirsin
Ama mantiksiz biliyorsunuz degil mi? Siz bir egitimcisiniz,tarafsiz olmali ve tarafsiz gorunmelisiniz. Annenizin istegi mantikli olsa basinizda tasiyin ama su durumda gercekten manasiz. Uzulmeyin sakin boyle bir sey icin. Acin sacinizi,hayat sizin. Dilediginiz gibi yasamakta ozgursunuzBeni yok say diyor. Ağlıyor, kalbim sıkışıyor diyor. Kıyamıyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?