Zor durumlar

Buraya yazınca birazcık rahatlıyorum. Annem ve ablam çok üzülerek beni üzüyorlar ağlamalarına kıyamıyorum. Elim ayağım titriyor, telde ağladı yine annem

Alışıyorlar kesinlikle .Annem olmadığı için sadece sinirleniyorum çünkü birlikte bir yaşanmışlık,bir bağım yok kayınvalide ile o yüzden sırf saçım basınla yargılanmak beni sinir ediyordu ne yalan diyeyim .
Normalde yapmam ama izinde onlara giderken inadına sıfır kol ,kapri ,tayt , koyu renk ojeler rujlar şurup gittim .esime de dedim ki görsünler bakalım nasıl açık olunurnus ilk zamanlar sınırını yüzünden okuyordum sonra alıştı bide zayıf olsam valla göbeğe peercing takip göbeği açık tişört bile giyerdim de görüntü iğrenç daha çok kendime guldururum
Kavga etmeyin ,kalp kurmayın her seferinde sabırla anlatın .Her ağladığında ettiğinde yada intihar ederim deyince de "anne intihar etmek ,basimi açmaktan daha günah nasıl bunu düşünemedin "deyin üste çıkın .Uzuldugunuzu asla belli etmeyin biraz katı durun ama kalp kırmadan ne de olsa anne bir emeği var üstünüzde

Son olarak ne yaptığını öğrenebilir miyim ? Aynı durumu bende yaşıyorum. Annemi üzmek çok can acıtıcı. Üstelik konunun din olduğunu düşünmüyorum. Doğru bir tesettür yapmıyorum, namaz kılmıyorum çok utanarak söylüyorum bunu ama Allahtan tabiki. Şimdiye kadar erkek arkadaşıma , namaz kılmamama hiç tepki vermedi annem. Ama iş açılmaya gelince yataklara düştü . Bunu yapmayı bende istiyorum . Eşim destekçi. Ama annemi üzemiyorum . Kendim bunu aşılmayacak bir problem gördüğüm için takıntı haline getirmiş olabilirim. Henüz 24 yaşındayım. Hikayeni okuyunca acaba bende daha erken cesaret etmeli miydim diye pişman olur muyum diye düşündüm. Keşke bir çaresi olsa , keşke mutlu olunsa , hayat ne kadar kolay olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…