Zor durumlar

Yanliz son satirin ile ilk satirin baya celiskili. Madem siniflandirma yok, basörtüsünu kullanmak istemiyenlere niye icin aciyor? Bu basörtüsüne karsi gelen ile ne farki var?

Ve bu 10 yillik olayda algi oldugunu sanmiyorum. Konu sahibi gibi cok insan var. Ayni sekilde senin gibide cok insan var. Yani hem basörtü takmak istiyende, istemeyende cok insan var. Ben dindar bir insan degilim ve icim ikisinede acimiyor. Herkesin mutlu olacak sekilde yasamasini isterim sahsen.

Çevreye karşı hiç bir şey umrumda değil benim. Kim ne derse desin. Annemin üzülmesi canımı yakıyor. Çok üzülüyorum

Kısa bir macera olsa benim için de zorluk olmazdı sanırım. Kaç yıldır örtülüyüm ben. Ailem bunu düşünüyor daha çok sanırım. Annem üzülmesin benim derdim o.

Umarım öyle olur. Seni açık görürsem beni sil dedi

Yani kimi çocuklar katil tecavüzcü oluyorlar da anneleri arkalarında duruyorlar gene de. Belki kötü bir örnek ama sonuçta bu başkasını değil tamamen seni ilgilendiren bir karar. Silmez bence illa ki alışır, küsse de barışır

Bu süreçte destek alsam iyi olacak galiba. Zira kendimi çok kötü hissediyorum.

Küçük yaşta aile isteği ile kapanınca böyle oluyor . Bu kesinlikle kişinin kendi iradesi İle verilmesi gereken bir karar. Ben kapalı değilim ama bir gün öyle bir karar versem gerçekten hissettiğim için yaparım. Kapalı olan birine asla açıl diyemem. Keşke böyle bir düşüncede olmasanız . Bu hisle zaten kapalı olmanın bir anlamı yok .

Tamam.

Herşey gelip geçici annenin düşüncesi din tabanlı sanrm ama senin içinden gelmezken kapalı olsan ne fayda içinden nasil geciyosa oyle yap elbet alışılır

Umarım öyle olur. Seni açık görürsem beni sil dedi
Aslında siz annenizin ne yapacağını az çok kestirirsiniz, şimdi ben açılmak istesem, annem karsi çıkar, bir sürü şey söyler ama beni silmez , benimle görüşmeyi kesmez. Şuan anneniz sizi açılmama noktasında ikna etmek için tüm caydırıcı sözleri kullanacaktir zaten. Önemli olan bunu yaptığınızda size ne tepki vereceği.

Kıyamaz gibi geliyor. Annem çocukları için yaşayan bir kadın.

Herşey gelip geçici annenin düşüncesi din tabanlı sanrm ama senin içinden gelmezken kapalı olsan ne fayda içinden nasil geciyosa oyle yap elbet alışılır
Evet din tabanlı. Bir de bekar olmama kafayı takıyor zaten. Offf

Evet din tabanlı. Bir de bekar olmama kafayı takıyor zaten. Offf
Bence içinden nasil geciyosa oyle yap hayata bir kere geliyoruz ve bu istediğin şey imkansız değil yani olacak bisey oyuzden yap annene anlat yani ne bilim kapalıyken içinden gelmemeside dinen iyi bisey degil acil daha iyi

Ya ailelerimiz her konuda soz sahibi olamazlar gerçekten bu kadarına hakları yok dünyaya gelmeye siz karar vermediğiniz gibi hayatınızi bir hamurmuscasina yonlendirmeye de onlar karar veremez annenizin yaptığı inanılmaz cirkin emin olun ne intihar eder ne de siler ki zaten böyle bi sebep için silecekse özür dilerim ama zaten silsin p

Söz konusu olan kişi annem yalnız. Silecekse silsin diyemem. Evet ben de biliyorum hayatımı o şekillendiremez ama yok çirkin yok silerse silsin diyemem anneme.

Söz konusu olan kişi annem yalnız. Silecekse silsin diyemem. Evet ben de biliyorum hayatımı o şekillendiremez ama yok çirkin yok silerse silsin diyemem anneme.
Siz de evladisiniz o da size sirf istedigi normlari yasamiyorsunuz diye silerim diyemez.. Yasadigimiz toplum öyle islemis ki kanimiza bu dogmalari sıkı sıkıya bagliyiz.. Peki madem demeyin, hayat "sizin" hayatiniz

Siz de evladisiniz o da size sirf istedigi normlari yasamiyorsunuz diye silerim diyemez.. Yasadigimiz toplum öyle islemis ki kanimiza bu dogmalari sıkı sıkıya bagliyiz.. Peki madem demeyin, hayat "sizin" hayatiniz
Evet bu aöylediklerinizde haklısınız. Ben anne olsam çocuğuma demem bunu. Amma velakin annem kötü bir anne değil. Sevgisiz-ilgisiz büyümüş olsam bana ne der geçerim. Benim sorunum ona kıyamıyor olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…