Zor eş!

benim anladığım anne kızın var olan odasını değiştirmek istiyor yani zorunlu bir harcama değil o yüzden adam olamamış demek çok ağır laf oluyor tabi ben yanlış anlamadıysam konuyu
Aylık eve 10 bin tl para girdiğini söylemiş konu sahibi. Cibinlik ve hali ne kadar tutabilir ki. Bilmiyorum bana tavrı yanlış geldi.

Benim eşim de aynı deli oluyorum. Bir cezve seti alacağım altı üstü kaç lira on saat çenesini dinliyorum :silah: Ben de savurgan değilim gerçekten. En son çıkışınca susuyor çalışıyorum diye. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim :sinirli:

Ben direk alıp gösteriyorum :) 2-3 kuruşluk şeyler için bir de oturup dert anlatmayın maaşınız da var.
En kritik hata çocuğun duymuş olması çok üzüldüm. Kızının yüzüne basıl bakacak acaba. Keşke uzatmasaymış bu kadar. Kavgaya bahane arıyor gibi. Başka bir sıkıntısı varda ordan patlamış olabilir mi? Yoksa normalde de huysuz biri mi?

Ben direk alıp gösteriyorum :) 2-3 kuruşluk şeyler için bir de oturup dert anlatmayın maaşınız da var.
En kritik hata çocuğun duymuş olması çok üzüldüm. Kızının yüzüne basıl bakacak acaba. Keşke uzatmasaymış bu kadar. Kavgaya bahane arıyor gibi. Başka bir sıkıntısı varda ordan patlamış olabilir mi? Yoksa normalde de huysuz biri mi?
Bu kadar huysuz değil ama genel anlamda inatçı, ve para ile ilgili konularda genel tavrı bu. Hep bana çok harcıyomuşum gibi bi psikolojik baskı yapıyor. Zamanında 30 liralık rossman dan harcama yaptım diye söylemediği kalmamıştı. O zaman borcumuz vardı, şimdi borcumuz da yok..

Aylık eve 10 bin tl para girdiğini söylemiş konu sahibi. Cibinlik ve hali ne kadar tutabilir ki. Bilmiyorum bana tavrı yanlış geldi.
Kızıma bari yapmamalıydı, benim söyleme tavrım da yanlış oldu ama sabrımı taşırdı yıllardır değiştiremedim onu. Çalışmasam ona muhtaç olsam diye aklım çıkıyor

Eşiniz salak iphoncular dediğine göre fazla ezik. Boşa tatava yapmasın. Gayet de harcayabilir o parayı. Kendini düşünüp bu kadar bencil davranmasın. Millet ne kazançlarla neleri ödüyor.

Ben biraz geri kafalıyım kusura bakmayın, bir erkek eşine para hakkında bu şekilde konuştuğu zaman ayar oluyorum. Allah kadına yeterince sorumluluk yüklemiş zaten. Çalışıp eve para getirmekten başka yaptığınız iş yok , onun da yarısını kadının üstüne yıkmaya çalışıyorsunuz. Acaba beyefendi senin işlerine ortak olup sana destek çıkıyor mu? Bu sorunun cevabına göre haklı veya haksız olduğuna sen karar ver.

Çocuk heveslenmis sevindirse ne olur yani
Azıcık bir harcama yaptı diye batacaksa o evi gecindirmesi mucizedir

Eşiniz herşeyi kistigi sürece Allah onunda gelirini kisar.
Genelde hep böyle oluyor.
Biraz çocuğu için vermeye gönüllü olmalı

Yalnız salak iphonecular kısmına çok güldüm :D

Off ne uzatmis ya siz diyorsunuz zamanla alalim pahali degil hala devam ettirmis tamam hayatim bakariz dese ne olacakti
Benimki beni susturmak için tamam bakarız der ama asla benim dedigimi yapmaz. La havle çekerim ben de. Eşya için adamın kalbini kırmayayım ne olacak eşya sonuçta derim ve dediğimle kalırım. Yani tamam bakarız demek de çok sinir bozucu.

Ben biraz geri kafalıyım kusura bakmayın, bir erkek eşine para hakkında bu şekilde konuştuğu zaman ayar oluyorum. Allah kadına yeterince sorumluluk yüklemiş zaten. Çalışıp eve para getirmekten başka yaptığınız iş yok , onun da yarısını kadının üstüne yıkmaya çalışıyorsunuz. Acaba beyefendi senin işlerine ortak olup sana destek çıkıyor mu? Bu sorunun cevabına göre haklı veya haksız olduğuna sen karar ver.
Yalvar yakar yardım ettiriyorum, eski konularıma bakarsanız zaten orda da hep anlattım. Süpürge yapılacak yardım eder misin hayatım diyorum işim var diyor. İşi de film indirmekmiş. Akıllı olup dünya kahrı çekmek iişte bu, o deli olduğu için ben onun kahrını çekiyorum. Çamaşır falan katlar en fazla. Yemeğini çayını kahvesini ben yaparım, elini sürmez, hem cimri hem bencil hem de kadir kıymet bilmez

Eşiniz salak iphoncular dediğine göre fazla ezik. Boşa tatava yapmasın. Gayet de harcayabilir o parayı. Kendini düşünüp bu kadar bencil davranmasın. Millet ne kazançlarla neleri ödüyor.
Onu dediğim zaman beni milletle karıştırma bana ne milletten diyor, herşeye cevabı var fazla çirkef

Çocuk heveslenmis sevindirse ne olur yani
Azıcık bir harcama yaptı diye batacaksa o evi gecindirmesi mucizedir

Eşiniz herşeyi kistigi sürece Allah onunda gelirini kisar.
Genelde hep böyle oluyor.
Biraz çocuğu için vermeye gönüllü olmalı

Yalnız salak iphonecular kısmına çok güldüm :KK70:
Valla babam da böyle görmediğim için bana aşırı garip geliyor. Babam tek maaştı ama yemeğe de götürürdü, 1 değil 4 bayramlık alırdı gönlümüzü hoş tuttu. Hiç bişeyde de aklımız kalmadı çocuklukta. Boşa çenemi yoruyorum ona. Annesi ve ablasına böyle davranamıyor korkudan

Yalvar yakar yardım ettiriyorum, eski konularıma bakarsanız zaten orda da hep anlattım. Süpürge yapılacak yardım eder misin hayatım diyorum işim var diyor. İşi de film indirmekmiş. Akıllı olup dünya kahrı çekmek iişte bu, o deli olduğu için ben onun kahrını çekiyorum. Çamaşır falan katlar en fazla. Yemeğini çayını kahvesini ben yaparım, elini sürmez, hem cimri hem bencil hem de kadir kıymet bilmez
Yakında göreceksin erkekler çalışmayıp evde oturup eşleri onlara bakmıyor diye dert yanacaklar. Gidisat oraya gidiyor.

Elsası eksik olsaydı da bu korkunç kavgaya şahit olmasaydı kızınız.
Çocuğun tüm heveslerini gerçekleştirmek değil, güzel diyaloglar içinde büyütmektir marifet..

Maalesef kavgayı büyüten siz gibi geldiniz bana.
Sanki bu zamana dek tüm biriktirdiklerinizi kızınız üzerinden kusmuş gibi olmuşsunuz.
Daha önceden bu tarz sıkıntılarınız vardı madem, o zaman çözmeliydiniz bunu.
Rest çekmeliydiniz çalışıyorum ben, istediğimi alırım bundan sonra her ay şu kadar parayı kendime ayırcam diye.

Herkes diyor cimri olduğunu ne demek, hem de öyle bir şey yokken?
Ben olsam herkes benim popomu yesin diye çıldırmıştım yüksek ihtimal. :)
Ağır tahrik var cidden göremiyor musunuz?

Merhaba herkese, konu eşimle ilgili.

Dün akşam eşimle konuşuyoruz falan, konu çocuğumuzyn odasınaa geldi ben de dedimki kızımın odasını süslemek istiyorum cibinlik, yeni halı vs dedim kızım da heves ediyor işte elsalı olsun anne falan. Sonra eşim dediki bana şuan sıfırız biliyorsun harcama yapma dedi, (şu an sıfırız dediği geçen ay paramızla yatırım yaptık o, eve 10 bin civarı para giriyor aylık) ben de dedimki zaten şimdi değil zamanla alırız zaten pahalı şeyler değil dedim. Zamanla da harcama yapma hayallerimiz var dedi (hayalimiz saatli işlerden kurtulup kendi işimizi kurmak onun için para biriktiricez) tamam abartma dedim istediğim şeyler basit şeyler ucuz şeyler dedim. Zaten çok iyi para biriktirebilen biriyim dedim. Buna rağmen uzattı da uzattı, onun üstüne ben de ne cimrisin herkes biliyor senin cimriliğini dedim, çok sinirlendi, kim bunu diyen sana yüzüme konuşsunlar ben cimri değilim boşa para harcamayı sevmiyorum falan filan sesini yükseltti(ona kimse cimri demedi aslında) sonra tamam uzatma, kızımın odasına alacağımız basit biieyden konuyu nereye getirdin dedim, ben o salak iphone cular gibi parayı har vurup harman savurmalıyım sana öylesi lazım, vs vs bi sürü şey saydı. Bana bi daha işinden şikayet etme (arada sıkıldığım zamanlarda şikayet ediyorum bana işi bırak diyor) ömür boyu çalış, hatta ödemelere ortak ol dedi. Ben zaten ödemelere ortak oluyorum dedim hayır dedi kredi kartına olmuyosun dedi, ben biriktirip son kuruşuma kadar yatırım için aldığımız şeye verdim dedim. İkimiz de son ses birbirimize bağıra bağıra konuştuk, kızımız da duydu herşeyi. Kızlar bana kimin haklı olduğunu söyler misiniz, bu basit tartışmayı büyüten kim?
Boşuna kendini yıpratma ben çözdüm olayı. Emri vaki yapıcaksın halı mı alıcaksın alıp bi güzel sericeksin ay ne güzel olmş aşkm de mi diye göstericeksin. Ben geçen kızımn odasına stor aldım iki perde gösterdim eşime hangisi güzel sence diye öylece aldm haberi de olmuş oldu ki biz yeni yeni artıya geçiyoruz sizin borcunuz harcınızda yokmuş yani.

Valla babam da böyle görmediğim için bana aşırı garip geliyor. Babam tek maaştı ama yemeğe de götürürdü, 1 değil 4 bayramlık alırdı gönlümüzü hoş tuttu. Hiç bişeyde de aklımız kalmadı çocuklukta. Boşa çenemi yoruyorum ona. Annesi ve ablasına böyle davranamıyor korkudan
Zaten Allah kısmadığı için bereketlendiriyor resmen o parayı

Back
X