- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
Merhaba kizlar mutlu gunler herkese.
Esim de bende calisiyoruz. Ben 5 ay once ise girdim. Tabi 5 aydir biriken borclar krediler derken aldigim maas oldugu gibi borclara gidiyor. Esimin maasida krediye. Elimize kalan ay sonunda 10/20 tl oluyor. Bende diyorum ki para biriktireyim. Ama para biriktiremiyorum
bozuk varsa diyorum bi cikolata alayim oyle gidiyorum. Suan 1 haftadir bozuk kagit ne varsa biriktiriyorum. Esimde saolsun oda veriyo biriktir diye hevesliyim beya cunki. Ama cok az bi tutar. Suan 1 haftada 35 tl biriktirebildim. Aburcubur almak yerine kenara atayim diye dusunerek. Ayin 5inde maas alicam. Bu maastan elime kalan 250 tl olacak derken pat araba ariza cikardi simdi tekrar araba icin para gerekiyor. Bana bi yardimci olurmusunuz? Siz nasil para biriktiriiyorsunuz. 2 ay once 200 tl biriktirmistim tatile gittik baya faydasi oldu. Amaa su para surda dursun demiyorum hemen alip harciyorum. Simdide diyoeum 2000 tl biriktirsem marta kadar mutfak dolaplari ile yerleri yaptircam amaa olmuyor harciyorum. Siz nasil harcamadan duruyorsunuz. Yardim edin. Simdiden tesekkurler :*
Esim de bende calisiyoruz. Ben 5 ay once ise girdim. Tabi 5 aydir biriken borclar krediler derken aldigim maas oldugu gibi borclara gidiyor. Esimin maasida krediye. Elimize kalan ay sonunda 10/20 tl oluyor. Bende diyorum ki para biriktireyim. Ama para biriktiremiyorum