Zor günler nezaman biter ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba arkadaslar 28 gun once sezeryanla dogum yaptim, zor doğumdu plansiz sezryandi, kotu gecirdim dogumu. Sonra cok aglama bunalimlar yasadim yeni yeni duzelir gibiyim. Bebikim gazli bebek, damla kullaniyoruz, bazi geceler sürekli ikirdiyor az uyuyoruz, herkes gececek diyor. Yani uykumu almis uyanacağım gunler nezaman gelecek, evden cikmaya calisiyorum mumkun olduğunca, bebek 1 haftalıkken iftara falan gittik, ama yinede zor. Eski hayatimi dusunuyirum surekli nekadar kolaymis diye.

Benim de ilk 40 günüm çok zor geçmişti, eşim psikolojimin bozulduğunu düşünmeye başlamıştı ama devamında zor günler azalmaya başladı. Bebek meme dışında oyun halısında filan da durmaya başladı. Sürekli ağlamaları bitti, gaz sıkıntısı da azalmaya başladı.. Şuanda 84 günlük olduk. Sabret ve sütün de etkilenmemesi için moralini yüksek tut.

Gaz sancıları 3 aylık olunca bitiyor genelde ve uykusunda daha rahat ediyor. Aynı dönemde kendi başına biraz oyalanmaya da başlıyor (oyun halısında ya da etrafı seyrederek).

3 ay şimdi size bir asır gibi geliyordur. Çok iyi anlıyorum. Ama 2 aylık olduktan sonra zaman daha kolay akıyor sanki, ya da insan ancak alışıyor yeni bir hayatı olduğuna ve daha az sorguluyor zamanı...

3 ay şimdi size bir asır gibi geliyordur. Çok iyi anlıyorum. Ama 2 aylık olduktan sonra zaman daha kolay akıyor sanki, ya da insan ancak alışıyor yeni bir hayatı olduğuna ve daha az sorguluyor zamanı...
Kesinlikle öyle.. bukdr tatli olmasalar nasıl bakilirlar bilmem.. 3 ay bitince dis mis.basliyormus zaten :) insan kolaylascak diye beklerken zaman geçip gidiyor

Kesinlikle öyle.. bukdr tatli olmasalar nasıl bakilirlar bilmem.. 3 ay bitince dis mis.basliyormus zaten :) insan kolaylascak diye beklerken zaman geçip gidiyor
Ben önce günleri sayıyordum, sonra haftaları saymaya başladım, şimdi onu da bıraktım ayları sayıyorum. Neyse ki çabuk geçiyor. :)

Ya sen, ben misin?
Bende ilk hafta deliriyorum sanmıştım. Uyuyamama, titreme nöbetleri, eşimle yurtdışı fotolarına bakıp ağlamalar, başıma kötü bi şey gelmiş gibi hissetmeler. Google da arama geçmişi oluveriyor her şey zamanla. Sütüm az, süt sağamıyorum, uyumuyor, irkiliyor, yatağa koyunca uyanıyor, çook ağlıyor derken bir de bakışım ek gıda yaklaşmış emzirme konusunda kendimi yırttığımla kalmışım... Ve bir soruna çözüm ararken o dönem bitivermiş. Tek tavsiyem akışına bırak, ihtiyaca cevap ver, günü geçir, zaman akıp geçiyo.

Canimmm cok saol, akisina birakmak ve süreci kabullenmek gerekiyor sanırım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…