Aldatması, dövmesi, boş beleş yatması sizin için boşanma sebebi olmamış ama temizlik yap lafı karşı taraf için boşanma sebebi olmuş. Tebrik ediyorum adamı. Gururu kırılınca ayrılması gereken sizken o çok güzel üste çıkmışŞuan boşanma aşamasındayım konumu bilirsiniz. Mahkemem var süreci kolay atlatıyorum ayrıldığına dair üzüntüm yok tam tersi kurtuldugum için şükrediyorum. Tek canımı sıkan annemin olmaz olası bacısı benm eşimle evlenmem için aracı olmuştu. Eşim dışardan çok mülayim çok efendi durur fakat evliliğim boyunca herkese ezdi zamanla şiddet ve aldatması oldu issizdi bende madem issizsin benimle birlikte temizlik yaparsın lafım karşı taraf için boşanma sebebi oldu. Şuanda teyzem sagolsun arkamdan atıp tutmadığı kalmıyor damat çok iyi de yegnim damada temizlik yaptiriyoda ev gecindermese ne olcak yiyecek ekmeğimi yok olan damada oldu. Ben virüsten dolayı ailem gurbette eşim evi terk etti teyzelerimden hiç biri arayıp sormadı arkamdan konuşmaktan başka hiçbiri kapisini açmadı. Neymiş benm iyiliğimi istiyormuş gidip eşimin ailesine yalvarcakmisim beni kabul edin diye. Bu seferde biz onun iyiliği için konusuyoruz iyisi gelmez yarın öbür gün mutlu olamaz kötüsü çıkar ben biliyorum diyor. Zor gunumde arayıp sormazlar mutsuz olduğum zaman biz sana demiştik demek için ararlar. Milletin ne demesi umrumda değilde çok yakın akrabamız bu şekilde davranması hele ki zor gunumde kulağım duya duya eşimin bana şiddet uyguladığını bile bile beni birkez aramadilar sağa sola erkek tarafının benm hakkımda salladigi iddiaları anlatıyor. Annemde görüşmüyor artık onla ne halt olduğunu anladı. Arasam ağzıma geleni sayicam teyzemin de seviyesi çok düşük çirkin bir karakteri var daha çok sinirlerim hoplucak. Sadece Allah'a havale ediyorum kendinden daha beter hale düşsün diyecek bir şey bulamıyorum. Yarın öbür gün mutsuz bir evlilik yapsam hepsi biz sana demiştik demek için ürerler.
Bencede kizi varsa versin madem birazda o aldatilsin tobe yarabbimŞuan boşanma aşamasındayım konumu bilirsiniz. Mahkemem var süreci kolay atlatıyorum ayrıldığına dair üzüntüm yok tam tersi kurtuldugum için şükrediyorum. Tek canımı sıkan annemin olmaz olası bacısı benm eşimle evlenmem için aracı olmuştu. Eşim dışardan çok mülayim çok efendi durur fakat evliliğim boyunca herkese ezdi zamanla şiddet ve aldatması oldu issizdi bende madem issizsin benimle birlikte temizlik yaparsın lafım karşı taraf için boşanma sebebi oldu. Şuanda teyzem sagolsun arkamdan atıp tutmadığı kalmıyor damat çok iyi de yegnim damada temizlik yaptiriyoda ev gecindermese ne olcak yiyecek ekmeğimi yok olan damada oldu. Ben virüsten dolayı ailem gurbette eşim evi terk etti teyzelerimden hiç biri arayıp sormadı arkamdan konuşmaktan başka hiçbiri kapisini açmadı. Neymiş benm iyiliğimi istiyormuş gidip eşimin ailesine yalvarcakmisim beni kabul edin diye. Bu seferde biz onun iyiliği için konusuyoruz iyisi gelmez yarın öbür gün mutlu olamaz kötüsü çıkar ben biliyorum diyor. Zor gunumde arayıp sormazlar mutsuz olduğum zaman biz sana demiştik demek için ararlar. Milletin ne demesi umrumda değilde çok yakın akrabamız bu şekilde davranması hele ki zor gunumde kulağım duya duya eşimin bana şiddet uyguladığını bile bile beni birkez aramadilar sağa sola erkek tarafının benm hakkımda salladigi iddiaları anlatıyor. Annemde görüşmüyor artık onla ne halt olduğunu anladı. Arasam ağzıma geleni sayicam teyzemin de seviyesi çok düşük çirkin bir karakteri var daha çok sinirlerim hoplucak. Sadece Allah'a havale ediyorum kendinden daha beter hale düşsün diyecek bir şey bulamıyorum. Yarın öbür gün mutsuz bir evlilik yapsam hepsi biz sana demiştik demek için ürerler.
Üzülmeyin gerçekten değmez bunları yaşayan sensin teyzen değil o yüzden sal boşa gitsin arkadaşım akıllı bı kadın olsa seni yigeni canı olarak görse zaten bunları konuşmaz gidip kapılarına yalvarmak nedir yahu hayırdırKızı var kızı da annesini pek sevmiyor. Bu lafı derdim ama kuzenimle aram açılır. Şuan okadar doluyumki ona karşı konuşsam gerçekten terbiyesiz laflar edicem onunda ağzı durmucak. Daha hala eski eşimin ailesini ve eski esimi millete akrabalarıma iyi gösterip beni kötüleme derdinde. Karşı taraf evi terk etti kesinlikle istemiyorlar. Benden için onlar için kapısına gitsin yalvarsin biz onun iyiliği için konusuyoruz sonra çok pişman olur diyor. Kolay kolay kimseye beddua etmem. Dayağı aldatmayı karısını ezdirmeyi adamliktan kim sayiyorsa Allah'ım daha beteriini kendisine yaşatsın.
Şuan da eski eş ve ailesi umrumda degil bosandigim için üzülmüyorum. Belkide en yakınımın böyle bir günümde beni haksız çıkartıp karşı tarafı temize çıkarması zoruma gidiyor.Aldatması, dövmesi, boş beleş yatması sizin için boşanma sebebi olmamış ama temizlik yap lafı karşı taraf için boşanma sebebi olmuş. Tebrik ediyorum adamı. Gururu kırılınca ayrılması gereken sizken o çok güzel üste çıkmış
Olan garibana oldu diyor eş kişisi için :) yani eşim denen şahıs sütten çıkmış ak kaşıkmisİyi damat mı? Daha ne yapması lazım acaba, ihanet hıyanet ne ararsan var
Ben olsam hadi teyze sana güle güle der ne muhatap olur ne lafını taşıyanı dinlerdim.Olan garibana oldu diyor eş kişisi için :) yani eşim denen şahıs sütten çıkmış ak kaşıkmis
Yanımda bı akrabami arayıp zaten o teyzesini de kaybetti de baya baya laflar sallıyordu. Ya bı sakin artık ya ben boşanma surecindeyim hiç birini arayıp beni hakkımda boyle konuşuyorsunuz diye bile aramadım sadece muhattap olmuyorum. Olmakta istemiyorum. Yanımdaki kişiye telde neye maymunlaniyoda bizi arayıp sormuyo diyo.Ben olsam hadi teyze sana güle güle der ne muhatap olur ne lafını taşıyanı dinlerdim.
Silin arkadaşlar silin, temizlik yapın, kimseye katlanmak zorunda değilsiniz.
İnsanlar konuşacak, kuyunuzu kazacak, dedikodu yapacak, kötü tanıtacak, bu değişmez. Sen kendinive kendi psikolojini kurtarmaya bak
Arayıp birşey diyemeyeceksen Sosyal medyada bunu paylaş eminim anlar ama yüzsüz insan yine yapar yapacağını...Şuan boşanma aşamasındayım konumu bilirsiniz. Mahkemem var süreci kolay atlatıyorum ayrıldığına dair üzüntüm yok tam tersi kurtuldugum için şükrediyorum. Tek canımı sıkan annemin olmaz olası bacısı benm eşimle evlenmem için aracı olmuştu. Eşim dışardan çok mülayim çok efendi durur fakat evliliğim boyunca herkese ezdi zamanla şiddet ve aldatması oldu issizdi bende madem issizsin benimle birlikte temizlik yaparsın lafım karşı taraf için boşanma sebebi oldu. Şuanda teyzem sagolsun arkamdan atıp tutmadığı kalmıyor damat çok iyi de yegnim damada temizlik yaptiriyoda ev gecindermese ne olcak yiyecek ekmeğimi yok olan damada oldu. Ben virüsten dolayı ailem gurbette eşim evi terk etti teyzelerimden hiç biri arayıp sormadı arkamdan konuşmaktan başka hiçbiri kapisini açmadı. Neymiş benm iyiliğimi istiyormuş gidip eşimin ailesine yalvarcakmisim beni kabul edin diye. Bu seferde biz onun iyiliği için konusuyoruz iyisi gelmez yarın öbür gün mutlu olamaz kötüsü çıkar ben biliyorum diyor. Zor gunumde arayıp sormazlar mutsuz olduğum zaman biz sana demiştik demek için ararlar. Milletin ne demesi umrumda değilde çok yakın akrabamız bu şekilde davranması hele ki zor gunumde kulağım duya duya eşimin bana şiddet uyguladığını bile bile beni birkez aramadilar sağa sola erkek tarafının benm hakkımda salladigi iddiaları anlatıyor. Annemde görüşmüyor artık onla ne halt olduğunu anladı. Arasam ağzıma geleni sayicam teyzemin de seviyesi çok düşük çirkin bir karakteri var daha çok sinirlerim hoplucak. Sadece Allah'a havale ediyorum kendinden daha beter hale düşsün diyecek bir şey bulamıyorum. Yarın öbür gün mutsuz bir evlilik yapsam hepsi biz sana demiştik demek için ürerler.
Tam yerinde. SüpersinArayıp birşey diyemeyeceksen Sosyal medyada bunu paylaş eminim anlar ama yüzsüz insan yine yapar yapacağını...
Lafi agzimdan aldinÇok seviyorsa eski kocanı, kendi evlensin teyzen. Yazık, yalnız kalmasın gariban.
Onlar akraba değil akbaba canım boşver sen girdiğin yolda önüne bak sadece inşallah mutlu bir hayatın olurŞuan boşanma aşamasındayım konumu bilirsiniz. Mahkemem var süreci kolay atlatıyorum ayrıldığına dair üzüntüm yok tam tersi kurtuldugum için şükrediyorum. Tek canımı sıkan annemin olmaz olası bacısı benm eşimle evlenmem için aracı olmuştu. Eşim dışardan çok mülayim çok efendi durur fakat evliliğim boyunca herkese ezdi zamanla şiddet ve aldatması oldu issizdi bende madem issizsin benimle birlikte temizlik yaparsın lafım karşı taraf için boşanma sebebi oldu. Şuanda teyzem sagolsun arkamdan atıp tutmadığı kalmıyor damat çok iyi de yegnim damada temizlik yaptiriyoda ev gecindermese ne olcak yiyecek ekmeğimi yok olan damada oldu. Ben virüsten dolayı ailem gurbette eşim evi terk etti teyzelerimden hiç biri arayıp sormadı arkamdan konuşmaktan başka hiçbiri kapisini açmadı. Neymiş benm iyiliğimi istiyormuş gidip eşimin ailesine yalvarcakmisim beni kabul edin diye. Bu seferde biz onun iyiliği için konusuyoruz iyisi gelmez yarın öbür gün mutlu olamaz kötüsü çıkar ben biliyorum diyor. Zor gunumde arayıp sormazlar mutsuz olduğum zaman biz sana demiştik demek için ararlar. Milletin ne demesi umrumda değilde çok yakın akrabamız bu şekilde davranması hele ki zor gunumde kulağım duya duya eşimin bana şiddet uyguladığını bile bile beni birkez aramadilar sağa sola erkek tarafının benm hakkımda salladigi iddiaları anlatıyor. Annemde görüşmüyor artık onla ne halt olduğunu anladı. Arasam ağzıma geleni sayicam teyzemin de seviyesi çok düşük çirkin bir karakteri var daha çok sinirlerim hoplucak. Sadece Allah'a havale ediyorum kendinden daha beter hale düşsün diyecek bir şey bulamıyorum. Yarın öbür gün mutsuz bir evlilik yapsam hepsi biz sana demiştik demek için ürerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?