Zor Kadinlari Severmis Erkekler! ZOR kadin Nasil bir kadindir?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Bu konu daha önce acildimi bilmiyorum :1closedeyes:

Erkekler Zor kadinlar severmis diye duydum, dogrumu bu?
ZOR kadin nasil bir kadindir peki hanimlar?:jeyyar:

kişiden kişiye değişir heralde

ama genel olarak hemen kabul etmeyen bri olsa gerek zor kadın

Zor Kadin...zor edle edilen kadin demektir bana göre...

Bos laf salatalarina kanmaz....istediklerini cok iyi bilir...kendine güveni tam... yeri geldimi hanim hanimcik yeri geldimide sapina kadar delikanli olan bir kadindir...

eşim bana hep der sen çok zordun dierek..

ama benım yaptıklarım zor kadın olmakmıydı bunu bılmıyorum işte :)))

tek yaptıgım , ilk tanıstımızda gayet mesafeli..
konusmak için konusupta kendımı ön plana asla çıkarmam , durduk yere laf kalabalıgı yapmak bana gore değil ..
birde gorunmez bi duvar ormusum (yabanılık var bende )
gülsüm sultanın dedigi gibi..yerıne gore davrandım ; yeri geldimi hanim hanimcik yeri geldimide sapina kadar delikanli olan bir kadindir
eşimle 7aylık tanısma surecımızden sonra (7ay boyunca hep teklifi reddetim ama adam gayet azimliymiş bırakmadı peşimi hahaha )çıkmaya basladık.. 2ay içinde soz yuzuklerımız vs takıldı.. uyuss heruff hemen beni kendine bagladu.. :))

Son düzenleme:
Oohooo eskidenmiş o şimdi seçenekler o kadar bol ve kolay ki kim uğraşır zor kadınla kaydirigubbakcemile3
Zor kadın olayım derken avucunu yalar insan valla
Bence en güzeli kendin olmak kim yıllar boyu rol yapcak dimi ama
sertabın zor kadın şarkısındaki gibi sen adamın peşinde koşarken bulursun kendini valla :teselli:

ya insan korkuyor nasil davranacagini bilemiyor, mesela ben böyle düsündüm, eger evet dersem birseylere, ozaman dicek icinden bu nasil kiz hemen evet dedi der. veya nebiliyimmm. fazla naz asik usandirir, ama karsi taraf da öyle düsünürse diye korkuyor insan,

Tabii herşeye evet demekte doğru değil
Ama içinden geldiği gibi davranmalısın bence evet demek istiyosan evet de hayır demek istiyosan hayır de.
Rol yap yap nereye kadar.
Ama demek istediğini anladım, o zman şöyle yap ısrar ederse evet de. Artık istedkleri nelerse bilemiyorum
Sanırım biraz ulaşılmaz olmaktan bahsediyorsun, haklısın bu konuda

evet aynen... ulasilmaz olmak istiyorum ve karsi tarafin beni EMEK vererek kazanmasini isterim, o yüzden nezaman tam olarak evet diyecegimi bilemiyorum. Yani KOLAY olmak da istemiyorum

e canım niye kendin lmuyorsun. ben böyleyim de ve ona göre davran. aman karşımdaki ne der diye ne kadar süre kendini sınırlandırabilirsin ki

zor olmak zor,
adamı azcık ıstemeyınce zor kadın oluverırsın zaten

karsındakini isteyip de hayıur hayır istemem diye direnerek sadece kendine kötülük etmiş olursun bence.
istiyorsan istiyorsundur istermiyoırsan istemiyorsundur naz olur elbette ama sürekli hayır hayır bence cok saçma!

ben zor bir kadın değilim,o şarkıyı sevdim diye söyledim:1closedeyes:
kadınlığın 7 kuralını bilirim,canımdan çok onu sverim
gülümşeyişime bayılır,bir de şarkı söylersem benimle kim yarışır:lepi:

walla benim kocacım hiç de öle zor kadın vs sevmez.
uyumlu olayım ister..
ben de öle olmaya çabalarım..

ya hiç anlamadığım bişey şu;hani hayır dediği halde peşi bırakılmayan hatunlar var ya onların sırrına hala eremedim valla.acaba çok güzel oldukları için olabilirmi

Dunyanin sirf onun etrafinda donmedigini hissettireceksiniz , guclu oldugunuzu ve eger size karsi bi yanlis yaparsa sizi kaybedecegini bilmeli.. kaybetme korkusu olmali bence

Benim gibi olan kadınlardır..................Zor kadın olduğum için ne avucumu yaladım ne de karşımdaki erkeği istemediğim için numara çektim...Karşısınkaki erkeği istemeyen zor kadın olur,avucunu yalamış demiş bir kaç kişi :))))))))))............Hiç sanmam........

Benim yapım böyle..Kendi kurallarım var....Kolay kolay ödün vermem..Neyi neden istediğimi bilirim,kendimi ezdirmem..Aksine eşim bana daha çok bağlandı...Şu an hayatını bana adamış durumda....

Son düzenleyen: Moderatör:
esim benim cok zor biri oldugumu söyler.
ilk baslarda kizardim niye böyle diyor bu diye ama dönüpte biraz kendime bakinca hak verdim.:1shok:
hep son sözü ben söylemek isterim, herseye ben karar vermek isterim, tabi karsimdkinin fikrinide alarak.
herseye kolay kolay evet demem :1ninca:
bunun gibi bircok sey
esim bu yüzden sen cok zor birisin, seni idare etmesi cok zor ama herseye ragmen seni cok seviyorum der
belki de böyle olmam onun da hosuna gidiyor

Bu konu daha önce acildimi bilmiyorum :1closedeyes:

Erkekler Zor kadinlar severmis diye duydum, dogrumu bu?
ZOR kadin nasil bir kadindir peki hanimlar?:jeyyar:

genelleme yapmayalım bence zor kadın kolay kadın tabiri hosuma gitmiyor. bu davranis ve karakterdir. kimi istese bile zor olamaz kimi istese bile yumusak olamaz ki. ama cok istiyorsan ogrenmek zor kadın bana göre OLGUN ve AGIR BASLI olandır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…