Zor Kadinlari Severmis Erkekler! ZOR kadin Nasil bir kadindir?

bana biraz tüyo versene,sevgilime uygulayayım ben de hihoyyyt

bana biraz tüyo versene,sevgilime uygulayayım ben de hihoyyyt

Sevgiline cepteyim hissi verme,her an kaybetme korkusu olmalı.....a.s Seni kaybetmeyi göze almamalı........Ama sevgini ,ilgini de gereken zamanlarda göster....Asla bağımlı olma..Senin de ayrı bir birey olduğunu bilsin...Bağlı olmakla bağımlı olmak farklı şeylerdir.....

Gülsüm Sultan ' a katılıyorum ...

Zor kadın , zor elde edilendir...

Erkekler de hemen "evet" diyeni sevmez , sana hemen "evet" diyen başkasına da demiştir zamanında...

Başka anlamda da zor sevmezler , hır gür çıkarmasın , her şeye muhalefet olmasın, bir şey dediğinde

parazitlik yapmasın isterler .. Uğraşmak işlerine gelmez kaydirigubbakcemile2

zor kadın elde edilebilmek için peşinden koşulan elde edilinilincede kaybetme korkusunu yaşatan kadındır bence şakkıdı

İyide sen zor kadın değilsin bu tarife göre, kişilikli kadınsın ve eeeevvvet böyle kadının daha çok kıymeti bilinir.
Tahminimce canın isterse evet canın isterse hayır diyorsundur yani sırf trip olsun diye nazlanan hayır diyen kadınlardan değilsindir, diye tahmin ettim
kaydirigubbakcemile2

Bütün kişiliğimi burada bir kaç cümleye sığdırmam mümkün mü..Ne biliyorsunuz ev halimi..Belki çok kaprisli,şımarık ,otoriter ,hep kendi istediğinin olmasını isteyen cadı bir kadınımdır....

Olabilir benimki sadece tahmin
ama "Kolay kolay ödün vermem..Neyi neden istediğimi bilirim,kendimi ezdirmem" lafın üzerine böyle düşündüm yoksa ne bileyim ev halini

ilk günden yatağa girmeyen.. fingirdemeyen..

ağırbaşlı başı dik kendine güvenen.. sen yokkende ben vardım.. sen beni böyle kabullenmelisin ben buyum özelim mesajını verebilen.
sana kul köle değil bir adım arkanda değil yanında yürüyen bir arkadas dost olurum. prensiplerim var felsefem budur diyebilen.

kişilikli karakterli kadın zor kadındır bence...

ilk günde teklifini kabul eden sonra ilk fırsatta evlilk hayallerinden behsedip fingirdeşip ben koca meraklısım imajı çizmeyenlerdir zor kadın.

zor kadın olmak hemen hooop diye atlamamaktır ilişkiye hemen güvenmemek tanımaya calışmaktır..hemen sevgi sözcüklerine boğmamaktır adamı...yavas adımlarla ilerlemek lazım..

KADIN DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI,FETHİ ZOR FATİHİ BİR TANE OLMALIsüprizzzzz

KADIN DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI,FETHİ ZOR FATİHİ BİR TANE OLMALIsüprizzzzz

tam bu cümleyi yazıyordum yaa :)
valla zor elde edilen kadınlar kıymetli oluyo arkadaşlar kim ne derse desin
bi kadın zor ve ulaşılmazsa daha çok istenir daha çok peşinden koşulur
öle hemen taviz veren hemen hoop diye koluna takılacak kadın çok dışarda
önemli olan ağır başlı mantıklı ve sağlam karakterde bi kadın olabilmek
yinede bu bu tercih meselesidir kimseye bişey demem
ama şunu derim zor kadın olunmazzzz zor kadın doğulurrrr delikafadulden

Zor Kadin...zor edle edilen kadin demektir bana göre...

Bos laf salatalarina kanmaz....istediklerini cok iyi bilir...kendine güveni tam... yeri geldimi hanim hanimcik yeri geldimide sapina kadar delikanli olan bir kadindir...

noktası virgülüne kadar katılıyorum size kızlar..
zor kadın diye bişey yok..
sadec e kendine güvenen ne istediğini bilen ve istemediğini sırf başkası istiyor diye yapmak zorunda oldugunu düşünmeyen kadın var..

gidene kal demeyen ama gelene de paşam demeyendir..
önce eşikte bekletipsüzer tepeden tırnağa..bakar gelen kendi yanına yakışıyor mu yakışmıyor mu ..
dokunmak istemiyorsa ölse kimse dokunamaz..
sırtınıdönüp yatar ve bunu kapris için şımarıklık içn değil , uyumak istediği için yapar..
erkeği kız arkadaşlarından kıskanmaz çünkü bilir kız arkadaşları onun erkeğine bakıcak kadar ucuzlaşamaz..
bu böyle sürer gider..
zor kadınlara değilde akıllı ve sağlam kadınlara hayranım ben !!!

senin şü sölediğini bir fıkra ile özetlemek istiyorum:bir gün horoz tavuğu kovalamaya başlar.Tavuk da tavuk ya hoşlanmış horozun arkasından koşmasından ama bir yandan da şöyle düşünmüş:eğer ben şimdi durursam bana hafif tavuk der.Eee kaçmaya devam edersem yabani tavuk der.......O zaman en iyisi ayağım takılıp düşeyim...:roflol:

aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…