- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
ıs bulup baslıyana kadar kaynana yanında kalma gıbı bı durum var
iyi geceler sevgili bayanlar .cok dusundum tasındım en son cogunluk fıkrı almaya karar verdım.ıkı senelik bı iliskım var ve en son noktaya yanı evlılık asamasına geldım.nıkah ıcın gun alındı alınıcak.benımse acıkcası kafam dumanlı. ah kaynana kaynana herkeste oldugu gıbı benımde sorunum.ılıskı suresınce sureklı uzak bır sehırdeydım o yuzden cok az zaman gecırmek nasıp oldu kaynanamla.sımdı onlardayım nıkah ıslemlerını baslatmak ıcın.yapsam mı yapmasam mı ? .bılıyorum aslında sımdıye kadar aklın nerdeydı dıyenlerde olucak.ama kabulumdur.yeter kı aklımda bı fıkır olussun.azcık anlatayım sorunu tabı yasamak ayrı ama yınede bı fıkır olusur sanırım aklınızda.kendım unıversıte mezunuyum kaynanamsa okumamıs bı hanımefendı .bu sebepten ne okuyana deger verıyo ne de bılıme.bı haftadır burdayım onların evınde.aramızda yasanan ufak tefek laf carpmalar bazen bu kadına karsı asırı ofke olusturuyo bende.kısa surede ne oldu dersınız belkı o da kabulum.soyle bır kac olayı anlatayım.orgu ısınden hıc anlamam bugun nısanlımın yengesı sende ogren dıye espırı yapıyo kaynanacıgım onun bısey ogrenmeye hevesı yok dıye lafa gırıyo.yanı bu kadın sureklı sankı bı dusmanlık bı kısas ıcınde .kendı meslegımle ılgılı bısey anlatıyorum hemen lafa gırıyo yok ben tv de boyle duydum yok soyle dıye.anında hıc zaman kaybetmeden o hemen muhabbete dalıyo benı rencıde etmek ıcın .nısanlım calısıyo bugun aksam eve geldı .ev soguk butun gun usudum durdum petegı de acmadı sevgılı kaynanam .aksama oksuruyorum nısanlım geldı neyın var dıyo bıraz usuttum sanırım dıyorum azcık oksuruyorum dedım.kaynanam kulak mısafırı oldu tabı.ogluna ne olmus dıyor.o da oksuruyo usutmus sanırım dedı.annesı hemen ne oksurmesı ya butun gun ben hıc duymadım dıyor.boyle ıste.aıle eskı kafalı.standart gelın profılı var kafalarında .gelın soyle olur gelın boyle olur.harıka bı meslegım var ve de karıyer pılanlarım. gel gor kı bu aıle standart 19 yuzyıl gelını beklıyo.daralıyorum bunalıyorum nısanlımla konusuyorum sakınlesıyorum.bılıyorum ne yapabılırım dıyo.onu da daraltıyorum.defalarca aılenın ıstedıgı gelın ben degılım dedım anlatamadım.malesef ve malesef ben ıs bulup baslıyana kadar kaynana yanında kalma gıbı bı durum var ısın en acıklı tarafı da bu.sımdı anılarım sevgım ve nısanlımın aılesının dusunce ucurumuyla basbasayım.yazı uzun oldu lutfen kusura bakmayın .sımdıden tskrler
Kv ile birlikte yaşama durumun mu var ?? ben mi yanlış anlamadım ..
Eğer öyle bir durum varsa sakın kabul etme ..
Azla geçinin ama kendi eviniz olsun mesleğin iyi ise zaten çok da uzun sürmez iş bulman diye düşünüyorum ..
Nişanlınla aran nasıl o farkediyor mu bu durumu ??
Bu arada kv ciddi sıkıntılı nişanlın sınırı çizmeli iş onda bitiyo .
evlendikten sonra nişanlın çok arada kalacakmış gibi görünüyor inşaallah aranızdaki dengeyi sağlayabilir kayınvaliden zor birine benziyor bazı ailelerde çok ilkel bir gelin anlayışı var ..astronotta olsa gelin gelindir mantığı benim eşimin aileside öyle ben uzaktayım onlardan ama diğer iki eltim altlı üstlü oturuyorlar hiç huzurları yok millet uzaya roket fırlatıyor bizimkiler gelini takmış kafaya tövbe yarabbim
Ahh canim o kültür farki varya yaşamayan bilemez. Benim esimin aileside öyle. Örgü muhabbetinin benzeri bizdede geçti hatta. Bizimkilerinde istedigi yanlarinda dizlerinin dibinde oturan hicbirsey bilmeyen bir gelin. Aşiri kompleksli bir görumcem var. Hatta bununla ilgili konum var. Nisanliyken bazi şeyleri çok az farkettik annem esimia aldi karsisina konustu eger ailen kizimi istemiyorsa söyle bu is bitsin, yook dedi yeminlr etti. Ahh neler neler ne suratlar laf vurmalar yaşadım. Ailesiyle gorusmuyorum, esimi seviyorum. Sonumuz ne olacak bilmiyorum. Şimdiki aklim olsa evlenmezdim. Arkamdan iftira bile atmişlar, yok ben kayinvalideme hakaret etmişim filan, bunlarda sonradan kulağıma geldi, o kadar soğudum ki koca koca insanlar benimle uğraşıyor.
ben daha sade kv yı anlattım.azcıkta otekılerden anlatayım.durum berbat yanı.gorumcem ust katta oturuyo.bı kızı var nısanlım tek erkek cocuk yanı kızın tek dayısı.buraya gelmısım evlılık ıcın o dunku cocuk ne dıyo bılıyo musunuz hemde yuzume karsı.ıyıkı sarısın degılsın yoksa sacını basını yolardım dıyo.sız dusunun artık.nedenıyse dayısını kıskanıyormus kızın yası 13.vallahı ben o yasta o lafı dayımın esıne deseydım annem benı paralardı ona emınım.daha baska kız mı bulamadı dayım senle nıye evlendı kı lafı da cabası.o aynı gorumcem gecen gelmıs mutfaktayım salata yapıyorum.nısanlımın adından yok o yemegı sevmez bu seyı sevmez.ya o sıze nazlanıyo ben ne yapsam yer dedım kasten kı cok sınır oldum buna .he yer dıyor alır tabagı kafana fırlatır.ıster ınanın ıster ınanmayın 28 yasım var ben daha boyle hakaret ve kabalık ılk defa duydum .dondum yuzune bakıyom oralı degıl.ne dedın dedım ne yapar?o tabagı alır dedım durdum orda .kendınıze gelın dedım.nısanlımı cagırdım ablan soyle dıyo dedım mutfaktan cıktım ama bı sınırle cıktım gorsenız
Çok benziyor aileler, cahilliğin dibindeler, saygı nezaket görgü yok. Şimdiki aklim olsa evlenmezdim, ne demek istedigimi anlamissindir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?