zor karar

evet gercekten anladım.zaten ıslemler ıcın baslamaya hevesım yetmıyor kı.nısanlımında sureklı moralı bozuk gece konusyoz bazen ayrılalım dıyorum olmaz dıyorum o aglıyo ben aglıyorum cok uzuluyoz ya nasıl kader bu bende anlamadım.nısanlımla tek bı sorunum olsa tmm zaten bunun da su huyu var dıcem ama yok.nıye gece konusuyoruz dımı cunkı 19 yuzyıl aılesı ya bız ıkı nısanlı yan yana nadır oturuyoruz aılesnın yanında yazarken bıle bunları ben mı yasıyorum dıye soka gırıyorum ya

nısanlımın ıngılızce sınavı var benım ıngılızce ıyı.aksam oturma odasına gecıp ders calsıyoruz ınanın o bıle sorun oluyo ne deyım artık ya.nıye aılesnın yanında oturmuyor musuz.benım gıbı bı ınsan yapamaz bılıyorum ama nısanlımla anlasmak ıste o benı tutuyor.

kaynanayla aynı eve girmessen bir problem yokta madem okudun kendini geliştirdin böyle körcahil bir işe ne diye girişiyorsun iş bulana kadar kıyma nikah ertele düğün derneği çok mu zor.

Benimde eşimle tek bir sorunum yok ve bizde o ağlamalari sarilmalari ayrilalim yok bekleyelimleri yasiyoruz su an. Sonumuzu bilmiyorum ne olacak. Hayırlısı..

Siz kv kb sizin istediginiz karakterde degil diye sevdiginizden vazgecmeyi dusunebiliyorsaniz, sizin sevginizin yeterince guclu olduguna inanmam.
Bu daha ne ki, hayatta ne imtihanlar, ne sorunlar cikacaktir ikinizin karsisina. Kv kb cahil olabilir, hangimizinki uni mezunu dusunceli ince fikirli ki? Uni mezunu olmalarina luzum bile yok, insan olsunlar, vicdanli olsunlar yeter tabikide. Kaynana belkide zamanla seni kabullenecektir. Sende zamanla onu kabulleneceksindir. Mecbursunuz cunku ikinizde buna. Al karsina konus, boyleyse boyle anne. Biz oglunu mutlu etmek istiyorsak, iyi gecinme zorunlulugumuz var de. Beni sevmiyormusun, sana karsi bir saygisizligim mi oldu diye sor. Ben hareketlerime dikkat ederim, seninle ele gune karsi problemli gelin kaynana olmak istemiyorum de. Buyukluk sende kalsin.

e sonrasında ne oldu onu da anlatırsan nişanlınla ilgili bir yargımız olur..

nısanlım kızdı bu kıza ne dıyorsunuz dedı benım adımdan yok saka yaptım da yok soyle de.gercekten nısanlım asırı tepkı verdı .kac defa aılesıyle konusyo bak su kız surayı bıtırmıs bı kız.soyle bı kız onunla davranırken dıkkatlı olun dıye uyarıyo .yok yok yok o laflar havada ucup gıdıyorrrrr

Ayni evde oturursaniz hayatinizin hatasini yapmis oolursunuz...

kayın validenizin geri kalmışlığından sizin daha aydın bir insan olduğunuzdan bahsetmişsiniz..
öyleyse bu durumda oturup kayın valideyle laf yarıştırmak ne derece akla uygun?

duymadan geçmek, söylediklerine kulak asmamak bana daha olgun bir hareket gibi geliyor...
kayın validenize cahil demek istemem, fakat genel olarak hayatta nedir, cahile laf anlatılmaz değil mi?
bu saatten sonra yaşını başını almış kadına ne hayat dersi verilir, ne geline nasıl davranması gerektiği öğretilir...

kendi çizginizi siz belirleyin...
sürekli laflarına cevap vermeye çalışmak, her lafına alınıp bozulmak sizi nefrete sürükleyecek ve bir süre sonra siz bam başka bir insan olup çıkacaksınızdır, diye düşünüyorum...

aynı evde yaşama fikrini asla sıcak bakmayın, bu kayın validenizin çarpıttığı iki üç laf yüzünden değil.. genel olarak aynı evde yaşamaya karşıyım diye düşünün.. aile kurulacaksa ayrı bir yerde kurulmalı, var olan bir ailenin içine dahil olmak aile kurmak olmuyor... oğullarının yatak odasını süsleyen bir obje haline geliyorsunuz bir süre sonra..

o yüzden melek de olsa şeytan da olsa ayrı ev iyidir...
sonra da çizginizi koydunuz mu, bir ömür huzurlu geçer Allahın izniyle...

laf yarıstırmamak demıyelım canım acıyo dıyelım.yanı kadının bırının sırf esımın annesı dıye bana her turlu laf sokmasını olur bı durum gıbı kabul etmek bana pekte mantıklı gelmıyo.hem susmak anlayan ınsanlar ıcın ıyııdr cahıle sustukca kendını akılllı da sayar haklı da

farkında oldugum ıcın suan gelın olma heyecanı yerıne kafa bulanıklıgı yasıyorum.nasıl bı tıptı kayananız acıkcası merak ettım
Canim kaynanm tam anlattigin gibi kndini ogretmn sanir akil vermeye calisir laf sokar konussam inat etsem esim kizar annecigi yaa (ne kadar hak verse)nisanlin gibi ama ben bu olanlari onceden gormus olsayfdim goz dagi verrdm yada nisani atardim..

kaynana yanında kalmakmı balık baştan kokar kayınvaliden daha şimdiden kartlarını açık oynamış, sen hala iş bulana kadar yanında kalabilirim diyorsun..önce iş bulup kendi evinizi kurun sonra evlenin aceleniz nedir..

aynı evde mi olcaksınız evlendiğinizde..
öyleyse napın ne edin ayrılın.. gerekirse 2 yıl sonra evlenin..
adam senii koruyormus yine de.. iyi bari..

k.valideyle evlendiğinizde aynı evde olacaksınız sanırım...

eğer öle ise; madem aklı başında kadınsınız neden evliliğinizi ayrı eve çıkabilecek düzeye gelesiye kadar ertelemiyorsunuz... siz şimdiden hal ve hareketlerini beğenmiyorsunuz, evlenince işiniz zor.

tatlım Valla geri kafalılar diyorsun da bu kaynana modelinin son sürümü teknoloji harikası da olsalar istisnalar dışında böyle, o zaman ömür boyunca evlenmeyi gözden çıkar kimseyle evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…