Zor oldu ama bitti

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
1.5 senemi verdiğim birlikte yediğim içtiği , uyuduğum , parmağıma taktığı yüzüğü gururla taşıdığım adam bambaşka biri oldu . Annemden , babamdan uzakta annem babam oldu . Hasta oldum başımda bekledi . Ama değişti . Hep azarladı , sen çok güzelsin kapı dışarı çıkma dedi , tayt giyme , dar giyme dedi . Eyvallah dedim . Dedikçe coştu. Sevdikçe coştu . Sahibim değildi sevgilimdi . Anlayamadı .

Hala çok seviyor biliyorum . Ben onun canıydım , nefesiydim . Hala da öyle biliyorum ..
Ve bitti . 3 gün oldu . Arabasını gördüm bugün evin önünde sonrada kendini . Öfkeyle baktım . İçim sızladı . Başıma üşüşen leş kargalarına kendi elleriyle verdi . Ne acaip bir boşluk bu . İlk gördüğüm ilgiye kayacakmışım gibi . Korkuyorum .

Nasıl başedeceğim bununla . Evden dışarı çıkamıyorum her yer o . Kanatlarım kopmuş gitmiş gibi

elimi ayağımı öpen adam bir anda canavar oldu sen çıkmicaksın dışarı diyordu . Okuldan gelince aptal gibi evde saatlerce onun oyununun bitmesini beklediğini biliyorum ben canım

Neden böyle oluyor anlayamıyorum gerçekten..

Nasıl değişebiliyor insanlar bu kadar.

Neyse canım gerçekten zor bir dönem ama elinden geldiğince kendini oyala.

Umarım hakkında hayırlısı olur

Garfieldim güneşim :26:
Çok üzüldüm..
Her yer o demişin ya içim tuhaf oldu.
Sebep senin üzerinde baskı kurması aşırı kıskanç olması değil mi.Yani başka bir neden var mı ? :26:
Bazen tek başına sevgi yeterli olmuyor güneşcim.
Anlayış hoşgörü ve birçok şeyin de olması gerekiyor.
Seni sen olduğun için sevmesi gerekirdi.
Seni değiştirmeye çalışmak ancak ve ancak ilişkinizin çatırdamasına neden olurdu.
Nitekim de öyle oldu.
Keşke bu kadar zorlamasaydı sınırları.

Benim önceki konularımla benzer bir şey neredeyse.
Çok çok zor,o boşluk hissini öyle iyi biliyorum ki. O burukluk..
şuan aslında ne desek boş inan.. İlla ki üzüleceksin,yalnız kaldığında için acıyacak.
Ama bu bir süreç. İnsan her şeye alışıyor bu gerçeğin farkındayım ben artık.
Benimde 8 yılımı verdiğim insan,bir anda öyle umursamaz oldu ki. Sonucu da böyle bir bitiş oldu.
Bir cümleye sığdırdı 8 yılı ve arkasına bakmadan gitti.
Belki de senin için de en hayırlısı budur. Öyle düşünmek gerek.
Şu durumda tek yapman gereken; Rabbime bol bol dua etmek inan o zaman rahata kavuşacaksın.
Rabbim yardımcın olsun en kısa sürede umarım bu sancılı dönemi atlatırsın. Dualarım seninle..

aşırı müdahele sevginin gösterisi değildir....seven insan güvenir...güvenmiyorsa sevmiyordur zaten...
elbette kıskanmak doğaldır...ama bu kıskançlık değil takıntı ve hastalık...
şimdiden böyle ise evlenince halin haraptı...doğru olanı yapmışsın...üzülme atlatırsın..sonra üzüleceğine şimdi üzül...

güzel kızların kendilerinden zayıf fizikte erkeklerle birliktelik yaşamaması gerekiyor sonra erkekler komplekse giriyorlar onu giyme bunu giyme dışarı çıkma noktasına geliyor işler sen baştan her dediğine evet diyerek ipleri vermişsin o da kendini kral sanmış. bitmesi iyi olmuş.

sana değer veren bir erkekle birliktelik yaşaman dileğiyle.

Ablam kıskançlığı kendinden başka bir şey düşünmemesi bizi bu hale getirdi . Hep kendi . Karnı acıkıp gecenin 3ünde beni uyandırıp yemek yaptırdığını biliyorum ben . Ankaralıyım ben dışadönük belki biraz uçarı ... Küçücüktüm üni, geldiiğimde 17 yaşındaydım . Elim kolum o olmuştu Şimdi napıcam ben

Ben 20 o 22 yaşında canım

erkek arkadaşın ergenliği aşamamış cnm.evet çok bencil anladığım kadarıyla ve kendisinede güveni yok.bu kıskançlıklar,şiddet yanlısı eşlere baktığımızda aslında çoğunun kendine güveni olmayan yaratıklar.kurtulduğun için şükret.seni mutlu edecek,sürekli BEN değil BİZ diyebilecek biri elbet çıkacak karşına daha çok gençsin.

Aşırı kilolu hep bunu öne sürdü . Bütün arkadaşları '' Bu kız sana fazla '' dedikçe iyice kontrolden çıktı manyak ...

Tek düşündüğüm şimdi tekrar nasıl alışacağım ...

bak canım kendin söylüyorsun işte manyak alışmak zor evet ama her şey spoantane olacak zaten.sen şu an seni oyalayabilcek şeyler bulmalısın.arkadaşlarınla vakit geçirmelisin.burdaki insanların dertlerine okusan seninki hiç dert gibi gelmez sana şükredersin haline.o aradada unutup gidersin zaten.

Zaten 15 gün falan kaldı vizelerime . Yıllar sonra ilk kez onsuz bir doğumgünüm olacak 5 Nisanda :) .

Tek derdim aşk olsun inşallah bir ömür Allahıma binlerce kere şükür bugünüme orası muhakkak :)

Bu boşlukta gidip abuk sabuk bir adama kapılmaktan korkuyorum

Erkeklerin genelde yaptıgı sey bir dediklerini iki etmeden kabul ettigimizde devami hemen geliyor bi yandanda kendilerini vazgecilmez sanıyorlar ama tabii biz bu arada iyice kendilerine baglanmıs oluyoruz hadi bunuda yapayım üzülmesin sunuda yapayım vs derken iş çığrından çıkıyor...sizde hala çok seviyorsunuz anladıgım kadarıyla o kadar uzun süre zamanınız gecmis dayanılabilinecek ve düzelicek vaziyetteyse bu kadar acı cekmeye luzum yok derim ben hakkınızda hayırlısıı olsun...

hayır hayır şu an sadece sınavlarını düşün.onu aklından tamamen çıkarmadan sağlıklı bir ilişkiye falan başlayamazsın zaten.ve sakın onu ancak yeni bir ilişkiyle unuturum yanılgısına düşme sakın ve sakın.önce sınavların ve okulun.onu tamamen aklından ve yüreğinden çıkardıktan sonra kendini toparlmalısın.daha sonra kendini hazır hissettiğinde yeni bir ilişkiye yelkn açmalısın.ancak bu şekilde sağlıklı bir ilişki yaşayıp mutlu olabilirsin.

öyleyse düzelir buda geçer siz hayatınıza normal bi sekilde devam edin karsınıza yenı kısıler cıkacaktır kımler unutulmuyorkiii unutamam asla demeyin bunun zamanı olmaz ama illaki unutuluyor yada ilk bastaki gibi acıtmıyorr

Uyurken üzerini açar hasta olur aptal ben örterdim hep . Benim yıkayıp ütüleyip serdiğim nevresimlerde bensiz uyuyor . Çıldırıcak gibi oluyorum .

Önce okulum , önce derslerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…