- 12 Ekim 2022
- 176
- 60
- 18
- Konu Sahibi karamsargirl
-
yakın gördüğüm her şeyimi paylaştığım bi arkadaşım olduğu için içli dışlı olmasam zaten ağlayarak aramazdım o an ihtiyaç duydum aradımNeden ağlayarak arıyorsunuz ki?
Normal arasanız iç dökmek için sonra içinizi dökerken kendinizi tutamayıp ağlasanız neyse ama neden ağlarken arıyorsunuz?
Ağlarken aramak gelir mi insanın aklına sevgilisi gitti diye.
Sizin kendisini dibe çektiğinizi düşünmüş olabilir bir de onun tarafından dinlemek lazım.
Siz belki ki arkadaşmışsınız dost değil.Aslında buluşup oturduğumuzda yüz yüze konuşuyorduk ilişkiler hakkında. İlk kez ağlayarak aradım ayrıldığım için sonrada kayboldu zaten.
O zaman arayıp neden böyle yaptığını sormakta fayda var. Hem yargısız infaz olmamış olur. Hem de icinize atmayip yüzüne söylemiş olursunuz. İncelediği yerden koparsa da kopar zaten artikyok aslında problemli bir ilişkim yoktu hep mutluyduk arkadaşımada mutlu şeyler yansıtırdım yüz yüze görüştükçe hatta son konuştuğumuz gün o konuştu hep
Silmeyin bence küslükte insanı iyi hissetmiyor ama eski samimiyeti de bulundurmazsınız ki insan zaten soğuyor. İşi çıkabilir elbette o an herkes müsait olamaz bunda hiçbir sıkıntı yok ama şahsen ben en ufak boşluğumda hatta ertesi gün ararım noldu bu kıza acaba diye tedirgin olurum. Aksi bahanedir bana göre. Aynı durumu yaşadım bi arkadaşımla mesafeliyim şuan. Tabi oda kendini haklı buluyordurMerhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
İlişkim bittiğinde çok yakın bir kız arkadaşımı ağlayarak görüntülü aramıştım. Daha sonra kapatmam gerekti kapattım. Tekrar aradığımda ise aile konferansındayım seni sonra arayacağım kuzum dedi ve vın turizm..
Bu olay 1 ay önce oldu ve 1 ay oldu hâlâ ortada yok.
Onunla bir çok ortak şeyimiz vardı. Onunda hayatında biri vardı ve benim hayatımdaki ilişki gibi güzeldi. O bana anlatırdı her şeyini ben ona. Kendisinin her daim yanında oldum. İyi kötü. Fakat o hâlâ 1 ay oldu beni bir kere bile arayıp sormadı. Yazmadı da. Şuan sevgilisi ile mutlu mutlu pozlarını paylaşıyor görüyorum ve beni umursamayışına üzülüyorum.
Hâlâ silmedim. Sizce napayım? Siz olsanız napardınız? Ben mi çok abartıyorum düşünceleriniz nedir
Çok iyi yapmışsınız ben de bitirmeyi düşünüyorumBu tarz şeylerde yani hani arayacaktın ya da sen benim yanımda olmadın vs gibi anlarda çok sitem eder misiniz ?
Belki sitem edeceğinizden çekiniyordur yine ondan aramıyordur.
Benim bir arkadaşım vardı es kaza onun bir şeyiyle ilgilenmesem o an sonrasında döndüğünde o kadar çok sitem ederdi ki ben de aramak istemezdim tekrar. Sonra da arkadaşlığımı bitirdim zaten
Bence de aksi bahane… Her şeye vakit var bi hal hayır sormaya mı yok?Silmeyin bence küslükte insanı iyi hissetmiyor ama eski samimiyeti de bulundurmazsınız ki insan zaten soğuyor. İşi çıkabilir elbette o an herkes müsait olamaz bunda hiçbir sıkıntı yok ama şahsen ben en ufak boşluğumda hatta ertesi gün ararım noldu bu kıza acaba diye tedirgin olurum. Aksi bahanedir bana göre. Aynı durumu yaşadım bi arkadaşımla mesafeliyim şuan. Tabi oda kendini haklı buluyordur
Valla değer verdiğim insanlara her zaman zaman ayırırım ben. Bu aslında herkes için geçerli bir durum. Ama samimi olupta sonradan neyin kafasını yaşıyorlar uzaklaşıyorlar onu bende bilmiyorum. Ben arkadaşlarımla ergenlik dönemi haricinde hiç en ufak kavga tartışmada dahi bulunduğumu hatırlamıyorum her zaman düşünerek konuşurum ve beraberkende çok güzel vakit geçiririz ama bir kaç insan tipi var böyle kendi kendine tribe giren kendi iç dünyasında bi şeyler yaşayıp bahsetmeyen uzaklaşan sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar hayatına girmek isteyen... Bende onları asla kabul etmiyorum :)Bence de aksi bahane… Her şeye vakit var bi hal hayır sormaya mı yok?
Dag daga küsmüs, dagin haberi olmamis...Merhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
İlişkim bittiğinde çok yakın bir kız arkadaşımı ağlayarak görüntülü aramıştım. Daha sonra kapatmam gerekti kapattım. Tekrar aradığımda ise aile konferansındayım seni sonra arayacağım kuzum dedi ve vın turizm..
Onunla bir çok ortak şeyimiz vardı. Onunda hayatında biri vardı ve benim hayatımdaki ilişki gibi güzeldi. O bana anlatırdı her şeyini ben ona. Kendisinin her daim yanında oldum. İyi kötü. Fakat o hâlâ 1 ay oldu beni bir kere bile arayıp sormadı. Yazmadı da. Şuan sevgilisi ile mutlu mutlu pozlarını paylaşıyor görüyorum ve beni umursamayışına üzülüyorum.
Hâlâ silmedim. Sizce napayım? Siz olsanız napardınız? Ben mi çok abartıyorum düşünceleriniz nedir
O saatten sonra bende onu umursamazdım açıkçasıMerhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
sormadım o kadar depresyona girmişim ayrılık acısı çekmişim onun araması gerekmez mi? ya bu kız ağlayarak aradı belli ki bana ihtiyacı var diyip onun aramasını bekledim. Tabii ki yakın görmesem aramasını asla beklemezdim ama insan yakın görüp üstüne bir de ağlayarak arayıp karşılıksız kalışını görünce üzülüyorMerak ettiğim, 1 aydır ses yok demişsiniz. O andan itibaren hiç yazmadınız mı? 'Şimdi konuşabilir miyiz?' diye veyahut herhangi bir şey sormadınız mı? Unutmuş olabileceğini düşünüp 'konuşalım mı, müsait misin?' diye sormadınız mı hiç bir daha?
Yine de çok fazla ağlayarak aramak. İnsan ağlarken konuşamaz ki zaten.Nasıl anlatacaktınız?yakın gördüğüm her şeyimi paylaştığım bi arkadaşım olduğu için içli dışlı olmasam zaten ağlayarak aramazdım o an ihtiyaç duydum aradım
ben de o tarz bahaneler ile karşılaşacağımı düşünüyorumDag daga küsmüs, dagin haberi olmamis...
Tekrar aramamasi tabi ki hos degil ama ben kopruleri yakmadan, Telefon acip sorardim.
Kendimden bir ornek vereyim. Yaklasik 3 yil once, calistigim yere musteri olarak gelen kisiyle kanimiz oyle kaynadi ki, cok kisa surede can yoldasi olduk (ya da Ben oyle oldugunu sandim) . Sonra is yeri degistirdim, arada Telefonda konustuk yine. Aglamaktan icim ciktigi bir gun aradim , Geri donmedi. WhatsApptan yazdim, okundu ciksa bile geri donmedi. Aylar sonra karsilastik, "telefonum bozuktu, gormedim aramani" diye salaga yatti. Inanmasam da inanmis gibi davranip, bir sure sonra aradim, yine acmadi. Yazdim, online olarak gorsem de cevaplamadi. Iste o zaman emin olarak, aklimda tek bir soru kalmayarak sildim.
Gözlerim dolu dolu üzgünken aramıştım dertleşmek için ama işte… vın turizmYine de çok fazla ağlayarak aramak. İnsan ağlarken konuşamaz ki zaten.Nasıl anlatacaktınız?
Ben mi ağlama kısmını yanlış anlıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?