Zor zamanımda sonra arayacağım deyip ortadan kaybolan dost…

yakın gördüğüm her şeyimi paylaştığım bi arkadaşım olduğu için içli dışlı olmasam zaten ağlayarak aramazdım o an ihtiyaç duydum aradım

Aslında buluşup oturduğumuzda yüz yüze konuşuyorduk ilişkiler hakkında. İlk kez ağlayarak aradım ayrıldığım için sonrada kayboldu zaten.
Siz belki ki arkadaşmışsınız dost değil.

Arkadaşlardan dostluk beklemek hatalı bir davranış. İlişkiler hakkında arkadaşlar ile dedikodu yapılır ama aile ve gerçek dostların yanında ağlanır gördüğünüz ve deneyimlediginiz üzerine. Eğer diğer kişilere bunu gösterirseniz bu onlara fazla gelir, sizi anlamak yerine bu durumdan kurtulmaya çalışır ya da bu sefer onlar dedikodunuzu yaparlar. Üzücü ama maalesef insanların gerçekliği bu.

Hatta ve hatta sizi kendi erkek arkadaşından kıskanıp artık erkek arkadaşınız yok iken bu nedenle görüşmeye devam etmemiş bile olabilir.

Dediğim gibi bunlar dost değil arkadaş hatta tanıdık seviyesinde arkadaş tepkileridir.

Bu tarz şeylerde yani hani arayacaktın ya da sen benim yanımda olmadın vs gibi anlarda çok sitem eder misiniz ?
Belki sitem edeceğinizden çekiniyordur yine ondan aramıyordur.
Benim bir arkadaşım vardı es kaza onun bir şeyiyle ilgilenmesem o an sonrasında döndüğünde o kadar çok sitem ederdi ki ben de aramak istemezdim tekrar. Sonra da arkadaşlığımı bitirdim zaten

yok aslında problemli bir ilişkim yoktu hep mutluyduk arkadaşımada mutlu şeyler yansıtırdım yüz yüze görüştükçe hatta son konuştuğumuz gün o konuştu hep
O zaman arayıp neden böyle yaptığını sormakta fayda var. Hem yargısız infaz olmamış olur. Hem de icinize atmayip yüzüne söylemiş olursunuz. İncelediği yerden koparsa da kopar zaten artik

Silmeyin bence küslükte insanı iyi hissetmiyor ama eski samimiyeti de bulundurmazsınız ki insan zaten soğuyor. İşi çıkabilir elbette o an herkes müsait olamaz bunda hiçbir sıkıntı yok ama şahsen ben en ufak boşluğumda hatta ertesi gün ararım noldu bu kıza acaba diye tedirgin olurum. Aksi bahanedir bana göre. Aynı durumu yaşadım bi arkadaşımla mesafeliyim şuan. Tabi oda kendini haklı buluyordur

Linç yemezsem ben arkadaşına hak verdim

1- ağlayarak aramak bana abartı geldi
2- sürekli ağlar mısınız böyle ayrıl barış bunalmış olabilir aynı şeyleri dinlemekten
3- sen ayrıldın diye kız da mı ayrılsın sevgilisinden mutlu hayatına devam ediyor ve foto paylaşması çok normal bence
4- fazla negatif yüklü gibisin bu kadar negatife maruz kalmak istemiyor olabilir
5- seni sevmiyor olabilir

Çok iyi yapmışsınız ben de bitirmeyi düşünüyorum

Bence de aksi bahane… Her şeye vakit var bi hal hayır sormaya mı yok?

Bence de aksi bahane… Her şeye vakit var bi hal hayır sormaya mı yok?
Valla değer verdiğim insanlara her zaman zaman ayırırım ben. Bu aslında herkes için geçerli bir durum. Ama samimi olupta sonradan neyin kafasını yaşıyorlar uzaklaşıyorlar onu bende bilmiyorum. Ben arkadaşlarımla ergenlik dönemi haricinde hiç en ufak kavga tartışmada dahi bulunduğumu hatırlamıyorum her zaman düşünerek konuşurum ve beraberkende çok güzel vakit geçiririz ama bir kaç insan tipi var böyle kendi kendine tribe giren kendi iç dünyasında bi şeyler yaşayıp bahsetmeyen uzaklaşan sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar hayatına girmek isteyen... Bende onları asla kabul etmiyorum :)

Dag daga küsmüs, dagin haberi olmamis...

Tekrar aramamasi tabi ki hos degil ama ben kopruleri yakmadan, Telefon acip sorardim.

Kendimden bir ornek vereyim. Yaklasik 3 yil once, calistigim yere musteri olarak gelen kisiyle kanimiz oyle kaynadi ki, cok kisa surede can yoldasi olduk (ya da Ben oyle oldugunu sandim) . Sonra is yeri degistirdim, arada Telefonda konustuk yine. Aglamaktan icim ciktigi bir gun aradim , Geri donmedi. WhatsApptan yazdim, okundu ciksa bile geri donmedi. Aylar sonra karsilastik, "telefonum bozuktu, gormedim aramani" diye salaga yatti. Inanmasam da inanmis gibi davranip, bir sure sonra aradim, yine acmadi. Yazdim, online olarak gorsem de cevaplamadi. Iste o zaman emin olarak, aklimda tek bir soru kalmayarak sildim.

O saatten sonra bende onu umursamazdım açıkçası

Merak ettiğim, 1 aydır ses yok demişsiniz. O andan itibaren hiç yazmadınız mı? 'Şimdi konuşabilir miyiz?' diye veyahut herhangi bir şey sormadınız mı? Unutmuş olabileceğini düşünüp 'konuşalım mı, müsait misin?' diye sormadınız mı hiç bir daha?

sormadım o kadar depresyona girmişim ayrılık acısı çekmişim onun araması gerekmez mi? ya bu kız ağlayarak aradı belli ki bana ihtiyacı var diyip onun aramasını bekledim. Tabii ki yakın görmesem aramasını asla beklemezdim ama insan yakın görüp üstüne bir de ağlayarak arayıp karşılıksız kalışını görünce üzülüyor

yakın gördüğüm her şeyimi paylaştığım bi arkadaşım olduğu için içli dışlı olmasam zaten ağlayarak aramazdım o an ihtiyaç duydum aradım
Yine de çok fazla ağlayarak aramak. İnsan ağlarken konuşamaz ki zaten.Nasıl anlatacaktınız?
Ben mi ağlama kısmını yanlış anlıyorum acaba?

ben de o tarz bahaneler ile karşılaşacağımı düşünüyorum

Yine de çok fazla ağlayarak aramak. İnsan ağlarken konuşamaz ki zaten.Nasıl anlatacaktınız?
Ben mi ağlama kısmını yanlış anlıyorum acaba?
Gözlerim dolu dolu üzgünken aramıştım dertleşmek için ama işte… vın turizm

Hayat ne ilginç bende en mutlu olduğum zamanı yakın arkadaşıma anlatmak istediğimde kendisi mutsuz olduğu için benim mutluluğumu paylaşmak istememişti :) bazıları da mutsuzluğu dinlemek istemiyor. dostluk bu mu? Değil tabikide.

Benim de arkadaşım bana yapmıştı ben seni sonra ararım deyip aramadı
Bir daha da ona böyle bir şey anlatmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…