- Konu Sahibi karamsargirl
-
Neden konuşmuyorsun insanlar konuşa konuşa anlaşırmis . Sitem edebilirsin duygularını ona anlatabilirsin kırgınlığıni onunla paylaş .. belki çok yoğun aklına bile gelmedi bilemiyorum. Ama konusmak iyi gelecektirMerhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
İlişkim bittiğinde çok yakın bir kız arkadaşımı ağlayarak görüntülü aramıştım. Daha sonra kapatmam gerekti kapattım. Tekrar aradığımda ise aile konferansındayım seni sonra arayacağım kuzum dedi ve vın turizm..
Bu olay 1 ay önce oldu ve 1 ay oldu hâlâ ortada yok.
Onunla bir çok ortak şeyimiz vardı. Onunda hayatında biri vardı ve benim hayatımdaki ilişki gibi güzeldi. O bana anlatırdı her şeyini ben ona. Kendisinin her daim yanında oldum. İyi kötü. Fakat o hâlâ 1 ay oldu beni bir kere bile arayıp sormadı. Yazmadı da. Şuan sevgilisi ile mutlu mutlu pozlarını paylaşıyor görüyorum ve beni umursamayışına üzülüyorum.
Hâlâ silmedim. Sizce napayım? Siz olsanız napardınız? Ben mi çok abartıyorum düşünceleriniz nedir
sürekli dert anlatmıyordum ki sıkılsın?Bi arkadasim var onu aramaya korkuyorum.surekli kocasindan bahsediyor,o aradiginda acmiyorum sonra donuyorum.bence siz surekli aramissaniz bikmistir artik.aglamaniz onun icin normal bi hal almistir
Yoğun olduğunu sanmıyorum çünkü snap atabilecek kadar vakti vardıNeden konuşmuyorsun insanlar konuşa konuşa anlaşırmis . Sitem edebilirsin duygularını ona anlatabilirsin kırgınlığıni onunla paylaş .. belki çok yoğun aklına bile gelmedi bilemiyorum. Ama konusmak iyi gelecektir
ya, bu insanin anasi degilsiniz, babasi değilsiniz. Kardesi değilsiniz, cocugu degilsiniz. Ister snap atar ister sevgilisiyle gezer. Ben arkadaşlığınız içinde cok talepkar ve eleştirel oldugunuzu düşünmeye basladim. Kiz da bundan sıkılmıştır.Yoğun olduğunu sanmıyorum çünkü snap atabilecek kadar vakti vardı
Yakın arkadasın seni 1 aydır aramamış ben çoktan irtibatı kesip unutmuştum kendisiniMerhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
İlişkim bittiğinde çok yakın bir kız arkadaşımı ağlayarak görüntülü aramıştım. Daha sonra kapatmam gerekti kapattım. Tekrar aradığımda ise aile konferansındayım seni sonra arayacağım kuzum dedi ve vın turizm..
Onunla bir çok ortak şeyimiz vardı. Onunda hayatında biri vardı ve benim hayatımdaki ilişki gibi güzeldi. O bana anlatırdı her şeyini ben ona. Kendisinin her daim yanında oldum. İyi kötü. Fakat o hâlâ 1 ay oldu beni bir kere bile arayıp sormadı. Yazmadı da. Şuan sevgilisi ile mutlu mutlu pozlarını paylaşıyor görüyorum ve beni umursamayışına üzülüyorum.
Hâlâ silmedim. Sizce napayım? Siz olsanız napardınız? Ben mi çok abartıyorum düşünceleriniz nedir
Belki ona bisey olmustur,dunyanin bin turlu hali var.ben olsam sebebini ogrenirdim.sürekli dert anlatmıyordum ki sıkılsın?
Aksine o benimle görüşmek için arardı. Yan yanayken de zaten mutlu olduğumuz şeyleri birbirimizle paylaşırdık. Sıkılacağı bi durum yol yani.ya, bu insanin anasi degilsiniz, babasi değilsiniz. Kardesi değilsiniz, cocugu degilsiniz. Ister snap atar ister sevgilisiyle gezer. Ben arkadaşlığınız içinde cok talepkar ve eleştirel oldugunuzu düşünmeye basladim. Kiz da bundan sıkılmıştır.
Valla öyle olsa bile kusura bakma diye mesaj atardı heralde. Aklına gelseydim kusura bakma şöyle böyle oldu yazamadım demek zor değil artık teknoloji çağındayız herkesin elinde telefon var aslı inkar edilemezBelki ona bisey olmustur,dunyanin bin turlu hali var.ben olsam sebebini ogrenirdim.
Bence arayıp sorma.. İster sil ister dursun ama hayatında yok gibi davran ve düşünme bile.. Ararsa da açma çünkü gerçek dost degilmiş.Merhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
Ben olsam silmem ama sevgilisi ile ayrılıp da sizi ararsa da dur hemen atacağım der ve engellerim. Kapak gibi cevap olur. Şimdi silmeyin derimMerhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
Ya benim karakterimdeyse sadece öyledir… bazen en sevdiğim arkadaşlarımı unuturum, 2 senedir ailemden ayrıyım hiç özlemedim… sevgi tanımım çok farklı ve evet yanlış ama sevmediğimden yapmıyorum bu aramama sormama durumumu. Hayatıma kendime çok kaptırıyorum sanırım. Doğru da değil de işte… Bende arkadaşınızla konuşun, o anlatsın size sebebini. Tatmin olup olmamaya karar verirsiniz sonraMerhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
mantıklıBen olsam silmem ama sevgilisi ile ayrılıp da sizi ararsa da dur hemen atacağım der ve engellerim. Kapak gibi cevap olur. Şimdi silmeyin de
evet bir anda paylaşmaya başladı şaşırdım ve üzüldüm…Eğer sadece kendinizden bahsediyorsanız, her konuştuğumuzda kendi sorunlarınızdan veya kendinizden bahsediyorsanız zaten bu arkadaşlık dostluk değildir. Eğer karşılıklı bir ilişki ise paylaşımlar dengeli ise, sadece sorun konuşmuyorsanız herkes gibi bir şeyler hakkında gülüp eğlenip nadiren problem olduğunda konuşup dertleşiyorsanız ve böyle bir şey yaptıysa listeden silmeye bile gerek yok. Değersiz biri. Öylece kalsın ne ilerletin ne geriletin. Tanıdık kalsın.
Bir de tabi ki resim paylaşıp hayatına devam edecek size nispet yapıyor diye algılamanız normal değil. Eğer daha önce hiç paylaşmazken bir anda paylaşmaya başlamadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?