• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

eeee zorlaymış çocuk mu kandırıyorsunuz siz
evli bir bayansınız eşinizi aldatıyorsunuz
ee adamda sizi işi bitince terkedecek tabi ne yapacaktı ya ne sanıyordun
eşinden boşan diye baskı yapacak seni nikahına alacak mı sandın yazıkk acıdım sana

Neeee evlimiymissss kadinnnnnnnn!!!!!!!

Eşimden değil ondan ayrıldım bu durumu kullandı demiş konu sahibi. Yani evli ve kocasını aldatıyor
Zoraki olan kısmıda muhtemelen kocana söylerim şekilndeymiştir

Evliyken başkasıyla cinsellik yaşamak ve zamanla ona ısınmak...
Ne denir bilemedim şimdi :ssz:

kardeşim iyi misiniz ya evli mevli değilim defolun gidin yargılamayın beni kimsenin bana böyle davranması için konu açmadım buraya kimi demiş tecavüzcüsüne mi aşık oldu?Kafanız mı güzel? Adam benim zaten erkek arkadaşımdı duygusal bir bağ vardı fakat sevmiyordum bu cinsellikle zora ki de olsa arttı.Evlilik vaadiyle kandırıldım kısaca.

kardeşim iyi misiniz ya evli mevli değilim defolun gidin yargılamayın beni kimsenin bana böyle davranması için konu açmadım buraya kimi demiş tecavüzcüsüne mi aşık oldu?Kafanız mı güzel? Adam benim zaten erkek arkadaşımdı duygusal bir bağ vardı fakat sevmiyordum bu cinsellikle zora ki de olsa arttı.Evlilik vaadiyle kandırıldım kısaca.

heee sizin sevginiz cinsellik yoluyla 'zoraki' arttı.
yoksa apaçık ortada seks konusunda 'zoraki' bir durumun olmadğı.
sen güzelce söylesene kardeşim,
adamla evlenebilmek için seviştin, o da sıkılınca postayı koydu,
sen de böyle ortada kalınca, zorla ilişkiye giriyorduk bilmem ne....evet evet öyledir kesin

Cinsellik zorakide olsa artti! Ilginc!!!
Zorakiyle vajinismussunuz ya onu demek istiyorsunuz galiba, yani ilk basta zorlaniyordunuz, sonra sonra zoraki olsada arttirdiniz!
Eh en azindan onu yendiniz ozaman, sanslisiniz!
Hey allahim yaaa zoraki zoraki, kullanildim falan filan, gecin bunlari yaaa, kullandirmayin kendinizi ozaman!!!
Kendi düsen aglamaz...:ssz:

Zorakı dediğimiz tecavüz oluyor.bunuda gidip şikayette bulunabilirdiniz.size yecavüz ettiktwn sonra görüşmeye devam etmişsiniz???demek ki zorakı değildi..gitmeyebikirsiniz adam sızı sılah zoruyla evinizden alıp yine silah zoruyla sızınle birlikte mi olıyordu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl olsa evleniriz diye birlikte olmuşsunuz. sonrasında da ortada birşey olmayınca içinize kurt düşmüş istemeyerek de olsa birlikte olmuşsunuz.
bu sonuç çıkıyor..
geçmiş ola.. yapacağınız birşey yok.

o size güven vermiş,birlikte olmuş sonra da terk etmiş adam değilmiş o ayrı.. onu silip atıp yeni bir hayata başlamanız lazım..

Onun maksadı belliymiş istediğini alınca kıymetten düşmüşsün olan olmuş giden gitmiş bundan sonrası önemli şimdi buraya ayrıntıları yazsanda suçlu seni ilan edecekler arkana bakmıyacaksın eğer ki aşık olursan tekrar sevdiğine açık yürekle anlatacaksın ya kabul yada terk , artık olanları kurcalamaktan vazgeç buraya dertleşmenide bazıları yerden yere vuruacak bazılarda seni haklı bulacak ama üzüleceksim bu kk ' çok güzel dert sahibini üzerler buna hazır ol

Mesele tecavüz meselesi değil gelecek kurmak için fedakarlık! yapan boşanmış bir kadın. Fırsatçı, kadını meta olarak gören Türk erkeği. Her zamanki gibi madur olan kadın.
Ülkemizde kadınolmak zordur 1-0 eksik başlar hayata. Arkadaşlar hemcinsinize haksızlık etmeyin.

Güzel günler göreceğiz...

Eşimden değil ondan ayrıldım bu durumu kullandı demiş konu sahibi. Yani evli ve kocasını aldatıyor
Zoraki olan kısmıda muhtemelen kocana söylerim şekilndeymiştir

Evliyken başkasıyla cinsellik yaşamak ve zamanla ona ısınmak...
Ne denir bilemedim şimdi :ssz:

Neeee evli mi :53::53::53:
Eee gerçekten yuh yani ..

Konu sahibi arkadaş!
Bide beni kullandı diyorsun, ne yapacaktı senin karakterinde birini nikahına mı alacaktı?
Gerçi pek uyumlu olurdunuz karakter yönünden de neyse ..

Allah yardımcın olsun canım şu zamanda kimseye güvenmemek lazım sen bir hata yapmıssın ve bunu yazmaya belkide cekinip üstü kapalı yazmıssın insanız hepimiz hata yapabilirz sen bundan snraki hayatında daha dikatli davran herkese güvenme yaşadıgın sey cok zor cok onur kırıcı ama bir daha o adamı ne ara nede sor onun niyeti zaten kullanıp atmakmıs bunlarda senin için bir ders olsun umarım karsına mutlu olacagın biri cıkar

Arkadaş sen bi kendini ifade etmeyi öğren. Zoraki ise tecavüze girerki şikayet etmek gbi bi amacin olmamis ve bunun devamı gelmissede sende istemssndr konuya bak icerge bak hayret birde derdim var kisminda milletin ne dertleri var sen gelms tecavuzcum ayrildi yazcaksn nerdeyse ya sabir..

yarım yamalak konu açıyorlar sonrada yok o değil bu değil sizinde başınıza gelsin bilmem ne
kadeşim adam akıllı yazsana
elbette millet birsürü şey yazacak anlamaya çalışacak
kimsin nesin neye zorladı tecavüzmü etti tehditmi etti ne yaptı allah allah yaa
iki satır yarım yamalak anlatıp ardından beddua etmeye ne meraklısınız mübarek günde

Mesele tecavüz meselesi değil gelecek kurmak için fedakarlık! yapan boşanmış bir kadın. Fırsatçı, kadını meta olarak gören Türk erkeği. Her zamanki gibi madur olan kadın.
Ülkemizde kadınolmak zordur 1-0 eksik başlar hayata. Arkadaşlar hemcinsinize haksızlık etmeyin.

Güzel günler göreceğiz...

Katılıyorum ama bana göre eksik kalmış.
Burada seksi beraber olduğu erkeği evliliğe ikna etmek için kullanan bir kadın, evliliği de boşanmış ve yapayalnız kalmış olan kadını sekse ikna etmek için kullanan bir erkek var.
Olan bitenin tümü rıza ile olmuş.
Konu sahibi istediği olmayınca pişman olmuş bana zorla sahip oldu vs. vs. deyip mağdur psikolojisine girmiş.
E be kardeşim sende onunla bilerek isteyerek beraber olmuşsun, bu adam poliste olsa başına silah dayamadı ya.
Sen önce bu mantıktan bir çık, boşandım diye illa da illa da ne pahasına olursa olsun yeniden evlenicem düşüncesinden sıyrıl, kendi kendine yet, bu tür adamlara "kendini kullandırma" ki bu bana göre kullanılmak değil karşılıklı bir paylaşımdır. Ataerkil toplum kurallarına göre sevişilince kadın kullanılmış erkek kullanmış olur..

Haziranda esim bulgaristan gocmeni, arkadasim cingenedir dedi, esim benden gizledi mi falan diye konu acmissiniz. Yine baska konularda da esinizle alakali seyler soylemissiniz. Zoraki de olsa cinsellikle sevginiz mi artmis bir de?? Ben anlayamiyorum hanimefendi, kimin kafasi guzel kestiremedim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana tecavüz eden bir adamla evlenmeyi düşünmüyordun değil mi?
Dava aç ve adam daha fazla tehdit etmeden kurtuldum diye sevin.

madem her şey zorlaydı
korktun adamı şikayet etmedın... o zaman bu duruma sevınmelısın
adam kendı bırakmıs senı. yoksa sen bırakmamasını mı dılerdın?

eğer dileğin buymussa, sende sorunluusun adam kadar derim :ssz:

Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin terk etmis olman gerekmiyor muydu?

Back
X