• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

Neden insanlar takildilar ve dalgaya vurdular? Cünkü konusahibi zoraki yazmis, zoraki demek tecavüz demek, tecavüze ugradiysa korkudan sikayet edemediyse daha devam neden görüstü ve devam birlikte oldu? Insanlar bunun icin sordu sordu ama cevap alamadi! Eger Konu sahibi söyle anlatsaysi: ben bosandim, biriyle tanistim (polis) güzel bi birlikteligimiz vardi, ailemle tanisti, ileriye dönük ilerliyorduk, sevdim, bosanmis olmam ve onu sevdigimi bildigi icin beni birliktelige inandirdi(itti), icim rahat etmesede sevdigim ve güvendigim icin birlikte oldum, ama simdi benden ayrildi ve ailem seni kabul etmez diyor... falan filan, ozaman yorumlarda farkli olurdu! Ortaya bisey atiyorlar, yarim yamalak konu aciyorlar, sorular cevap vermiyorlar, sonra biz suclu oluyoruz bide üstüne besdua yiyoruz...hey allahim yaaa.... :ssz:

şu konuyu açarken 1 kaç kelimeyle açmasanızda, bizde olayın ne olduğunu anlayabilsek !!!

ARKADASLAR BENCE KONU FEYK

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya arkadaşlar ben belki çok burda bunları deşmek istemiyorum çekindiğim bazı şeyler var belki niye anlamak istemiyorsunuz??? Tehdit edildim mi edildim nasıl olduğu ne olduğu niye önemli bu kadar sizin için? Yazamıyorum herşeyi anlayın biraz

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar ben belki çok burda bunları deşmek istemiyorum çekindiğim bazı şeyler var belki niye anlamak istemiyorsunuz??? Tehdit edildim mi edildim nasıl olduğu ne olduğu niye önemli bu kadar sizin için? Yazamıyorum herşeyi anlayın biraz

Herşeyi anlatmayacaksanız biz müneccim miyiz nasıl anlasın da yorum yapsın bunca insan. Burada böyle bir başlık açtıysanız belli ki görüşlerimize ihtiyaç duymuşsunuz. Yoğunluktan başlıkla çok ilgilenemediğinizi düşündü çoğu kişi, ama siz kalkmış deşmek istemiyorum o sebeple anlatamam diyorsunuz o zaman hiç açmasaydınız başlığı. Gerçekten enteresansınız.

Enteresan olan anlamayan sizsiniz bu konuyu bile korkarak açtım Ben zaten konuyu anlatıyorum o yüzden müneccin olmanıza gerek yok sadece deşilmesini istemiyorum

Back
X