2 aylık bir sürede aşık olmasını beklemiyordum ama sebebini belirterek söyledim.bu karar beni üzer gibi şeyler söylemedi.acele ettim kanısına kapılıyorum.tekrar aramasını ve yazmasını bekliyorum.Bir yandan da çok az ilgi duysaydı görüşmeye istekli olurdu diyorum.benim gibi olanlar var mıdır nasıl hareket etmeliyim bilsem
ne güzel bir yorum bubiliyormusun..eve gelince bazen yanlış anahtarı deliğe yerleştirmeye çalışırsın..bakarsın girmez.. bazen girer ama açmaz kapıyı..eğer doğru anahtarsa kapı açılır ve içeri girersin..İşte o EV insanın kalbidir..bazen denersin hiç olmaz..yani açılmaz gönül kapısı..anahtar yanlıştır..bazen anahtar uyar ama işte kapıyı açamazsın..bi kaç dişi farklıdır anahtarın ( adam ilgisiz diyorsun mesela olmamış )..ama doğru anahtarı bulunca o kapı zaten sonunda kadar açılıcaktır..sıkma canını olmuyorsa olmuyor bazen
vurdun geçtin bızı,tşk yorum için,konu sahıbı geçen okudum sana da yazayım,bir gün bir bilge kadın s.. et demiş,sonsuza kadar mutlu yaşamışbiliyormusun..eve gelince bazen yanlış anahtarı deliğe yerleştirmeye çalışırsın..bakarsın girmez.. bazen girer ama açmaz kapıyı..eğer doğru anahtarsa kapı açılır ve içeri girersin..İşte o EV insanın kalbidir..bazen denersin hiç olmaz..yani açılmaz gönül kapısı..anahtar yanlıştır..bazen anahtar uyar ama işte kapıyı açamazsın..bi kaç dişi farklıdır anahtarın ( adam ilgisiz diyorsun mesela olmamış )..ama doğru anahtarı bulunca o kapı zaten sonunda kadar açılıcaktır..sıkma canını olmuyorsa olmuyor bazen
teşekkür ederimne güzel bir yorum bu
Tam olarak bilemeyiz tabi ama bence yuz vermeyin hali hazirda cepte oldugunuzu düsünmesin.sizce tekrar görüşmeyi ister mi arkadaşlar, isterse kabul etmeli miyim.düşünceleriniz nelerdir
yeni aşklara yelken açmak varken neden ilgisiz bir adamdan ilgi dilenesin ki.sizce tekrar görüşmeyi ister mi arkadaşlar, isterse kabul etmeli miyim.düşünceleriniz nelerdir
yeni aşklara yelken açmak mı? benim böyle bir düşüncem bulunmuyor.o kişiyle birlikte olmak isterdim
İçim biraz buruk yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın bana ilgi göstermemesinden dolayı ayrılmayı istedim.yazdığım mesajları görmesine rağmen cevap vermiyor veya geç cevap veriyordu.birbirimizi yaklaşık 2 aydır tanıyorduk.sizce bu kararı almam erken mi oldu?
Kendisi aşk gibi duygulara sahip olmadığını söyledi.Ben daha fazla alışmadan ve yakınlaşmadan ayrılmanın benim için iyi olduğuna inandım ama üzgünüm.Sonuçta biz başkası aracılığıyla tanışan biriydik.
yeni aşklara yelken açmak mı? benim böyle bir düşüncem bulunmuyor.o kişiyle birlikte olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?