zoraki ayrılık/ yardım

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
İçim biraz buruk yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın bana ilgi göstermemesinden dolayı ayrılmayı istedim.yazdığım mesajları görmesine rağmen cevap vermiyor veya geç cevap veriyordu.birbirimizi yaklaşık 2 aydır tanıyorduk.sizce bu kararı almam erken mi oldu?
kendisine ayrılma isteğimi getirdiğimde aşk gibi duygulara sahip olmadığını söyledi.Ben daha fazla alışmadan ve yakınlaşmadan ayrılmanın benim için iyi olduğuna inandım ama üzgünüm.Sonuçta biz başkası aracılığıyla tanışan biriydik.

Bu konuda tecrübe yaşanla bişey yazabilirlerle mi? ilişkinin ilk aylarında erkeğin önemsemediğini farkedip görüşmeyi bitiren sonrasında tekrar aynı kişiyle erkek istediği için başlayan?

sizce acele ettiğimi düşünüp aramalı mıyım? o görülmek istediğim biriydi. pişmanım yaptığım şeyden dolayı

Son düzenleyen: Moderatör:
biliyormusun..:KK51:eve gelince bazen yanlış anahtarı deliğe yerleştirmeye çalışırsın..bakarsın girmez..:stop:bazen girer ama açmaz kapıyı..eğer doğru anahtarsa kapı açılır ve içeri girersin..İşte o EV insanın kalbidir..bazen denersin hiç olmaz..yani açılmaz gönül kapısı..anahtar yanlıştır..bazen anahtar uyar ama işte kapıyı açamazsın..bi kaç dişi farklıdır anahtarın ( adam ilgisiz diyorsun mesela olmamış )..ama doğru anahtarı bulunca o kapı zaten sonunda kadar açılıcaktır..sıkma canını olmuyorsa olmuyor bazen:KK49:

2 aylık bir sürede aşık olmasını beklemiyordum ama sebebini belirterek söyledim.bu karar beni üzer gibi şeyler söylemedi.acele ettim kanısına kapılıyorum.tekrar aramasını ve yazmasını bekliyorum.Bir yandan da çok az ilgi duysaydı görüşmeye istekli olurdu diyorum.benim gibi olanlar var mıdır nasıl hareket etmeliyim bilsem

2 aylık bir sürede aşık olmasını beklemiyordum ama sebebini belirterek söyledim.bu karar beni üzer gibi şeyler söylemedi.acele ettim kanısına kapılıyorum.tekrar aramasını ve yazmasını bekliyorum.Bir yandan da çok az ilgi duysaydı görüşmeye istekli olurdu diyorum.benim gibi olanlar var mıdır nasıl hareket etmeliyim bilsem

bence yolun başında aşık olan adam nekadar yeni tanışsanızda sizi seviyorum demesini beklemem,fakat en azından alakadar olur arar sorar heran mesaj çekmek ister sizi tanımak ister vb...bundaki tamamen nötr bir davranış bence önemsemeyin hem yolun başındasın daha iyi talipleriniz ilişkileriniz olacaktır elbet.....

Sen ayrilmak istediginde o hemen okeylemisse adamin tının da degilsindir zaten. Seven adam ilgi gosterir. Hemde daha yeniyken.

ben de ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum.ama kişilik meselesi midir diye de düşünüyorum

şimdi tekrar yazar mı diye düşünüyorum

biliyormusun..:KK51:eve gelince bazen yanlış anahtarı deliğe yerleştirmeye çalışırsın..bakarsın girmez..:stop:bazen girer ama açmaz kapıyı..eğer doğru anahtarsa kapı açılır ve içeri girersin..İşte o EV insanın kalbidir..bazen denersin hiç olmaz..yani açılmaz gönül kapısı..anahtar yanlıştır..bazen anahtar uyar ama işte kapıyı açamazsın..bi kaç dişi farklıdır anahtarın ( adam ilgisiz diyorsun mesela olmamış )..ama doğru anahtarı bulunca o kapı zaten sonunda kadar açılıcaktır..sıkma canını olmuyorsa olmuyor bazen:KK49:
ne güzel bir yorum bu :KK51:

vurdun geçtin bızı,tşk yorum için,konu sahıbı geçen okudum sana da yazayım,bir gün bir bilge kadın s.. et demiş,sonsuza kadar mutlu yaşamış

sizce tekrar görüşmeyi ister mi arkadaşlar, isterse kabul etmeli miyim.düşünceleriniz nelerdir

yeni aşklara yelken açmak mı? benim böyle bir düşüncem bulunmuyor.o kişiyle birlikte olmak isterdim

İçim biraz buruk yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın bana ilgi göstermemesinden dolayı ayrılmayı istedim.yazdığım mesajları görmesine rağmen cevap vermiyor veya geç cevap veriyordu.birbirimizi yaklaşık 2 aydır tanıyorduk.sizce bu kararı almam erken mi oldu?
Kendisi aşk gibi duygulara sahip olmadığını söyledi.Ben daha fazla alışmadan ve yakınlaşmadan ayrılmanın benim için iyi olduğuna inandım ama üzgünüm.Sonuçta biz başkası aracılığıyla tanışan biriydik.

çok yerinde olmuş.
2 ayınız 2 yıl olmadan zarardan dönmüşsünüz. üzülmeyin hiç.

yeni aşklara yelken açmak mı? benim böyle bir düşüncem bulunmuyor.o kişiyle birlikte olmak isterdim

Öncelikle olan olmuş ayrılmışsınız, bu saatten sonra onun aramasını beklemekten başka şansınız maalesef yok. O kişiyle birlikte olmak isterdim yazmışsınız ama madem böyle bir düşünceniz vardı neden ayrıldınız? Ayrılmak aranızdaki bağı kesmek demek değil mi? Bence bu saatten sonra geriye dönmeyin, bundan aldığınız derslerle ilerideki ilişkinizde bağları koparmamak için yapıcı olmaya çalışın.

Ayrıca, 2 aylık ilişkide arayıp sormamak ilgi göstermemek nedir? Ben de bir aralar gerçekten erkeklerin tamamının ilgisiz, umursamaz olduğunu falan düşünürdüm sabreder boşuna çabalardım. Sonra fikirlerimi değiştiren çıktı çok şükür. Kısa zamanda sizin de karşınıza değerinizi bilecek, ilgilenecek biri çıkacaktır, o zamana kadar lütfen kendinizi geriye bakıp üzmeyin...

Back
X