- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Zoraki yürüyor işte evlilik. Bugün bebeğimi alıp dışarı çıkayım dedim hem kendime ıhtiyaçlarımı alacaktm hemde çocuk sıkıldı onu gezdireym dedm ama akşamüstü.
Biber kavurdum hazır ettim fln.
Çocugumun babasına da mesaj attım dışarı ckıyoruz dışarıda buluşalım mı diye sordum.
7de evde olmus oluyor yani 19.00da.
Çok yorgunum dedi önce sonra da tamam askim ben gelirim dedi? Nedir bu.
Sonra geldi kızına sarıldı öptü konustu falan.
Birdaha beni çağırma dısarı. Sen ne alacaksan al eve dön dedi. Tamam da çarşı ile ev baya baya ters mesafede.
Düz ayak yerde değilki ev
E hava da karardığı için o saatlerdr tek basına gezecek halim yok küçük çocukla.
Ben o yüzden onu çağırdım.
Çağırmaz olaydım dolmusla 3ve gitmek varken bebek arabasına elini sürmedi ben itledim. Ve dolmuşa bindirmedi. Yürüyelim dedi ama ne yürümek öyle böyle değil. Hem alış veriş poşetleri hem hem bebek arabası ben itledim taşıdım.
Yürüdüğümüz yol da cadde. Caddeden yürüttü. Ya araba çarpsaydı ki zaten çok tehlikeli yoldu geçtiğimz yollar. Hep söylendi yolda birdaha beni çağırma.
Yaşımı da büyütüyor 30 yasına gircen tek
Başına alıp dönemiyon eve diyor.
Saçmalıyor.
Ben çocuk olmadan önce tek başıma onun çalıştığı sanayiye fabrikaya tek basıma iş görüşmesine gitmiştim?
Yaş ile ne alakası var.
Siz olsanız eşinizi çağırmaz mısınız
Tamam yorgun biliyorum ama o zaman dolmuşa binseydik daha çabuk ve kolay evde olacaktık.
Bana yolda hep söylendi CİNS İNSAN bilme
M ne dedi.
Yemek vardı dünden kalan onu yemedi. Yoğurtlu biber yaptım diye söylendi beğenmiyor ya allahın nimetini beğenmiyor kibirlilik yapıyor aç insan kiremidi kavrar
Eskiden börek yapmıstım güzel olmamıstı.
KFama bu aksam onu kakıyor ne alaka?
Ama yıllardır yaptığım yemekleri yiyor
Gerçekten çok uyuz oluyorum. Emnm o da bna uyuz oluyor.
Halbuki kendisi cinslik yapiyor.
Birde bana diyor ki sen çalış çocuğa ben bakarım diyor . Bu aksam da söyledi. Daha süpürge tutmasını bilmeyen. Çocuğa her fırsatfa bağıran insn çocuk bakacakmıs elindeki tabletiyle
Yemek yapmayı bilmiyor ev işlerinden bırseydenhaberi yok
Sinirimden ağladım hem üzgüntü hemsinirimden ağladım umrunda olmadı
Ben kökenımın pomak oldugunu tahmın ediyorum dedm pomaklar cinstir paragözdür diyor hemen genelleme
Pomak olan var mı aranızda? Buyrun ben beyaz ten değilim. Pomakları beyaz olurdiye biliyorum
Ayrıca eve geldıgınde asla askımlı konuşmuyor sadece. Mesajda öyle
Biber kavurdum hazır ettim fln.
Çocugumun babasına da mesaj attım dışarı ckıyoruz dışarıda buluşalım mı diye sordum.
7de evde olmus oluyor yani 19.00da.
Çok yorgunum dedi önce sonra da tamam askim ben gelirim dedi? Nedir bu.
Sonra geldi kızına sarıldı öptü konustu falan.
Birdaha beni çağırma dısarı. Sen ne alacaksan al eve dön dedi. Tamam da çarşı ile ev baya baya ters mesafede.
Düz ayak yerde değilki ev
E hava da karardığı için o saatlerdr tek basına gezecek halim yok küçük çocukla.
Ben o yüzden onu çağırdım.
Çağırmaz olaydım dolmusla 3ve gitmek varken bebek arabasına elini sürmedi ben itledim. Ve dolmuşa bindirmedi. Yürüyelim dedi ama ne yürümek öyle böyle değil. Hem alış veriş poşetleri hem hem bebek arabası ben itledim taşıdım.
Yürüdüğümüz yol da cadde. Caddeden yürüttü. Ya araba çarpsaydı ki zaten çok tehlikeli yoldu geçtiğimz yollar. Hep söylendi yolda birdaha beni çağırma.
Yaşımı da büyütüyor 30 yasına gircen tek
Başına alıp dönemiyon eve diyor.
Saçmalıyor.
Ben çocuk olmadan önce tek başıma onun çalıştığı sanayiye fabrikaya tek basıma iş görüşmesine gitmiştim?
Yaş ile ne alakası var.
Siz olsanız eşinizi çağırmaz mısınız
Tamam yorgun biliyorum ama o zaman dolmuşa binseydik daha çabuk ve kolay evde olacaktık.
Bana yolda hep söylendi CİNS İNSAN bilme
M ne dedi.
Yemek vardı dünden kalan onu yemedi. Yoğurtlu biber yaptım diye söylendi beğenmiyor ya allahın nimetini beğenmiyor kibirlilik yapıyor aç insan kiremidi kavrar
Eskiden börek yapmıstım güzel olmamıstı.
KFama bu aksam onu kakıyor ne alaka?
Ama yıllardır yaptığım yemekleri yiyor
Gerçekten çok uyuz oluyorum. Emnm o da bna uyuz oluyor.
Halbuki kendisi cinslik yapiyor.
Birde bana diyor ki sen çalış çocuğa ben bakarım diyor . Bu aksam da söyledi. Daha süpürge tutmasını bilmeyen. Çocuğa her fırsatfa bağıran insn çocuk bakacakmıs elindeki tabletiyle

Yemek yapmayı bilmiyor ev işlerinden bırseydenhaberi yok
Sinirimden ağladım hem üzgüntü hemsinirimden ağladım umrunda olmadı
Ben kökenımın pomak oldugunu tahmın ediyorum dedm pomaklar cinstir paragözdür diyor hemen genelleme
Pomak olan var mı aranızda? Buyrun ben beyaz ten değilim. Pomakları beyaz olurdiye biliyorum
Ayrıca eve geldıgınde asla askımlı konuşmuyor sadece. Mesajda öyle
Son düzenleme: