Zoraki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düz ayak yerde değilki ev
E hava da karardığı için o saatlerdr tek basına gezecek halim yok küçük çocukla.

Pomak arnavut olayına gelinceye kadar daha büyük problemleriniz var. Hava karardı diye niye eşinizi çağırıyorsunuz ki? Eşimi cagirdim deyince adam arabayla almaya gelecek sandım. Onu çadğirincaya kadar atlarım dolmuşa taksiye eve giderim. Hava kararınca öcüler çıkmıyor korkmayın.
E madem elinizde poşetler var verin eline yoruldum deyip. Evliliği birazda siz zorlaştiriyorsiniz gibi geldi.

Zoraki yürüyor işte evlilik. Bugün bebeğimi alıp dışarı çıkayım dedim hem kendime ıhtiyaçlarımı alacaktm hemde çocuk sıkıldı onu gezdireym dedm ama akşamüstü.
Biber kavurdum hazır ettim fln.

Çocugumun babasına da mesaj attım dışarı ckıyoruz dışarıda buluşalım mı diye sordum.
7de evde olmus oluyor yani 19.00da.
Çok yorgunum dedi önce sonra da tamam askim ben gelirim dedi? Nedir bu.
Sonra geldi kızına sarıldı öptü konustu falan.

Birdaha beni çağırma dısarı. Sen ne alacaksan al eve dön dedi. Tamam da çarşı ile ev baya baya ters mesafede.
Düz ayak yerde değilki ev
E hava da karardığı için o saatlerdr tek basına gezecek halim yok küçük çocukla.
Ben o yüzden onu çağırdım.

Çağırmaz olaydım dolmusla 3ve gitmek varken bebek arabasına elini sürmedi ben itledim. Ve dolmuşa bindirmedi. Yürüyelim dedi ama ne yürümek öyle böyle değil. Hem alış veriş poşetleri hem hem bebek arabası ben itledim taşıdım.

Yürüdüğümüz yol da cadde. Caddeden yürüttü. Ya araba çarpsaydı ki zaten çok tehlikeli yoldu geçtiğimz yollar. Hep söylendi yolda birdaha beni çağırma.

Yaşımı da büyütüyor 30 yasına gircen tek
Başına alıp dönemiyon eve diyor.

Saçmalıyor.
Ben çocuk olmadan önce tek başıma onun çalıştığı sanayiye fabrikaya tek basıma iş görüşmesine gitmiştim?

Yaş ile ne alakası var.
Siz olsanız eşinizi çağırmaz mısınız

Tamam yorgun biliyorum ama o zaman dolmuşa binseydik daha çabuk ve kolay evde olacaktık.
Bana yolda hep söylendi CİNS İNSAN bilme
M ne dedi.

Yemek vardı dünden kalan onu yemedi. Yoğurtlu biber yaptım diye söylendi beğenmiyor ya allahın nimetini beğenmiyor kibirlilik yapıyor aç insan kiremidi kavrar

Eskiden börek yapmıstım güzel olmamıstı.
KFama bu aksam onu kakıyor ne alaka?

Ama yıllardır yaptığım yemekleri yiyor
Gerçekten çok uyuz oluyorum. Emnm o da bna uyuz oluyor.

Halbuki kendisi cinslik yapiyor.

Birde bana diyor ki sen çalış çocuğa ben bakarım diyor . Bu aksam da söyledi. Daha süpürge tutmasını bilmeyen. Çocuğa her fırsatfa bağıran insn çocuk bakacakmıs elindeki tabletiyle 😡
Yemek yapmayı bilmiyor ev işlerinden bırseydenhaberi yok

Sinirimden ağladım hem üzgüntü hemsinirimden ağladım umrunda olmadı

Ben kökenımın pomak oldugunu tahmın ediyorum dedm pomaklar cinstir paragözdür diyor hemen genelleme

Pomak olan var mı aranızda? Buyrun ben beyaz ten değilim. Pomakları beyaz olurdiye biliyorum
Ayrıca eve geldıgınde asla askımlı konuşmuyor sadece. Mesajda öyle
Eşiniz özel gününde falan herhalde!!!
Resmen sizi üzmek için çabalamış ve bilerek yapmış

Eşinizin iş yoğunluğunu bilmiyorum ama iş dünyası çok yorucu birşey. Çoğu sektör için böyle. Çiftlerden biri çalışıp diğerinin çalışmadığı durumda bence de çalışmayan kişi evi çekip çevirebilmeli. Siz gündüz evde kalmayı tercih edip dışardaki işleri akşama bıraktınız diye işten çıkan adamı çarşı pazar gezdirmek zalimce. Zaten 7de evde oluyormuş normalde. 12 1 gibi öğle yemeği yeniyordur iş yerlerinde. İnsan acıkıyor o saate kadar ve evin sakinliğini özlüyor bir duş almaya uzanıp kendini dinlemeye su gibi ihtiyaç duyuyor uzun bir iş gününün sonunda. Bana düşüncesizce geldi tavrınız. Eşiniz sizi akşam akşam yalnız bırakmamak için gelmiş ama düşüncesizliğinize olan kızgınlığına engel olamamış. Haklı buldum.

Eşinizin izin günü yokmu o günlerde halledin çarşı pazar işini. Banada iş çıkış saatimde eşim emrivaki yapsa bende sinir olurum. Tek isteğim bir an önce eve girmek.

bence birlikte alisverise cikmayin. siz cocugunuzla cikin istediginizi alin, dilediginiz gibi gezin, gidin, dönün..ona da tasimasi zor seyleri liste yapip verin al getir bunlari diye..
Biz öyle yapıyoruz. Market listesini eşim tek başına alır getirir. Ben ikon çocukla markete abur cubur almaya gideriz. Ağır şey en fazla içecek olur yani. Çocukla kendine eziyet etmemek lazım. Kadın kendine kıymet vermezse kocası hiç vermez

Bende zannettim ki arabayla gelip alacak sizi.. ayrıca Arnavut ve Pomak'a ne ara geçtiniz tuhaf geldi yani.. br de ben çarşnın yüzünü unuttum sz çocuğunzla çarşıya alşvarşe gtmşsnz bravo 🙄🙄
Bence içini kusmus konu sahibi çok dolmuş. Muhtemelen çocukta yoruyor . Adam gözüne batmaya başlamış. Adam da masum sayılmaz.

Aracı olmayan adamı iş çıkışı çağırmak da:KK14: Emr-i vaki yapmışsınız. Aranızda ırkçılık , empati eksikliği gibi durumlar da var. Ufak tefek şeyleri siz alırsınız binersiniz dolmuşa, diğerleri için liste hazırlayıp eşinize mesaj atarsınız alır gelir. Bu kadar basit, çocuğunuz var diye engelli falan değilsiniz kendi kendinize de yetmeyi bilmeniz lazım. Eşinizin yürüterek misilleme yapması da bi o kadar saçma.

hem cocugu hem alisveris posetlerini sen tasimissin, neden geldi ki o zaman,
siz neden cagirdiniz,
o kismi cok anlamadim.

Esiniz pek hos davranmamis,
ama ben biraz ona hak verdim acikcasi,
hani onceden yapilmis bir plan degil,
siz kendi keyfinize gore davranmissiniz, ondan da uymasini beklemissiniz, 7 zaten gec bir saat evde olmak icin,tabi ki insanin isi varsa isini gorur de, hani beyin eve gidicem dinlenicem diye kendini kodladiginda, hoop bir mesaj carsida bulusalim diye, cok hos degil bence.

Eşinizin ilk zelzenişi değil anladığım kadarıyla kendinizi suçlamayın olgunlaşmamış bir çocuk var karşınızda olgun bir insan böyle huzursuzluk çıkarmaz yokmuş gibi davranın bir süre ilk fırsatta da konuşun

Madem beni çağırma tek git diyor. Taksiye binip neden gitmiyorsunuz da minnet ediyorsunuz? Böyle biriyle alışverişe gitmek yerine internetten alırım kafam rahat olur.
Korona var yazmaktan bıktım ama ya hu var var ne alışverişi bebekle yapmayın :olamaz: :olamaz:

Pomak, Arnavut, beyaz ten vs konularını asıl konudan alakasız bulduğum için yorumlamak istemiyorum.

Eşinizin tavrı elbette ki yanlış ama konuyu siz açan olduğunuz için sizi yorumlayacağım.

Eşiniz işten geliyor, yorgun aracı da yok altında. Onu çağırmanız çok gereksiz. Gündüz bütün gün evdeyken eksiklerinizi gidip almak için zamanınız bol, bunu o zaman halletmeliydiniz. Büyük alışverişe haftasonu gidebilirsiniz eşinizle, günlük ihtiyaçlar için de mahrumiyet bölgesinde mi yaşıyorsunuz anlamadım yakında nasıl market vs yok? En olmadı getir uygulamasını kullanın. Siz olsanız eşinizi çağırmaz mısınız diye sormuşsunuz işten dönen adamı çağırmam.

Anladığım kadarıyla sadece yoğurtlu biber varmış. Aç insan hele ki yorgun insan imkan varken önünde tek çeşit dahası doyurmayan bir yemek görürse elbette sinirlenir. Bunun nimetle falan alakası yok.

Aranızdaki iletişim sorununuzu çözmeni lazım, birbirinize tahammülünüz kalmamış ne yazık ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X