Zoraki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz Arnavut mu ? Doğru anladım değil mi ? Valla ben bir Arnavut tanımıştım eski patronum :) Çok inatçı ve dediğim dedikti. Allah sabır versin aynı şekildeyse eşiniz. Mümkün değil hep kendisi haklı olurdu durup durup çalışanlarına küserdi ama biz neye küstüğünü anlayamazdık. Eşiniz de zora gelemiyor anlaşılan. Çağırmayın sizde bir yere bence.

Anlamadığım arnavutluk, pomaklık, esmerlik vs ne alaka? Yani bunları niye belirttiniz ki?
Norveçli olsanız mesela daha iyi bir evliliğiniz mi olacaktı?
Şunu öğrenin artık insan insandır.
Pomak ne onu bile bilmiyorum. 😂😂 Yüzü her güzelin gönlü de güzel olmuyor malesef. Konu sahibinin eşi arnabutlukla övünüyor heralde ki konu sahibi ben de Pomak im diyor. 🤔🤔 A

Eşiniz Arnavut mu ? Doğru anladım değil mi ? Valla ben bir Arnavut tanımıştım eski patronum :) Çok inatçı ve dediğim dedikti. Allah sabır versin aynı şekildeyse eşiniz. Mümkün değil hep kendisi haklı olurdu durup durup çalışanlarına küserdi ama biz neye küstüğünü anlayamazdık. Eşiniz de zora gelemiyor anlaşılan. Çağırmayın sizde bir yere bence.
Arnavut damarı derler😜 ona. Çok inatçı olurlar. Bizim Karadenizlilerin damarı gibi bişey işte 😂

Bilmiyorum tüm Arnavutlar aynı mıdır, eski esim Arnavut idi, cok kinci, intikamcı, inat biriydi.

Siz pazardan konu actınız ya, hatirlarim bigün pazara çiktik, onun kafası biseye attı, sırf bana eziyet olsun diye beni yolun ortasında bıraktı, gitti tüm posetlerle, ben tek başima eve kadar tasiyayim da bana eziyet olsun diye.

Ben de tüm malzemeleri pazardaki biyere biraktim, mesaj attım , git ordan al ben takılıyorum diye. O da gitti aldı. Bana da dedi ki bak bana muhtac kaldin, ben olmasam eve getiremezsin.

Boyle biri ile bir zamanlar evli olduguma bazen inanamiyorum.

Bi kere beni evden 2 saat uzaklikta bir yerde, gece vakti biraktı, o saatten sonra minibüs yoktu ve cantam arabada kalmisti, cekti gitti. Hayatim boyu o an hissettigim nefreti unutmayacagim.

Sokak ortasinda kaldim, saatlerce ayakta dikildim, etraftaki esnaf gel bala burda otur bi cay ic ayakta bekleme dedi tabii o saatte corbaci falan açık, arayamıyorum da cüzdan, telefon cantadaydı.

Sinirden cok hatirlamiyorum heralde oradaki esnafin telefonundan aradim da geldi.

Yani diyecegim bir erkegin karisina yük tasitmasi, ona eziyet etmesi, posetlerle yürütmesi bunlar beni çok üzüyor.

Siz kadınsınız, narinsiniz, bu muamelelere maruz kalacak seyler yapmayin.

Alis veris ve gezmeleri, esinizin uygun oldugu, yorgun olmadigi zamanlara göre ayarlayin ve esiniz olmadan da yiyip, icip, cocugunuzla gezdiginiz firsatlar yaratin, ona bagimli kalmayın.

Sizin pomak eşinizin Arnavut olmasının konuyla alakası ne onu anlayamadım? Pomaklara genelleme yapıyor demişsiniz ama siz de Arnavutlar beyaz olur diye genelleme yapıyorsunuz demek ki eşiniz kara diye görseniz öyle demezsiniz diyorsunuz.

Arnavutluk pomaklığa gelene kadar elli bin tane sorununuz var zaten. Eşiniz her şeyi böyle sürekli eleştiren bir tip mi yoksa sadece size karşı mı bu tutumu? Eleştirerek, özgüveninizi kırarak sizi sindirmeye çalışıyor gibi geldi bana. Neden tek başına gidecekmişsiniz alışverişe? Eğer arabanız yoksa çocukla ağır şeyleri nasıl taşımanızı planlıyor acaba? Siz de pasif kalıyorsunuz demek ki tutuşturamadınız mı eline poşetleri ya da bebek arabasını? Caddeden yürütüyorsa ben ordan yürümek istemiyorum diyeceksiniz. Böyle pasif agresif tepkiler vermek yerine ne istediğinizi açık açık söyleyin.
Kökenımın bulgaristan yunanistan olmasıyla beni vuruyor. Kendisi arnavut olduğu için kendisini üstün görüyor. Ben kaç tane arnavut tanıdıysam kendılerını üstün görürler bunu bilir bunu söylerim.
Genelleme yapiyor pomaklar cins olur macırlar cins olur deyip duruyor.

Sizin pomak eşinizin Arnavut olmasının konuyla alakası ne onu anlayamadım? Pomaklara genelleme yapıyor demişsiniz ama siz de Arnavutlar beyaz olur diye genelleme yapıyorsunuz demek ki eşiniz kara diye görseniz öyle demezsiniz diyorsunuz.

Arnavutluk pomaklığa gelene kadar elli bin tane sorununuz var zaten. Eşiniz her şeyi böyle sürekli eleştiren bir tip mi yoksa sadece size karşı mı bu tutumu? Eleştirerek, özgüveninizi kırarak sizi sindirmeye çalışıyor gibi geldi bana. Neden tek başına gidecekmişsiniz alışverişe? Eğer arabanız yoksa çocukla ağır şeyleri nasıl taşımanızı planlıyor acaba? Siz de pasif kalıyorsunuz demek ki tutuşturamadınız mı eline poşetleri ya da bebek arabasını? Caddeden yürütüyorsa ben ordan yürümek istemiyorum diyeceksiniz. Böyle pasif agresif tepkiler vermek yerine ne istediğinizi açık açık söyleyin.
Çığırından çıkıyor yorgunmus işte

Bilmiyorum tüm Arnavutlar aynı mıdır, eski esim Arnavut idi, cok kinci, intikamcı, inat biriydi.

Siz pazardan konu actınız ya, hatirlarim bigün pazara çiktik, onun kafası biseye attı, sırf bana eziyet olsun diye beni yolun ortasında bıraktı, gitti tüm posetlerle, ben tek başima eve kadar tasiyayim da bana eziyet olsun diye.

Ben de tüm malzemeleri pazardaki biyere biraktim, mesaj attım , git ordan al ben takılıyorum diye. O da gitti aldı. Bana da dedi ki bak bana muhtac kaldin, ben olmasam eve getiremezsin.

Boyle biri ile bir zamanlar evli olduguma bazen inanamiyorum.

Bi kere beni evden 2 saat uzaklikta bir yerde, gece vakti biraktı, o saatten sonra minibüs yoktu ve cantam arabada kalmisti, cekti gitti. Hayatim boyu o an hissettigim nefreti unutmayacagim.

Sokak ortasinda kaldim, saatlerce ayakta dikildim, etraftaki esnaf gel bala burda otur bi cay ic ayakta bekleme dedi tabii o saatte corbaci falan açık, arayamıyorum da cüzdan, telefon cantadaydı.

Sinirden cok hatirlamiyorum heralde oradaki esnafin telefonundan aradim da geldi.

Yani diyecegim bir erkegin karisina yük tasitmasi, ona eziyet etmesi, posetlerle yürütmesi bunlar beni çok üzüyor.

Siz kadınsınız, narinsiniz, bu muamelelere maruz kalacak seyler yapmayin.

Alis veris ve gezmeleri, esinizin uygun oldugu, yorgun olmadigi zamanlara göre ayarlayin ve esiniz olmadan da yiyip, icip, cocugunuzla gezdiginiz firsatlar yaratin, ona bagimli kalmayın.
Böyle insancıl yorumu 16 kişi beğenmemiş insanlarımızda da sorun

Mesela harika araba kullanan kuzeni var 1 kere yanlıs yola girdi hemen arkasından salak gerizekalı falan dedi. Ben ce 2 yüzlüde zaten

Zoraki yürüyor işte evlilik. Bugün bebeğimi alıp dışarı çıkayım dedim hem kendime ıhtiyaçlarımı alacaktm hemde çocuk sıkıldı onu gezdireym dedm ama akşamüstü.
Biber kavurdum hazır ettim fln.

Çocugumun babasına da mesaj attım dışarı ckıyoruz dışarıda buluşalım mı diye sordum.
7de evde olmus oluyor yani 19.00da.
Çok yorgunum dedi önce sonra da tamam askim ben gelirim dedi? Nedir bu.
Sonra geldi kızına sarıldı öptü konustu falan.

Birdaha beni çağırma dısarı. Sen ne alacaksan al eve dön dedi. Tamam da çarşı ile ev baya baya ters mesafede.
Düz ayak yerde değilki ev
E hava da karardığı için o saatlerdr tek basına gezecek halim yok küçük çocukla.
Ben o yüzden onu çağırdım.

Çağırmaz olaydım dolmusla 3ve gitmek varken bebek arabasına elini sürmedi ben itledim. Ve dolmuşa bindirmedi. Yürüyelim dedi ama ne yürümek öyle böyle değil. Hem alış veriş poşetleri hem hem bebek arabası ben itledim taşıdım.

Yürüdüğümüz yol da cadde. Caddeden yürüttü. Ya araba çarpsaydı ki zaten çok tehlikeli yoldu geçtiğimz yollar. Hep söylendi yolda birdaha beni çağırma.

Yaşımı da büyütüyor 30 yasına gircen tek
Başına alıp dönemiyon eve diyor.

Saçmalıyor.
Ben çocuk olmadan önce tek başıma onun çalıştığı sanayiye fabrikaya tek basıma iş görüşmesine gitmiştim?

Yaş ile ne alakası var.
Siz olsanız eşinizi çağırmaz mısınız

Tamam yorgun biliyorum ama o zaman dolmuşa binseydik daha çabuk ve kolay evde olacaktık.
Bana yolda hep söylendi CİNS İNSAN bilme
M ne dedi.

Yemek vardı dünden kalan onu yemedi. Yoğurtlu biber yaptım diye söylendi beğenmiyor ya allahın nimetini beğenmiyor kibirlilik yapıyor aç insan kiremidi kavrar

Eskiden börek yapmıstım güzel olmamıstı.
KFama bu aksam onu kakıyor ne alaka?

Ama yıllardır yaptığım yemekleri yiyor
Gerçekten çok uyuz oluyorum. Emnm o da bna uyuz oluyor.

Halbuki kendisi cinslik yapiyor.

Birde bana diyor ki sen çalış çocuğa ben bakarım diyor . Bu aksam da söyledi. Daha süpürge tutmasını bilmeyen. Çocuğa her fırsatfa bağıran insn çocuk bakacakmıs elindeki tabletiyle 😡
Yemek yapmayı bilmiyor ev işlerinden bırseydenhaberi yok

Sinirimden ağladım hem üzgüntü hemsinirimden ağladım umrunda olmadı

Ben kökenımın pomak oldugunu tahmın ediyorum dedm pomaklar cinstir paragözdür diyor hemen genelleme

Pomak olan var mı aranızda? Buyrun ben beyaz ten değilim. Pomakları beyaz olurdiye biliyorum
Ayrıca eve geldıgınde asla askımlı konuşmuyor sadece. Mesajda öyle
POMAK NEDİR kafamda deli sorular?

Arnavutluğuyla sürekli övündüğü için kızıyorum ben. Sanki David Bechkam gibi yakışıklı da övünüyor kökeniyle. Bende yahudi ermeni değilim herhalde ha bosna ha bulgaristan ha yunanistan aynı komşu ülkeler. Ayrımcılık olmaması lazım. Ben ayrımcılık yapmalarına kızıyorum. Ben kökenimi seçebildim mi yada insanlar kökenini seçebiliyor mu??? Napayım yani öyleysem? Evlenmeseydın diyorum. Cevap veremiyor

Kökenımın bulgaristan yunanistan olmasıyla beni vuruyor. Kendisi arnavut olduğu için kendisini üstün görüyor. Ben kaç tane arnavut tanıdıysam kendılerını üstün görürler bunu bilir bunu söylerim.
Genelleme yapiyor pomaklar cins olur macırlar cins olur deyip duruyor.
Arnavutluğuyla sürekli övündüğü için kızıyorum ben. Sanki David Bechkam gibi yakışıklı da övünüyor kökeniyle. Bende yahudi ermeni değilim herhalde ha bosna ha bulgaristan ha yunanistan aynı komşu ülkeler. Ayrımcılık olmaması lazım. Ben ayrımcılık yapmalarına kızıyorum. Ben kökenimi seçebildim mi yada insanlar kökenini seçebiliyor mu??? Napayım yani öyleysem? Evlenmeseydın diyorum. Cevap veremiyor

İnsanların kendi inisiyatifinde olmayan şeyler için övünmesini, yerinmesini doğru bulmuyorum. Başka birini de dilinden, dininden, ırkından dolayı yargılamam. Ama benim kast ettiğim eşinizin size yapmasından şikayet ettiğiniz şeyi siz burda yapıyorsunuz, kaç tane Arnavut tanıdıysam üstün görüyorlar kendilerini diyerek. Ayrıca Ermenileri Yahudileri de aşağılıyorsunuz.

İnsanların kendi inisiyatifinde olmayan şeyler için övünmesini, yerinmesini doğru bulmuyorum. Başka birini de dilinden, dininden, ırkından dolayı yargılamam. Ama benim kast ettiğim eşinizin size yapmasından şikayet ettiğiniz şeyi siz burda yapıyorsunuz, kaç tane Arnavut tanıdıysam üstün görüyorlar kendilerini diyerek. Ayrıca Ermenileri Yahudileri de aşağılıyorsunuz.
Cingöz recai onları aşağılamıyorum ama demek istediğim şey beni aşağılıyor siz bunu anlamadınız macırları aşağılıyor sorun bu

Ne alakası var pomaklıkla arnavutlukla konunun ve her arnavut beyaz mı oluyor ne tuhaf genellemeler. Akşam 7 geç bir saat değil ben kocanızı çağırma sebebiniz arabası var onla alacak sandım ama arabası da yokmuş çağırmak gereksiz. Dolmuşa atlanıp gelinebilirdi. Bunlar dışında eşinizin hal ve hareketleri normal değil saygısız ve sevgisiz içinden bir şeyler gelmiyor tembel bir adam. Biber kavurması da yemek için ilginç bir tercih.

Cingöz recai onları aşağılamıyorum ama demek istediğim şey beni aşağılıyor siz bunu anlamadınız macırları aşağılıyor sorun bu
pomak macır arnavut ermeni yahudi ayy beynim yandı .ırkçı olmayın ya bu kadar sorunumuz varken virüs gibi mesela bunlara mı taktınız pesss :kızgın:

Anladım onu siz beni anlamıyorsunuz. Eşinizin yaptığı çok yanlış bir şey evet ama siz de aynısını yapıyorsunuz diyorum. “Ermeni ya da Yahudi değilim herhalde” ne demek? Ayrımcılığı sadece bize sempatik gelen milletlere mi yapmamalıyız? Arnavut, Pomak, muhacır olunca sorun yok da Ermeni olunca mı var?

Anlaşamayacağız bu konuda sizinle belli ki. Hassas da bir konu uzatmak istemiyorum. İyi forumlar diliyorum size. Umarım sorununuza çözüm bulursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X