Zoraki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum. Bir de adamın esmer olduğunu evlenirken görmemiş gibi bununla ezmeye çalışıyor..

baştan sona yazdıklarınız komple ırkçı ve mantıksız hele ki şu cümleleri kurup da ben ayrımcılık yapmıyorum nasıl diyebiliyosunuz? ermeni ya da yahudi olunca noluyo? kimse kökenini kendi seçmiyo ya hani? inanılmaz derecede ırkçısınız ve hatalı olan taraf sizsiniz.evet yemek yapmamışsınız yoğurtlu biber yapmak 15 dk nızı alıcak şey ve bi yemek değil.Bütün gün oturup akşama işten adam çıkınca bu koronada iş çıkışı kalabalığında çarşı pazar gezdirmişsiniz, araba bile yok üstelik.Adam iyi yapmış ben olsam ben de otururdum o bebek arabasına kendimi de taşıtırdım.ayrıca adamı beğenmiyosan boşan

Esiniz baya kendini begenmis biriymis.Arnavutlari bulgaristan gocmenlerinden nasil ustun goruyor hic bir fikrim yok, ama cok merak ediyorum.Sizin bu ırk polemiginiz hic bitmeyecek benden soylemesi.Bende bulgaristan gocmeniyim ve esim de kürt.Ben de ırkçılık yapıyorum her kavgada dağdan inme veya mağra adamı diyorum.

İki taraflı sevgi ve saygı eksiliyor var.. Benm eşimde çok ağır işte çalışıyor çok yoruluyor. Genelde alışverişlerimi eşimin tatiline göre ayarlarım o evde çocuklarla ilgilenir ben de çarşı işlerimi hallederm.. Haftaiçi gitmem gerekiyorsa asla eşimi karıştırmam sessiz gider gelirm.. Biraz anlayışlı olmak gerek eşinz yoruluyor yazık

İyi yapıyorsun. Bir de yazmış buraya marifet gibi. Neyse ban yemek istemiyorum.

Alışveriş konusunda bir tek kocanızı ben haklı buldum herhalde.
‘O saatte hava karardığı için tek başıma gezecek halim yok çocukla’ sizin ibareniz.

E o saatte çıkmayın o zaman, nasıl fikir?
Bende daha güzeli de mevcut, tek başınıza değil caddede tüm şehirlerde yürüyebilirsiniz hem de çocukla, yanınızda bir eril kişiye ihtiyaç yok...

İkinizde hatalısınız. Adam yorgun işten çıkmış siz başka gün kalmamış gibi akşam vakti alışverişe çağırmışsınız. Koronada çocukla toplu taşımaya binmenin mantıklı olduğunu düşünüyorsunuz. Yürüttü diye yaygara koparmışsınız.

Siz nasıl ırkınızdan dolayı kendinizi eşinizden üstün görme hakkını kendinizde bulabiliyorsanız, konu sahibinin eşi de öyle bulabiliyor demek ki.

Soysop mevzusuna bu kadar takılıyorsanız aşağılayacağınız bir adamla evlenmeseydiniz. Varsa veya olursa çocuklarınıza da aynı şeyi söyleyebilir misiniz? Babalarından da gen alacaklar ya hani.

İğrençsiniz. Demezsem içimde kalırdı. Konu sahibi de sizde faşistin önde gidenisiniz.

Bence o evdeki tek mağara adamı sensin. Acilen tedavi olman lazım yazık çünkü. Terbiyesiz. Kürtlerin sıçtığı b.k olamazsın sen kimsin?

Eşinize üzüldüm cidden

Nasıl küstahça, buram buram kibir kokan bir yorum.

İlkin ironi sandım ama ciddi ciddi yazmışsınız. Irkçıysanız neden kendi ırkınız dışındaki kişilerle evleniyorsunuz, hayır adam nasıl bu sözlere katlanıyor. Pes artık !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…