- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Ikisinedw soyluyorum ama ayniKimseyi istemiyorum ben kendimede bebegimede bakabilirim. Eskidenmiş 40'ı çıkmayan kadın yalnız kalmaz hikayeleri deyin eşinize ve kayinvalideye..niye susuyorsunuz?
Bende sizinle ayni gorusteyim.Gece tek kalmak oculer boculer korkutmaz beni,anlamiyorlar illaki cok buyuk kavga edicem oyle anlicaklar. Anlasilamamak ne zormusHem ben gurbet elde 2 çocuk büyüttüm tek başıma kocam gece işe gider sabah gelirdi birseyciklerde olmadı cok şükür ne çocuklarımın nede benim yalnız kaldık diye bir yerlerimiz eksilmedi kv sadece çok bilmişlik yapıyor yalniz olmak cok güzeli hatta en güzeli kafana göre yaşıyorsunuz
Herşeye burunlarını illaki sokacaklar kaparsın kapini okursun duani nedir bezdirici bıktırıcı yok o gelsin şu gelsin dünya kadar kadın doğum ediyor kime ne olmuşta kocakarı lafı ile korkutmaya çalışıyor sen istemiyorsun ya ondan tek senin dediğinin tersi olsun o önemli esasen korksan gelin deden kimse oralı olmazdiBende sizinle ayni gorusteyim.Gece tek kalmak oculer boculer korkutmaz beni,anlamiyorlar illaki cok buyuk kavga edicem oyle anlicaklar. Anlasilamamak ne zormus
Hatta 40 gün içinde yanıma gelen olursa kafayı yerim beni rahat bırakın Ulennnnnn diye bağırsın konu sahibiKimseyi istemiyorum ben kendimede bebegimede bakabilirim. Eskidenmiş 40'ı çıkmayan kadın yalnız kalmaz hikayeleri deyin eşinize ve kayinvalideye..niye susuyorsunuz?
Iyi fikirHatta 40 gün içinde yanıma gelen olursa kafayı yerim beni rahat bırakın Ulennnnnn diye bağırsın konu sahibi
Dogum yapali 12 gun olup her isinizi kendiniz halletmenize masallah demeye geldim ❤
Cok istyorsa gelsin:))istenmedigi yere tüm gün geliniyle gecirmeye geliyorsa gelsin sizde yan yatin. Agrim var uykusuzm basim donuyor bahanelerini sunub bakin ne kadar kaliyor
Canım bak sen kv sevmiyon esinde aynı sekilde anneni sevmiyor nasıl senin eşin bişey demediyse seninde bişey deme hakkın yok hepsinin torunu görmek isterler. Yani bu konuda fazla üsteleme bak bir insanı sevmek zorunda degilsin ama saygı duymak zorundasın. Saygı duy. Bırak gelsin ben sana muhabbet et konusunda sakalas demiyorum yanlıs anlama ama bu durumda en mantıklısı bu. İki taraflı düşünmek gerekDogum yapali 12 gun oluyor,suan yanimda annem kaliyor fakat oda rahat edemedigini esimin istemedigini dusundugu icin gitmek istiyor. (Gercektende oyle esimle yildizlari barismadi) Gitmesi benim icin sorun degil Suan her isimi kendim yapabiliyorum. Lakin kaynanam 40 cikmayan kadin yanliz kalmaz diye tutturmus durumda annem giderse o gelir Ben onu zerre kadar istemiyorum nefret ediyorum. Sirf o gelmesin diye annemin gitmesini istemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum. Esim laftan anlamicak biri annesi ne derse dinliyor. Hatta kaynanam onu istemedigimin bile farkinda ama zorla burun sokan biri ,neden istenmedigini bile bile yapisiyor bana anlamiyorum,cok bunaldim cok mutsuzumIcimi dokmek istedigim icin yazdim ....
Esim zaten odayi kapatiyorum diye benle uyumuyor,herEşin annesi gelsin diye yapıyor bence. 40 ı çıkmayan yalnız kalamaz da kv cinslerinin uydurduğu bir şey. Kendini iyi hissettikten sonra niye kalamayasın eşin de zaten gece evdedir. Diyorum da bizim de sonumuz aynı be canım bayılıyorlar geline yatılı gelmeye
Eşin annesi gelsin diye yapıyor bence. 40 ı çıkmayan yalnız kalamaz da kv cinslerinin uydurduğu bir şey. Kendini iyi hissettikten sonra niye kalamayasın eşin de zaten gece evdedir. Diyorum da bizim de sonumuz aynı be canım bayılıyorlar geline yatılı gelmeye
Siz annenizin evine gitseniz nasıl olur.
Çok küçük bebekle yolculuk nasıl olur onu bilemedim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?