- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
gerçekten de her şey karsilikliymis, eşiniz sizin annenizi sevmiyor siz de onun annesini ve ilginçtir ki iki taraf da bunun farkında olmasına rağmen bu evlilik sürüyor .Dogum yapali 12 gun oluyor,suan yanimda annem kaliyor fakat oda rahat edemedigini esimin istemedigini dusundugu icin gitmek istiyor. (Gercektende oyle esimle yildizlari barismadi) Gitmesi benim icin sorun degil Suan her isimi kendim yapabiliyorum. Lakin kaynanam 40 cikmayan kadin yanliz kalmaz diye tutturmus durumda annem giderse o gelir Ben onu zerre kadar istemiyorum nefret ediyorum. Sirf o gelmesin diye annemin gitmesini istemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum. Esim laftan anlamicak biri annesi ne derse dinliyor. Hatta kaynanam onu istemedigimin bile farkinda ama zorla burun sokan biri ,neden istenmedigini bile bile yapisiyor bana anlamiyorum,cok bunaldim cok mutsuzumIcimi dokmek istedigim icin yazdim ....
Sakin kabul etme canim benzeri benim başıma geldi cok fazla sorun cikti.ne yap et alma evine.Dogum yapali 12 gun oluyor,suan yanimda annem kaliyor fakat oda rahat edemedigini esimin istemedigini dusundugu icin gitmek istiyor. (Gercektende oyle esimle yildizlari barismadi) Gitmesi benim icin sorun degil Suan her isimi kendim yapabiliyorum. Lakin kaynanam 40 cikmayan kadin yanliz kalmaz diye tutturmus durumda annem giderse o gelir Ben onu zerre kadar istemiyorum nefret ediyorum. Sirf o gelmesin diye annemin gitmesini istemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum. Esim laftan anlamicak biri annesi ne derse dinliyor. Hatta kaynanam onu istemedigimin bile farkinda ama zorla burun sokan biri ,neden istenmedigini bile bile yapisiyor bana anlamiyorum,cok bunaldim cok mutsuzumIcimi dokmek istedigim icin yazdim ....
Annene anlat o gelir sen gidersen de. Biraz daha sabretsin.
Bende simdiden kv doğuma gelir diye strese giriyorum. Ki bırak kalmasını
Seni anlıyorum allah yardımcın olsun. Bide lohusalik psikolojisi iyice zor bu durumlar boyle bir donemde
Soyledim,anlamiyor sanki duvarla konusuyorum. Istemedigimi daha nasil anlatabilirim.Kimseyi istemiyorum ben kendimede bebegimede bakabilirim. Eskidenmiş 40'ı çıkmayan kadın yalnız kalmaz hikayeleri deyin eşinize ve kayinvalideye..niye susuyorsunuz?
Kendi anneme istedigim gibi is yaptirabiliyorum.Ona laf soylemek ne hacet,kendi kafasinda hep ,nasil rahat edebilirim ki.E eşiniz sizin annenizi istemiyorsa siz de onun annesini istemiyorsunuz. Doğumu yapan siz, hizmet bekleyen eşinizse bu durumda konuşma şansı yok kusura bakmasın. Kayınvalideniz elbette torununu görebilir ama gelip kalmak başka birşey, geçmişte neler oldu neden böylesiniz bilmiyorum ama sebebiniz haklı ise eşiniz rahatsız olsun bi zahmet şu an önemli olan sizsiniz sizin tercihiniz daha önemli ve öncelikli haliyle, insan kendi annesinin yanında rahat eder neticede
O zaman anneniz gitmesin.tek çare oSoyledim,anlamiyor sanki duvarla konusuyorum. Istemedigimi daha nasil anlatabilirim.
Aslında erkekler kulübü de olsa onlar da bizim annelerimizden yakınırlardı herhalde ikisi de kv bene eşim arasında öyledir hep o benimkine saygı gösterirse bende onunkine saygı duyarım. Onunda torunu senin annen 12 gün yanında kalmış oda onun oğulu kalması hakkı bence bencil olmayın
KesinlikleAnnene anlat o gelir sen gidersen de. Biraz daha sabretsin.
Bende simdiden kv doğuma gelir diye strese giriyorum. Ki bırak kalmasını
Seni anlıyorum allah yardımcın olsun. Bide lohusalik psikolojisi iyice zor bu durumlar boyle bir donemde
Ne yapın edin annenizi göndermeyin, kovacak hali yok ya eşinizin. Yüzüne açıklamışsınız,konuşmuşsunuz daha yapabileceğiniz birşey kalmamışKendi anneme istedigim gibi is yaptirabiliyorum.Ona laf soylemek ne hacet,kendi kafasinda hep ,nasil rahat edebilirim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?