- 15 Ekim 2021
- 381
- 145
- 33
- 38
- Konu Sahibi bahar delisi
-
Bu tipten benim üni de bir arkadaşım vardı,her konuştuğu çocuğa ilk seninle konuşuyorum derdi kulaklarimla bunları duyunca şok olmuştum, ona göre herkes kötü edepsiz bir kendisi edepliydi ama herkese yalan söylerdi, şimdi o da zengin biriyle evlenip kapanmisZorbalık değil de lise ikinci sınıfta arka sıramda okulun o kelimeyi kullanmak istemiyorum ama bilirsiniz k...r derlerdi ya, ondan oturuyordu bi tane. Ben de çok saftım. Benle alay ederdi safım diye. Erkek arkadaşıyla nasıl seviştiğini, nasıl yerlerde sevişmek güzel onları anlatırdı. Oraldan bahsederdi. Utanıp kızardığımda alay ederdibenim 23 yaşına kadar da zaten sevgilim olmadı. İlk sevgilimle de evlendim zaten
Şu an instada ekli bende. Hacı hoca ve çookk zengin birini bulmuş. Başını kapatmış. Yılda 3 4 kez (sayabildiğim bu) tatil yapıyor, yurt içi yurt dışı. Baya da iyi bi hayat yaşıyor
Lise deyince aklıma geldi konuyla pek ilgisi yok sanırım
Bu tipten benim üni de bir arkadaşım vardı,her konuştuğu çocuğa ilk seninle konuşuyorum derdi kulaklarimla bunları duyunca şok olmuştum, ona göre herkes kötü edepsiz bir kendisi edepliydi ama herkese yalan söylerdi, şimdi o da zengin biriyle evlenip kapanmis
Ulan hayatttt diyen kız gibi bağırasım geldi
Seni reelde tanımak çok isterdim yengeç. Aile yapın, kaç kardeş tiniz, neler okudun neler yaptın çok merak uyanıyorsun bende
lisede değil ama ilkokulda yaşadım. çok ağırdı hem de hayatımın tamamını etkileyecek psikolojik izler bıraktı bende.Lisede zorbalık yaşadınız mı ve bunu nasıl atlattıniz yani travma olarak kaldıysa ve unutulmuyosa 15 16 yaşlarında yaşadım şuan 19 yaşındayım bazen aklıma geliyor üzülüyorum
Ben de yaşadım. Lise zamanları tam mal gibiydim. Pısırık, korkak vs vs. Normalde sesim çıkar ama lisedeki kızlardan aşırı tırsardım. Hani şu "ne bakıyon?" diye atar yapıp kavga çıkaran çeteler var ya onlardan biri bizim sınıftaydı. Kıza ilk başlarda çok mesafeliydim ama zamanla doğal davranmaya başladım. Çok neşeli biri olduğumdan çok sevdi beni. Sınıfta sohbet muhabbet eder deli gibi gülerdik. Ondan sonra korkmamaya başladım çünkü okuldaki diğer çetelere karşı arkam sağlamdı
Şimdi instada ekliyiz ve arada sohbet ederiz. 2 çocuklu ev hanımı ve o lise halinden eser yok.
Sevişe sevişe doğru yolu bulmuş.Zorbalık değil de lise ikinci sınıfta arka sıramda okulun o kelimeyi kullanmak istemiyorum ama bilirsiniz k...r derlerdi ya, ondan oturuyordu bi tane. Ben de çok saftım. Benle alay ederdi safım diye. Erkek arkadaşıyla nasıl seviştiğini, nasıl yerlerde sevişmek güzel onları anlatırdı. Oraldan bahsederdi. Utanıp kızardığımda alay ederdibenim 23 yaşına kadar da zaten sevgilim olmadı. İlk sevgilimle de evlendim zaten
Şu an instada ekli bende. Hacı hoca ve çookk zengin birini bulmuş. Başını kapatmış. Yılda 3 4 kez (sayabildiğim bu) tatil yapıyor, yurt içi yurt dışı. Baya da iyi bi hayat yaşıyor
Lise deyince aklıma geldi konuyla pek ilgisi yok sanırım
Ben de tam tersi belalı bir tipe dönüştüm ama zamanı kaçırdımBu benim yönteme benziyor biraz.
Ben de ortaokulda sessiz sakin, kibar, kimseye rahatsizlik vermek istemeyen bir kizcagizdim ve okuldaki yeni kızdım diger herkes arkadaşti ben sonradan gelen ve sessiz kiz oldugum için canima okumuşlardi bu yuzden.
Lisede ben de o belali kizlarla arkadaş olup rahatlamiştim.Gercekten de okul bitince o kavgaci kizlarin coğu çok kibar tiplere dönüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?