kızlar merhaba benımde hikayem bilindik yaşanmış hikaye....sevgilimle 3.5 yıldır beraberız düzeyli aşk dolu bir ilişki ben istanbulda oda bursa inegölde yaşıyor mesafeli aşk yanı ve ayda da bir kere bazende nadir olsada ayda iki kere görüşürüz özlemimizi gittiğimiz tatillerde gideririz ben en bastan kendısıne eger ciddiysen evlilik olacaksa bu yolda benımle ol dedim oda kabul ettı ama benden önce hiç evliliğin e sini düşünmemiş en uzun ilişkiside 5ay kadar sürmüş yargılamadım tabi her gelişinde bize geldi ailem sagolsunlar gayet hoşgörülü oldular senın mutlu olman dediler bense evlilik hayalleri kuruyorum hep ilk defa aşık oldum ilk defa bu denli çok sevildim yasımda 30 dedim artık ama sevgilimin bitmeyen maddı sorunları hep sroun oldu yerı geldı benım yanıma gelecek kadar parası bile olmuyordu ailenın tek erkeği 3tane kız kardeş birde dede var kendısı esnaf kendı işi ve ancak ancak kimseye muhtac olmayacak kadar gecınıyorlar bende cesaret edipte ailesıyle aynı evde yaşamayı kabul etmedım 3.5yıl senın hasretını cekmısım bırde kalabalık ailede de hasretını cekemem dedım ve kabul etmedım halıyle bekleyeceksın diyor cesaretlı biri değil evlenınce kendı ailesıne bakacak dükkan kıra vs giderler birde evlendıgımzde ayrı ev al sana 3yere birden bakmakla yükümlü bende calışırım diyorum ama oda yok cünkü en bastan ben evlenınce çalışmam demiştim o yüzden güvenemiyor halıyle, işide torna ve çağımız teknoloji ımdu artık işi için acil makıne alması gerekıyor ozaman işlerim açılır daha büyük işler gelır dedi ozaman evimi alırım param daha cok olur evlenırız hatta dedi hemen ama makıne fiyatları malum iş makıneleride cok pahalı maddı durumuda cok iyi değil son 3gündür bunalımda cünkü makıne işini halledemedi makıne onun herşeyı olacaktı biz bile evlenebilecektık ama artık benden sana hayır yok dedı daha ne kadar bekleyebilirsin 3.5yıl bekledın kendı hayatını düşün dedi annemde bu işin sonu yok dedi bırak gitsin ama gönül kalp öyle diyemıyor yıllar önemlı değil içinde yaşananlar önemlı bi herkesın gıptayla baktıgı çiftiz her anlamda uyumlu ama gel gör ki maddı sorun aramızı acıyor e parasızda olmuyor halıyle ama maddı sorun hiçbir zaman bitmezki hem benle evlenmese muhakkak evlenecek birgün o kişi neden ben olmayayım onun durumu benden daha zor tabı sevdiği insanı alamıyor para yüzünden ya ben daha önce yine aşk yüzünden 3yıl depresyona girdim annem korkuyor yıne birşehy olacak dıye yanı ayrılsam birtürlü ayrılmasam bir türlü yaşanan anılar çok ki istanbul şahit hepsine heryerde onunlaydık herşeyi yaşadık evet kızlar benım durumum bu yol ayrımındayım çaresizim cevremde dostumda yokkı paylaşayım bana yardımcı olun lütfen.....