Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Umarım.. Benim yüzümde mesela siyah noktalar var acaba onlar sivilceye mi dönüşecek yoksa bi şekilde kayıp mı olacak? Doktora soracaktım unutmuşum.. Bi fikrin var mı acaba?
çoğu kişide sivilceye dönüşmeden bi süre sonra pıtır pıtır dışarı atıyormuş siyah noktalar kendini.. duşta nazikçe yüzü ovalamadan temizlemek gerekiyormuş..

çoğu kişide sivilceye dönüşmeden bi süre sonra pıtır pıtır dışarı atıyormuş siyah noktalar kendini.. duşta nazikçe yüzü ovalamadan temizlemek gerekiyormuş..

Evet dikkatimi çekti benim de bi iki tanesi öyle olmuş yani dışarı atmış kendini.. Ama çok ilginçtir ki diğer var olan sivilcelerim kurumaya başladı, bir dokunsam hemen düşüveriyor , gidiyor yani sebebini anlayamadım, ben daha çok çıksın biran önce başlasın ne olursa olsun diye beklerken onlar kurumaya başladı , ilginç

evet benimde öyle ama ilaç daha tam etkisini göstermedi bence.. ben yinede çok sevinmiyorum:)

kızlar bende roancutane kullandım hemen hemen iki yıl oldu biteli sivilcelerimden tamamen.kurtuldum siuah noktalardan da öyle yalnız yan rtkisi çok kollarimdaki deriler pul pul döküldü gozlerim bi zaman sonra bulanik görmeye başladı dudaklarim çatladı burnum kanadı ama en kötüsü kulaklarım duymadi tabi dr.ye söyledim ona göre ilacda verdi çok şükür suan onlardan eser yok

çok sevindim kurtulmuşsun sivilcelerinden inşallah bizde senin gibi iyi sonuçlar alırız..peki en fazla kaç mg kullandın tedavin ne kadar sürdü?

çok sevindim kurtulmuşsun sivilcelerinden inşallah bizde senin gibi iyi sonuçlar alırız..peki en fazla kaç mg kullandın tedavin ne kadar sürdü?
30 mg kullandım benimki biraz uzun sürdü 7 8 ay hap tedavisi birde sivilceler gittikten sonra haliyle izlerj kalıyor tabi derin sivilceler için geçerli benimkileride haliyle derindi onlar için de dr.tavsiyesiyle kimyasal peling yaptırdım ama geçmedi o ayrı hemen hemen bir bir buçuk yıl sürdü

kırmızı leke şeklinde olan izlerin geçti mi peki?

nemlendirici verdi mi doktorun bana ne nemlendirici nede güneş kremi verdi

Nemlendirici olarak bi krem önermişti ismini tam hatırlamıyorum.. Yüz ve dudaklar için ama açıkcası okuduğum yorumlarda pek tavsiye eden olmadı ve fiyatı biraz pahalı geldi 78 tl tutuyordu.. Ben de bepanthen aldım hem de daha ucuzdu :) güneş kremine gelince bence o ilacı yaz mevsiminde kullananlar için daha iyi olur diye düşünüyorum.. Bana güneş kremi ile ilgili bi şey demedi

Kulaklarımdan ameliyat oldum ben de tüp takılmıştı 2 kez doktora söyledim herhangibir şey olmayacağını söylemişti, korktum şimdi

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... 1 aydır zoretanin kullanıyorum ve ilaca başlamadan önce yüzümde olan sivilce izleri şimdi çukurlaşmaya başladılar.. resmen aynaya baktığımda dalgalı gibi görünüyor yüzüm ve bundan çok rahatsız oluyorum. çukurlar oluştuktan sonra da tedavisinin çok zor olduğunu biliyorum. ilacı bırakmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım?

canım o çukurlar oluştu bi kere şimdi ilacı birakman bir şeyi degistirmez çukurlar bende de var ayda bir kere olmak üzere peljng yaptir yüzdeki ölü deriyi yakıp attığı için çukurlar zamanla gider uzun bi süreç tabi.. ama sürekli pelingle de yüz derisini incelrir ve kılcal damarlar belli olmaya başlar onun.için ben üç defq yaptırdım baktım geçmiyor bıraktım

öyle hayalimdeki gibi pürüzsüz bir cildim yok ama sivilcelerden kurtuldum o bile.bana yeter

Birazcık makyajla halledilir o sanki? :)
Peki bi şey soracağım kulaklarınızdaki problem geçti mi ilacı bıraktıktan sonra? Bi de doktor bana bazı sivilcelerim için iz kalmış onlar dedi, onlar geçer mi ki

Birazcık makyajla halledilir o sanki? :)
Peki bi şey soracağım kulaklarınızdaki problem geçti mi ilacı bıraktıktan sonra? Bi de doktor bana bazı sivilcelerim için iz kalmış onlar dedi, onlar geçer mi ki
ben dokoruma kulaklarım duymuyo diyince onun için de ayrı bi ilaç verdi öyle geçti .. kırmızı iz se eğer onun için pelingle yaptirmistim ama sukurlasma olmuş sa ( benim öyle oldu ) hiç boşuna pelingde yaptırma çünkü geçmiyor he eğer 10 15 seans yaptirirsan geçer ama bu sefer de derin incelir kılcal damarlar belirginleşir

bana doktorum fraksiyonel lazer de önerdi ama ben btaz arastirdim izler gidiyomus fakat bu sefer de lazerin yanık izleri kaliyomus onun için onu da bıraktım cukurlarim la mutlu mesut yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…