ben de aynı durumda gittim doktorum bana sürmeli ilaçların etkisinin belli bir süre devam ettiğini ve tedavi sürecinin 3-4 ay olduğunu söyledi. ben düzenli kullanamıyorum sürmeli ilaçları ve etkisi olmuyor. yüzümdeki yağlanma asla bitmiyor. bu yüzden çok sivilcem olmamasına rağmen başladım. korkmuyorum çünkü sürmeli ilaçlar da aynı şekilde zararlı ve kaç senedir kullanıyorum boşuna zararlı şeyler aldım. şimdi evet ilaç çok ağır ama en azından etkili. kullanan arkadaşım çok fazla hepsinin cildi çok güzel oldu.Merhaba.. Bugün üye oldum siteye ve tam 3 ay önce doktorun bana zoretanin ilacını kullanmamı söylemişti ama bu ilaç hakkında çevremde aldığım yorumlar hiç iyi olmadığı için ben istemedim.. Krem ve losyonla 3 aydır tedavi görüyorum.. Sivilcelerim çok aşırı değil ama kaldılar yani sanki hiç gitmeyecek gibiler, doktor kremlerle ancak bu kadar olur diyor.. Korkuyorum açıkcası siyah noktalarım da var yüzüm böyle olduğu için cilt temizlemeside yapılamıyor.. İlacın çok yan etkisi var çok korkuyorumbana biraz yardım edebilir misiniz? Kullanmalı mıyım çok kararsızım..
hamilton kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim. kırmızı olanı çok güzel hiç yağlanma yapmıyorbende 30 mg ile başladım doktorum güneş kremi vermedi banada hangi güneş kremi iyi acaba?
hiç vakit kaybetme bence canım ben aylardır uğraşıyorum o kremler losyonlar geçici işe yarıyor sonra tekrar başa dönüyorsun bende ilacı kullanmamak için çok direndim ama bi türlü kurtulamadım. en sonunda dayanamadım doktorumunda bilgilendirmesiyle son çare başladım ilaca.. bugün 4.günüm sana tavsiyem ilaç hakkında yapılan olumsuz yorumları okuyup kafaya takma çünkü herkesin bünyesi farklı ben onları okumasaydım şimdi tedavim çoktan bitmiş olacaktı..Merhaba.. Bugün üye oldum siteye ve tam 3 ay önce doktorun bana zoretanin ilacını kullanmamı söylemişti ama bu ilaç hakkında çevremde aldığım yorumlar hiç iyi olmadığı için ben istemedim.. Krem ve losyonla 3 aydır tedavi görüyorum.. Sivilcelerim çok aşırı değil ama kaldılar yani sanki hiç gitmeyecek gibiler, doktor kremlerle ancak bu kadar olur diyor.. Korkuyorum açıkcası siyah noktalarım da var yüzüm böyle olduğu için cilt temizlemeside yapılamıyor.. İlacın çok yan etkisi var çok korkuyorumbana biraz yardım edebilir misiniz? Kullanmalı mıyım çok kararsızım..
teşekkür ederim cnm araştırıyım bende..hamilton kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim. kırmızı olanı çok güzel hiç yağlanma yapmıyor
hiç vakit kaybetme bence canım ben aylardır uğraşıyorum o kremler losyonlar geçici işe yarıyor sonra tekrar başa dönüyorsun bende ilacı kullanmamak için çok direndim ama bi türlü kurtulamadım. en sonunda dayanamadım doktorumunda bilgilendirmesiyle son çare başladım ilaca.. bugün 4.günüm sana tavsiyem ilaç hakkında yapılan olumsuz yorumları okuyup kafaya takma çünkü herkesin bünyesi farklı ben onları okumasaydım şimdi tedavim çoktan bitmiş olacaktı..
ben de aynı durumda gittim doktorum bana sürmeli ilaçların etkisinin belli bir süre devam ettiğini ve tedavi sürecinin 3-4 ay olduğunu söyledi. ben düzenli kullanamıyorum sürmeli ilaçları ve etkisi olmuyor. yüzümdeki yağlanma asla bitmiyor. bu yüzden çok sivilcem olmamasına rağmen başladım. korkmuyorum çünkü sürmeli ilaçlar da aynı şekilde zararlı ve kaç senedir kullanıyorum boşuna zararlı şeyler aldım. şimdi evet ilaç çok ağır ama en azından etkili. kullanan arkadaşım çok fazla hepsinin cildi çok güzel oldu.
dışarıdaki yorumlara kulaklarını tıka kafana ne takılıyosa doktoruna tek tek sor zaten bi sorun olduğunda doktoruna söylersin ciddi bişeyse ilacı keser hemen..Doğru aslında kullanılan kremler de sivilceleri yayıyor surata.. Ama yine de korkuyorum açıkcası.. Bu sene üni de ki ilk senem ve böyle geçmesini istemiyodum :'( çevremde ki bütün arkadaşlarım bu ilacı kötülediği için sürekli kullanmaktan korkup kaçtım ama başka çare yokmuş gibi gözüküyor..
dışarıdaki yorumlara kulaklarını tıka kafana ne takılıyosa doktoruna tek tek sor zaten bi sorun olduğunda doktoruna söylersin ciddi bişeyse ilacı keser hemen..
ben kişilerin biraz abarttığını düşünüyorum. arada sadece bir kişide görülen şeyler diğerlerini bağlamaz çünkü ilaç her bünyede farklı etki yapar. dudak kuruluğu var evet ama sen dikkat etmezsen tabiki kurur. ben bütün gün nerdeyse 20 kere dudak koruyucu sürüyorum ve hiç kuruma yok. ama gece süremediğim için sabahları kurumuş oluyor. gün içinde sürmezsem eğer yine öyle kuru tabiki.Doğru aslında kullanılan kremler de sivilceleri yayıyor surata.. Ama yine de korkuyorum açıkcası.. Bu sene üni de ki ilk senem ve böyle geçmesini istemiyodum :'( çevremde ki bütün arkadaşlarım bu ilacı kötülediği için sürekli kullanmaktan korkup kaçtım ama başka çare yokmuş gibi gözüküyor..
tben kişilerin biraz abarttığını düşünüyorum. arada sadece bir kişide görülen şeyler diğerlerini bağlamaz çünkü ilaç her bünyede farklı etki yapar. dudak kuruluğu var evet ama sen dikkat etmezsen tabiki kurur. ben bütün gün nerdeyse 20 kere dudak koruyucu sürüyorum ve hiç kuruma yok. ama gece süremediğim için sabahları kurumuş oluyor. gün içinde sürmezsem eğer yine öyle kuru tabiki.
Canım bunun için excipial krem kullancaksn bir an önce al doktora gitmene daha varsa onun yazmasını beklemeden al. Eczacı söyler sana zaten iSizin ellerinizde boyle oldumu hangi kremi kullandiniz
Tamam cnm tesekkurler ☺Canım bunun için excipial krem kullancaksn bir an önce al doktora gitmene daha varsa onun yazmasını beklemeden al. Eczacı söyler sana zaten i
Benimde cenemde hep ayni yerde surekli cikiyo. Artı 3.gunde tam kurumuyor 1haftadan sonra kurulugu hissediyosun. İlacta 2.aydan sonra etkisini gosteryoBugün ilaca başlayalı 3. Günüm. Ama ben de yazılanlar gibi aşırı derece de dudak kuruluğu falan olmadı, önceki gibi diyelim.. Ben yine de nemlendirici sürüyorum.. Yüzümde ki sivilceler de birazcık çıkmaya başladı.. Zaten çenem dekiler tıpkı uçuk gibi tam geçiyor 2 gün sonra tekrar aynı yerden çıkmaya başlıyor.. Şimdide geçen yerlerden çıkmaya başladı.. Acaba ilaç tam olarak ne zaman etkisini gösterir? Ya da etkisini göstermeye başlamış diyebilir miyiz?
Benimde cenemde hep ayni yerde surekli cikiyo. Artı 3.gunde tam kurumuyor 1haftadan sonra kurulugu hissediyosun. İlacta 2.aydan sonra etkisini gosteryo
benimde başlayalı 1 hafta oluyor çok hafif dudaklarımda kuruluk var 30 mg ile başladım sen nekadar mg alıyorsun günde?Bugün ilaca başlayalı 3. Günüm. Ama ben de yazılanlar gibi aşırı derece de dudak kuruluğu falan olmadı, önceki gibi diyelim.. Ben yine de nemlendirici sürüyorum.. Yüzümde ki sivilceler de birazcık çıkmaya başladı.. Zaten çenem dekiler tıpkı uçuk gibi tam geçiyor 2 gün sonra tekrar aynı yerden çıkmaya başlıyor.. Şimdide geçen yerlerden çıkmaya başladı.. Acaba ilaç tam olarak ne zaman etkisini gösterir? Ya da etkisini göstermeye başlamış diyebilir miyiz?
benimde başlayalı 1 hafta oluyor çok hafif dudaklarımda kuruluk var 30 mg ile başladım sen nekadar mg alıyorsun günde?
bende senin gibi korkarak başladım 8 aydır hep erteledim kullandığım o losyonlar kremler cildimin dengesini bozdu mecburen doktorumunda bilgilendirmesiyle başladım.. umarım ikimizde iyi sonuçlar alırızBen de öyle 30 mg.. Korkarak başladım açıkcası.. Tam 3 aydır doktor bana bu tedaviyi öneriyor , baktım kremlerden fayda yok ben de son çare ilaca başvurdum..
bende senin gibi korkarak başladım 8 aydır hep erteledim kullandığım o losyonlar kremler cildimin dengesini bozdu mecburen doktorumunda bilgilendirmesiyle başladım.. umarım ikimizde iyi sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?