Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de aynı durumda gittim doktorum bana sürmeli ilaçların etkisinin belli bir süre devam ettiğini ve tedavi sürecinin 3-4 ay olduğunu söyledi. ben düzenli kullanamıyorum sürmeli ilaçları ve etkisi olmuyor. yüzümdeki yağlanma asla bitmiyor. bu yüzden çok sivilcem olmamasına rağmen başladım. korkmuyorum çünkü sürmeli ilaçlar da aynı şekilde zararlı ve kaç senedir kullanıyorum boşuna zararlı şeyler aldım. şimdi evet ilaç çok ağır ama en azından etkili. kullanan arkadaşım çok fazla hepsinin cildi çok güzel oldu.

hiç vakit kaybetme bence canım ben aylardır uğraşıyorum o kremler losyonlar geçici işe yarıyor sonra tekrar başa dönüyorsun bende ilacı kullanmamak için çok direndim ama bi türlü kurtulamadım. en sonunda dayanamadım doktorumunda bilgilendirmesiyle son çare başladım ilaca.. bugün 4.günüm sana tavsiyem ilaç hakkında yapılan olumsuz yorumları okuyup kafaya takma çünkü herkesin bünyesi farklı ben onları okumasaydım şimdi tedavim çoktan bitmiş olacaktı..

Benim sivilce lekelerim bu şekilde acaba iaç bu lekeleri gecirir mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-24-10-34-09.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 296

Öyle mi dersiniz gerçekten inanılmaz korkuyorum her kafadan bir ses çıkıyor sonucu çok güzel ama yine de bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum, çevremde ki herkes sürekli suratımla ilgili yorum yapıyor .. Sıkıldım bu durumdan.. Birisi hatta kulağı ile ilgili bi şikayetini yazmış, nabız sesimi kulağımda işitiyorum gece yatarken diye.. Bu beni çok korkuttu iki kez ameliyat oldum kulaklarımdan ama ağır değil. Sivilcelerim çok çok fazla değil ama küçük küçük kaldı böyle en kötüsü de derin sivilcelerimin iz bırakması.. yarın biran önce kan tahlilimi yaptırayım o zaman

Doğru aslında kullanılan kremler de sivilceleri yayıyor surata.. Ama yine de korkuyorum açıkcası.. Bu sene üni de ki ilk senem ve böyle geçmesini istemiyodum :'( çevremde ki bütün arkadaşlarım bu ilacı kötülediği için sürekli kullanmaktan korkup kaçtım ama başka çare yokmuş gibi gözüküyor..

dışarıdaki yorumlara kulaklarını tıka kafana ne takılıyosa doktoruna tek tek sor zaten bi sorun olduğunda doktoruna söylersin ciddi bişeyse ilacı keser hemen..

dışarıdaki yorumlara kulaklarını tıka kafana ne takılıyosa doktoruna tek tek sor zaten bi sorun olduğunda doktoruna söylersin ciddi bişeyse ilacı keser hemen..

İnşaallah ilaç çok fazla yan etkisini göstermez ve sorunsuz atlatırım, atlatırız.. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)

ben kişilerin biraz abarttığını düşünüyorum. arada sadece bir kişide görülen şeyler diğerlerini bağlamaz çünkü ilaç her bünyede farklı etki yapar. dudak kuruluğu var evet ama sen dikkat etmezsen tabiki kurur. ben bütün gün nerdeyse 20 kere dudak koruyucu sürüyorum ve hiç kuruma yok. ama gece süremediğim için sabahları kurumuş oluyor. gün içinde sürmezsem eğer yine öyle kuru tabiki.

t

Doğru diyorsunuz, ben insanların söylediklerini hep kafama taktığım için tam 3 aydır erteliyorum ilaç tedavisini.. Yarın tahlillerimi gösterip başlıycam inşaallah.. Ama hâlâ korkuyorum, gerçi yapacak bi şey yok bi yerden başlamak lazım :/ inş. İyi gelir ilaçlar ve kısa sürede kurtulurum.teşekkür ederim desteğiniz için :)

Bugün ilaca başlayalı 3. Günüm. Ama ben de yazılanlar gibi aşırı derece de dudak kuruluğu falan olmadı, önceki gibi diyelim.. Ben yine de nemlendirici sürüyorum.. Yüzümde ki sivilceler de birazcık çıkmaya başladı.. Zaten çenem dekiler tıpkı uçuk gibi tam geçiyor 2 gün sonra tekrar aynı yerden çıkmaya başlıyor.. Şimdide geçen yerlerden çıkmaya başladı.. Acaba ilaç tam olarak ne zaman etkisini gösterir? Ya da etkisini göstermeye başlamış diyebilir miyiz?

Benimde cenemde hep ayni yerde surekli cikiyo. Artı 3.gunde tam kurumuyor 1haftadan sonra kurulugu hissediyosun. İlacta 2.aydan sonra etkisini gosteryo

benimde başlayalı 1 hafta oluyor çok hafif dudaklarımda kuruluk var 30 mg ile başladım sen nekadar mg alıyorsun günde?

benimde başlayalı 1 hafta oluyor çok hafif dudaklarımda kuruluk var 30 mg ile başladım sen nekadar mg alıyorsun günde?

Ben de öyle 30 mg.. Korkarak başladım açıkcası.. Tam 3 aydır doktor bana bu tedaviyi öneriyor , baktım kremlerden fayda yok ben de son çare ilaca başvurdum..

Ben de öyle 30 mg.. Korkarak başladım açıkcası.. Tam 3 aydır doktor bana bu tedaviyi öneriyor , baktım kremlerden fayda yok ben de son çare ilaca başvurdum..
bende senin gibi korkarak başladım 8 aydır hep erteledim kullandığım o losyonlar kremler cildimin dengesini bozdu mecburen doktorumunda bilgilendirmesiyle başladım.. umarım ikimizde iyi sonuçlar alırız

bende senin gibi korkarak başladım 8 aydır hep erteledim kullandığım o losyonlar kremler cildimin dengesini bozdu mecburen doktorumunda bilgilendirmesiyle başladım.. umarım ikimizde iyi sonuçlar alırız

Umarım.. Benim yüzümde mesela siyah noktalar var acaba onlar sivilceye mi dönüşecek yoksa bi şekilde kayıp mı olacak? Doktora soracaktım unutmuşum.. Bi fikrin var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…