Merhaba. zoretanin kullanmaya 42 gün önce başladım yani 1,5ay oldu neredeyse.kullanmadan önce etkilerini biliyodum her şeyi göze alarak başladım zaten.yüzümdeki sivilcelerden daha kötüsü olamaz diyodum ama oluyomuş yani son 3 haftadır anladım bunu.sivilcelerim kabuk tutuyo koyu koyu ve büyük olanların kabukları çok üzün süre kalıyo.kabuklar kopmasın diye epey uğraşıyorumablam da kullandı bu ilacı ve şuan yüzü pırıl pırıl.zaten onu düşünerek rahatlatıyorum kendimi fakat yine de bi bunalım var tabi.ne kadar süre sonra sivilcelerim geçmeye başlayacak acaba biri yardımcı olursa sevinirim.bi de adet günüm gecikti onun da verdiği stresle iyice arttı sanırım şu sıra sivilcelerim.
canım 2.ayın ortalarına doğru iyileşmeyi farkedersin.3.ayın sonlarına doğruda pürüssüzleşir cildin benim öyle olmuştu :) 14gün var bitmesine lekelerden başka bişey kalmadı yüzümde
kızlarrr lütfen acil yardım.ben 3 sene önce roaccutune kullandım 7 ay boyunca 20mglık geçen gün doktora gittim yeniden çıkmaya başladılar kırmızı kırmızı hem de leke bırakıyor artmadan gideyim dedim.bu kez zoretanin verdi 30 mg sabah 10 ve akşam 20mg olmak üzere.yalnız başım çok ağrıyo ya 3 gündür kullanıyorum.böyle nası desem kafatasım sızlıyo sanki bi de migrenim var tetikliyor.geçici mi bu yan etkisi.roucctuneda da yan etkiler vardı ama böyle başağrısı ilk oluyo.sanki kafamda ağırlık var uyuşukluk var gibi bi de gözlerime doğru inen bi ağrı.başta olup sonra geçer mi?lütfen cvp.yoksa rouctunne mı geçsem yeniden.ben bi de bunu deneyim diye doktor verince ses etmedim.
Selam arkadaşlar,
ben siteye bu gün katıdım, Bende zoretanin kullanıyorum roaccutane muadili 4 ayımdayım ama suratımda hala sivilceler çıkıyor ve daha önce çıkmış olan sivilcelerin izleri hala duruyor kırmızı kırmızıyüzümde pürüzsüzlük ve iyileşmeler ilaç bittikten sonramı gözle görülür vaziyete gelicek acaba.
ilaç içerken ayrıyetten yüzü için krem kullanan var mı aranızda?
konu hakkında yorumlarını bekliyorum..
en fazla 3 ay diye söyledi doktorum.ya bu kusma dönemi denilen dönem ne kadar sürüyor tahminen acaba ?
Ya birşey daha sorcam ben çalıştığım için mutlaka makyaj yapmak durumundayım ama çok da tepki alıyorum çevremden aman yapma diye.. Bir yan etkisi olabilir mi ki makyajın !
Gerçi varsada yapacak birşey yok makyaj yapmamam mümkün deil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?