Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Canm bakma aynaya dicem de o da zor biraz :/ umarm kurtulursn ya. 11 sene önceki yüzüne kavuşacağına inanıyorumm:)

Bu arada ben 24.günümdeymşm 22 sanıyodm.Benmde bi zaman birsürü siyah noktam çıktı snra kayboldular şimdi.gözeneklerm de kapandı çok şükür.Sivilce bnde de çıkıyo hala hemde çok kötü ( resmen kusuyo cildm.Aynen yalnz değilsn canm :)

Ben başladığm günden beri yüzüme makyaj olarak hiçbirşey sürmedm yani ilk bikaç gnden cldmde farklılıklar olmuştu çnkü.şu anda prüzsüz bebek gibii :) sadece 3 tane sivilce izim var o da geçen kusan yerler umarm geçer onlarda.lekelerm için de haftaya doktoruma sorucm başka bişy kullansam geçer mi acaba flan diye.:)

muhteşem bir ilaç ben yaklaşık 4 yıl önce kullanmıştım cildim çok kötüydü.Boş olan hiçbir yerim yoktu..6ayın sonunda cildim bebek gibi oldu siyah nokta falanda kalmamıştı.bazı lekeler vardı onlar içinde bir krem verdi doktor.onlarda geçti.şimdi arada sırada çıkıyor bir iki tane ama siyah noktalarım geri geldi nefret ediyorumhatta onlar için profesyonel cilt bakımı yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki ay

ben roaccutane bıraktıktan sonrada fondoten kullanıyodum izlerim kaldığı için fondotene mahkumum hep anladım.benm gözeneklerim açıldı sıktığım için delik delik duruyolar( ilerleyen zamnlarda kapanırmıki acaba

Canm bakma aynaya dicem de o da zor biraz :/ umarm kurtulursn ya. 11 sene önceki yüzüne kavuşacağına inanıyorumm:)

hiç sanmıyorum canm eskisi gibi olacanı izler ve gözenekler geçmeyecek. zaten boğazım gıcık tuta tuta içiyorum bukadar eziyetten sonra bide geri tekrarlarsa hayata küserim artık

hangi krem adını yazabilrimisin iz şeklindemiydi lekeler evt bıraktıktan sonra geri geliyolar malesef siyah noktalar

hangi krem adını yazabilrimisin iz şeklindemiydi lekeler evt bıraktıktan sonra geri geliyolar malesef siyah noktalar

ya arkadaşklar bende sivilce yok ama izleri var virde cildim kızarık ve hafiften lekeli minik güneş lekeleri de var siz ne önerirsiniz bu dediğiniz krem yüzü ne etki yapar benim hassas çünkü mesela soyulma kızarıklık gibi açıklarsanız çok sevinirim :)

evet canım sivilce lekeleri.renk farklılığıda vardı.ben tedaviden sonra çok üzülmüştüm doktora gidip demiştimki sivilcelerim geçti ama bi sürü iz kaldı.. kadında demiştiki ben sana iz kalmayacak diye bi garanti vermedim ilerde lazer tedavi yaptırırsın ama bi jel yazayım etkisi olacaktır demişti.isotrexin diye bi jeldi geceden geceye kullanıyordum.Çok şükür lazere falan gerek kalmadı hepsi geçti zaten

izotresin jeli bölgesel ve çok nadir sivilce zamanında kullan yoksa bölgesel epidermis korumasız kolejen dokusuna zarar verip sarkmaya neden olabilir

hadi ya bende o jeli kullandım ama bana ters mi etki yaptı yğüzüm kıpkırmızı soyk adet su topladı şişti acaba hassas diye mi tekrar gittik alerji kremi verdi de geçti ondan sonra da annem çöpe attı valla nasıl korkmuştu kadıncağız gerçekten çok kötü olmuştu yerimde duramıyodum bir acı bi yanma başka bir şey tav siye edemez misin ya da doğal yönetem çünkü benim izlerim çok ağır izlerde değil neyse canım teşekkür ederim öptüm seni :))

ben kullanırken hiç sorun olmadı öyle çok işe yaradı.rica ederim canım

ben kullanırken hiç sorun olmadı öyle çok işe yaradı.rica ederim canım

şimdide bu forumdan okudum yine gül suyu alıcam bakalım belki iyi gelir bir umut aslında lekeli görünüm gitse izlerde sorun değil dermanımı birazda doğal yöntemlerde arıyım bakalım belki snuç alan biri bu yorumu görürde yardım eder AMİNN :)

ben gül suyunu makyajımı temizlerken kullanıyorum canım yumuşacık yapıyor cildimi ama siyah noktalarda çok etkisini göremedim:26:

ciddimsn tamamen geçti yani ozman senin izler demekki hafifmiş.bende çukurluklarda var nsl bi etki yapıyoki soyuyomu cildi kızarıklık falan yapıyomu.iyikide lazere gerek kalmamış ben 2senas lazer yaptırdım esksinden beter oldu

çukurluk yoktu canım ama çok kötü kapkaraydı hep o sivilcelerin yerleri

elma sirkesini suya kat kaynat buharını yüzüne tut lekelere oldukça iyi geliyomuş.ben direk yüzüme sürüyorum suyla karıştırıp ama seninki hassas diye buharını yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…