canm biliyorumda ben çıkanları sıkmadan duramıyorum bu kaçıncı kendime söz verişim oynamıcam diye artık nefret ediyorum kendimden. 11senedir ne çekiyorum valla bu yüzümden bi kurtulamadım gitti resmen başka biri oldum.eski halimden eser kalmadı
çok üzüldüm ama hepsi geçecek inş. benim bugün 22. günüm ve siyah noktalarım bitti burnumun üstünde vardı önce pütür pütür oldu sonrada elimle oynadıkça çıktılar inanamıyorum hala. ama hala sivilceler çıkıyo doktorum da öyle dedi 1 ay yada daha fazla cildin kusacak dedi. sabret cnm hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz YALNIZ DEĞİLSİN!!
Yumuşacık, pürüzsüz bir tene sahip olmak çok güzell olacak gibi geliyooorrr :))) Dün ilk defa makyajsız kalabalık bir ortama katıldım ve tepkiler mükemmel :)) Bepanthen plus sadece ve birazcık allık. Değişimi bu kadar kısa zamanda yaşamak o kadar güzelkii. Tabii daha da güzel olucak, olucazzz. Daha önceden kalan leelerim ve biracıkda açık gözenekler var ama onlarda geçecek biliyorumSizde son durumlarr nasıl bakalım ????
Yumuşacık, pürüzsüz bir tene sahip olmak çok güzell olacak gibi geliyooorrr :))) Dün ilk defa makyajsız kalabalık bir ortama katıldım ve tepkiler mükemmel :)) Bepanthen plus sadece ve birazcık allık. Değişimi bu kadar kısa zamanda yaşamak o kadar güzelkii. Tabii daha da güzel olucak, olucazzz. Daha önceden kalan leelerim ve biracıkda açık gözenekler var ama onlarda geçecek biliyorumSizde son durumlarr nasıl bakalım ????
Canm bakma aynaya dicem de o da zor biraz :/ umarm kurtulursn ya. 11 sene önceki yüzüne kavuşacağına inanıyorumm:)
ilaçla birlikte yüz temizleme jeli ve tonik kullanıyor musunuz kızlar?
muhteşem bir ilaç ben yaklaşık 4 yıl önce kullanmıştım cildim çok kötüydü.Boş olan hiçbir yerim yoktu..6ayın sonunda cildim bebek gibi oldu siyah nokta falanda kalmamıştı.bazı lekeler vardı onlar içinde bir krem verdi doktor.onlarda geçti.şimdi arada sırada çıkıyor bir iki tane ama siyah noktalarım geri geldi nefret ediyorumhatta onlar için profesyonel cilt bakımı yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki ay
hangi krem adını yazabilrimisin iz şeklindemiydi lekeler evt bıraktıktan sonra geri geliyolar malesef siyah noktalar
evet canım sivilce lekeleri.renk farklılığıda vardı.ben tedaviden sonra çok üzülmüştüm doktora gidip demiştimki sivilcelerim geçti ama bi sürü iz kaldı.. kadında demiştiki ben sana iz kalmayacak diye bi garanti vermedim ilerde lazer tedavi yaptırırsın ama bi jel yazayım etkisi olacaktır demişti.isotrexin diye bi jeldi geceden geceye kullanıyordum.Çok şükür lazere falan gerek kalmadı hepsi geçti zaten
evet canım sivilce lekeleri.renk farklılığıda vardı.ben tedaviden sonra çok üzülmüştüm doktora gidip demiştimki sivilcelerim geçti ama bi sürü iz kaldı.. kadında demiştiki ben sana iz kalmayacak diye bi garanti vermedim ilerde lazer tedavi yaptırırsın ama bi jel yazayım etkisi olacaktır demişti.isotrexin diye bi jeldi geceden geceye kullanıyordum.Çok şükür lazere falan gerek kalmadı hepsi geçti zaten
izotresin jeli bölgesel ve çok nadir sivilce zamanında kullan yoksa bölgesel epidermis korumasız kolejen dokusuna zarar verip sarkmaya neden olabilir
hadi ya bende o jeli kullandım ama bana ters mi etki yaptı yğüzüm kıpkırmızı soyk adet su topladı şişti acaba hassas diye mi tekrar gittik alerji kremi verdi de geçti ondan sonra da annem çöpe attı valla nasıl korkmuştu kadıncağız gerçekten çok kötü olmuştu yerimde duramıyodum bir acı bi yanma başka bir şey tav siye edemez misin ya da doğal yönetem çünkü benim izlerim çok ağır izlerde değil neyse canım teşekkür ederim öptüm seni :))
ben kullanırken hiç sorun olmadı öyle çok işe yaradı.rica ederim canım
ben gül suyunu makyajımı temizlerken kullanıyorum canım yumuşacık yapıyor cildimi ama siyah noktalarda çok etkisini göremedim:26:şimdide bu forumdan okudum yine gül suyu alıcam bakalım belki iyi gelir bir umut aslında lekeli görünüm gitse izlerde sorun değil dermanımı birazda doğal yöntemlerde arıyım bakalım belki snuç alan biri bu yorumu görürde yardım eder AMİNN :)
ciddimsn tamamen geçti yani ozman senin izler demekki hafifmiş.bende çukurluklarda var nsl bi etki yapıyoki soyuyomu cildi kızarıklık falan yapıyomu.iyikide lazere gerek kalmamış ben 2senas lazer yaptırdım esksinden beter oldu
ya arkadaşklar bende sivilce yok ama izleri var virde cildim kızarık ve hafiften lekeli minik güneş lekeleri de var siz ne önerirsiniz bu dediğiniz krem yüzü ne etki yapar benim hassas çünkü mesela soyulma kızarıklık gibi açıklarsanız çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?