Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
elma sirkesini suya kat kaynat buharını yüzüne tut lekelere oldukça iyi geliyomuş.ben direk yüzüme sürüyorum suyla karıştırıp ama seninki hassas diye buharını yap

canım yapmaz mıyım yaptım yüzüm kıp kırmızı akşam yaptım sabah geçti lekelerimde duruyo öyle olan burnuma oldu canım ah bu hassaslık :/

canım yapmaz mıyım yaptım yüzüm kıp kırmızı akşam yaptım sabah geçti lekelerimde duruyo öyle olan burnuma oldu canım ah bu hassaslık :/

ama bikerede etki etmez demekki seninki çok hassas.eczanede satılan kremler vardı bana kitapçığını vermişlerdi hassas ciltlerin tercihi diye avene markasıydı heralde bi sor istersen bioderma markasıda iyi

ama bikerede etki etmez demekki seninki çok hassas.eczanede satılan kremler vardı bana kitapçığını vermişlerdi hassas ciltlerin tercihi diye avene markasıydı heralde bi sor istersen bioderma markasıda iyi

haklısında yüzüm kıp kırmızı berbat bir görünüm aldıktan sonra denemek anlamsız olurdu avene mesela ne için lekeler için mi yoksa nemlendirici :)

haklısında yüzüm kıp kırmızı berbat bir görünüm aldıktan sonra denemek anlamsız olurdu avene mesela ne için lekeler için mi yoksa nemlendirici :)

evt oda doğru bende lazerden sonra kıpkırmızı oldu 2ay geçmedi bide bu roaccutane başladım hala kırmızıyım bioderma sebium hydra nemlendirci sürüyorum biraz rahatlatıyo ama lekelere bi faydası yok.avenenin lekeler içinde var zaten hepsi hassas ciltler için avene markası

Son düzenleme:

evet cnm burnumun üstü gözenek gözenek ama devam edersem ilaca kapanır die düşünüyorumçünkü doktorum dediki 4 ayın sonunda bebek cildi gibi olacak dedi çok kullanan hastam var hepsi memnun dedi bakalım cnm sabredelim düzelir inş. çok kullanmışsın gerçi 3. ne demek benim ilk yan etkilerine anca dayanıyorum bazen bırakıcak gibi oluyorum hatta :) yüzüm hala kırmızı mesela napalım hayırlısı artık

hyr cnm ilacı bırakma çünkü tam kullanmazsan sivilceler yeniden çıkar,lekeler içinde contractubex kullan iyi geliyor

benım 3.ayım dolmak üzere gerçekten işe yarıyo dudaklarım sorun teşkil ediyo sadece onun dışında başka bir sorunum yok:) kasım gibi tedavım tamamen bıtıcek:)

canm sabrediyorum ama çok bunladım inş geçerde değer bunlara

kızlar neolur bana bi fikir verin bu siyah noktaları sıkmaya nsl engel olayım kafayı yemek üzereyim bende hastalık olmuş resmen hergün sıkmadan duramıyorum ne yapsamki gittikçe kötü oluyo yüzüm(((((((((((((((((((((

slm kızlar ben size bişey sorucam 4.aya başlıcam yarın ve uzun zamandır duşa girdiğimde yüzümü ovuyorum ve kir çıkıyor yani soyuluyor sizinde öylemi ovunca yüzünüzden kir gibi bişey çıkıyormu soyulmadan kaynaklı heralde iyi bişey heralde soyula soyula lekelrim gidicek dimi cvp bekliyorum roc.topiğinede yazdım kimse cvp yazmadı ki kimse girmedi topiğe heralde

Canm bnde de oluyo banyodayken ya da yüzüm nemli olduğnda falan kir gibi soyuluyo ovuduğumda.Çok dern olmayan lekelerin gitmesini sağlıyo cnm

Canm bi şeklde bırakman lazm bu alışkanlığı.Böyle devam edersen ilacın pek bi etkisini göremezsn :/ Aynaya pek bakmamaya çalş cnm belki zamanla bırakırsn bunu

Canm bi şeklde bırakman lazm bu alışkanlığı.Böyle devam edersen ilacın pek bi etkisini göremezsn :/ Aynaya pek bakmamaya çalş cnm belki zamanla bırakırsn bunu

hakslın canm oynadıkça kötü oluyo anneme aynaları saklattım bugün büyük olanlarada bakmıcam yakından. görmeyim en iyisi başka çözüm yok gibi.bide benm yüzüm hiç soyulmuyo anlamadım valla

hakslın canm oynadıkça kötü oluyo anneme aynaları saklattım bugün büyük olanlarada bakmıcam yakından. görmeyim en iyisi başka çözüm yok gibi.bide benm yüzüm hiç soyulmuyo anlamadım valla

Belki sonradan soyulacaktr canm benmde ilk hafta soyulmuştu sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…