Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu gün 5 gün dün dudaklarımda gerginlik başladı bu gün burnumun kenarları acıyo inş bu hemen geçer bu gün bi de kızardığımı farkettim sanki güneşte kalmış gibiyim şu anda cildim çok hassaslaştı kaşınıyo gibi hissediyorum tırnaklarım da uzun baya acıttım her yerimi

Son düzenleme:
Benim bir ayım yarın doluyor,cidden yağlanma azaldı cildimde,ayrıca saçlarımda yağlanmıyor.Dudak kuruması göz kuruması devam

Benim de 16. günüm kızlar hemen hemen hepimizde aynı gibiyiz başındayız tedavinin

cildim de kızarıklık var banyoda soyuluyor sıcak suyun etkisiyle çok hassaslaştı cildim göz kuruluğu var ya bunları geçtim pancar gibi dolaşmak çok kötü bi duygu

ewetttttt ya bende 2.aydayım kıpkırmızı oldu yüzüm bende bunu geçirmenin yolu yokmu.
birde ağrı başladı sağımda solumda ağrılar oluyor kötü birşeymi bu?? tedavisi ileri aşamada olan arkadaşlar bilgi verebilirmi:))

Zoretaninde 2.ayım.
Kullandım ve ilaçtan gayet memnunum . Hiçbir zararı olmadı 2 aydır. Dudaklarımda hafif bi kuruma var sadece. 2 ayda sivilcelerim yok oldu diyebilirim şuan sadece 4*5 tane sivilce var yüzümde ve onlarda kurudu .. İzleri geçiyor sadece 1 ay önce gözlerim kızardı ve doktora gıttım 2-3 gün kullandım verdiği ilaçları ve gözlerm düzeldi.
Eğer çok sivilce probleminiz varsa kullanın derim bende çok fazla yoktu hemen geçmeye bşladı bu yuzden daha 4ayım var. Saçım hergün yağlanıyordu ayrıca cildim de . Artık saçımı 1 hafta yıkamasam bile yağlanmıyor. İlacı kullandığım süre içerisinde hiç fondöten kullanmadım sadece fondötenli özel bir güneş kremi aldım dışarı çıkarken onu kullanıyorum. Biraz pahalı ama 6aylığına katlanmam gerekiyor Zerotanin kesin çözüüüm ...

Evet bepanten hiç bi işe yaramıyor ben pantenol pomad kullanıyorum ve hiç kurumuyor hatta doğal kıpkırmızı görünüyor dudaklarım (
Ve karaciğerine zarar vermesini istemiyorsan bol su iç. Bendede çok az kabuklanma olmuştu ve Advantan krem kullandım 1gün sürüyodum 1 gün sürmüyodum . Çok etkli bi ilaç 1 günde kurutuyor canım zaten bunu sürdükten sonra bdahada çıkmıyor..

Canım senin burun kanaman erken başlamış ben 3.ayımdayım daha yeni kanadı burnum.bide içi kabuklu yara oldu.temzlerken de çok kanadı.yani burnummu ne zaman silsem kan gelio son 1 haftadr.kan tahlili kesnlkle yaptırılmalı.benm doktorum her ay yaptı şimdie kadar.4.ayda falan gerek yk dese de tahlil isticm.bi yeri düzeltelm derken başka yeri bozmayalm.

Burun ve göze bende çare bulamadııım :/ son 1 haftadr burnumdan çok rahatszmm

canm ilk ay çok sivilce çıkarıyo die bişy yok.sadece kusma dönemi oluo.tek tük çıkıyo ama büyük olara.ve 2 gün sonra falan kuruyo.tek yapman gereken onlara hiç dokunmaman ve sıkmaman.bu gerçektn çok zor bişey ama inan dokundukça daha fazla çıkıyomuş.ben 3.ayımdaym hiç dokunmuyorm yüzüme.ilk ay sadece 4 tane büyük sivilce çıktı :)

evet cnm bu da hapın etkisi.bende de oluyo ara sıra :/

canıım o yaralar çok normal.çünkü heryerini kurutuyo ilaç.eller ne ki,kollarn bile yara olacak temire gibi.ama birkaç güne kurur dert etme.sabreet :)

kötü bişy değil cnm sadece ilacın yan etkilernden biri :)eklem ağrıları yorgnluk vs.normal yani :)

ben dışarı çıkarken mecbur fondoten sürüyorum

sana tavsiyem yüzüne hiçbirşey sürme bu tedav sırasnda.ben yüzüm kaşınsa bile sürmüyorum elimi yüzüme.fondöten kullandkça ilacn etkisini göremezsn ki.bende 3 ay öncesne kadar hep sürerdm ama tedavie başladıımdam beri yüzüme güneş kremnden başka bişy sürmedm.çok büyük svilcelerm olsa bile.zaten uzun süreli olmuo sivilceler hemen kuruyo.

bu gün 7. günüm kızlar benim yüzüm çok kaşınıyo hatta kulaklarım bile. sizce bu kaşıntı ne zaman geçer ?dudaklarıma da etkili bi nemlendirici önrerir misiniz ? bepanten sadece sürdükten belli bi süre sonraya kadar etki ediyo kuruyunca onun etkisi de geçiyo böyle giderse 6 ay boyunca her yarım saatte bepanten sürcem hem de bolca böyle uzun süreli dudakta kalmasa bile yumuşak yapan bildiğiniz bi nemlendirici yok mu ?bilmem anlatabildim mi nerden alabileceğimi de yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:

Pantenol pomad kullanmalısın bence. Bepanten işe yaramıyor. Çoğu eczanede bulabilirsin bu kremi . Beni 4-5 saat idare ediyor.
Ve gece yatarken sürüyorum sabah uyandıgımda bıle dudagım kurumamış ve yumuşacık oluyo.

kızlar bende kullandım ve süper etkisi vardı.. ilk bir haftadan sonra kuruluk başlıyor gözlerdeki kuruluk için gözyaşı damlası veriyor doktor burun için denizsuyu spreyi veriyor.. bol bol su içmenizde de fayda var.. ilaç ağır bir ilaç psikolojik olarak çok takılmamaya çalışın..her insanda etki gösterecek diye bir şey yok..ben yan etkilerini okuduğumda sadece cildimin iyi olacağı düşüncesi bile mutlu ediyordu beni..

birde ben kullanırken yüzüm pul pul oluyordu kabuk kabuk soyuluyordum bunun çaresini sonradan kendim keşfettim gün aşırı banyo yapardım banyodayken yüzünüzü iyice ıslattıktan sonra yumuşadığı zaman elinizle kese yapın sakın keseyi sürmeyin çünkü çok hassaslaşıyor cilt yara olur..elinizle sert olmayacak şekilde kese yapın..banyodan sonrada su bazlı nemlendiricinizi sürün ay gibi parlayacaksınız bu su bazlı kremide doktorunuza yazdırabilirsiniz.
vücudunuzada kullanın..

iki iki buçuk ay sonra memnun kalacağınıza eminim...

geçmiş olsun hepinize :)

sivilceler için değilde bu kızarrıklık için çok hafif sürüyodum peki imex biraz fondoten gibi ya ondan sürsem bişey olur mu ki sivilce kremi sonuçta :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…