Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

20lik alıyorum cnm günde bir defa belki de bu yüzden etki tam başlamadı.Senin durumun nasıl?Ne kadar zamandır kullanıyorsn canm?

ama canım benim bikaç güne kurumuyo işte.hiç geçmedi çıkanlar hergünde yenileri ekleniyo.senin ne zaman bitti kusma dönemin ? bide delikleri dolduranlar demişsin o kısmı pek anlamadım :26:

Canm benm ilk ay bittti kusma dönemim.Ya delik delik değil m senin yüzün?benm öleydi ve oralar doldu şu anda.

benm 2.ayım cnm.gelişmeler iyi.yüzümde sivilce çıkmıyo bayadr.kollarm pul pul oldu şimdi yara gibi :/

çok sevndm senin adına canm :) umarm hepimiz senin gibi sonuçlara ulaşabiliriz :))

inş canım yaa umarım hepimiz kurtuluruz.nekadar etkiliyo hayatımızı şu sivilceler.senin yüzün nasıl gelişmelerin nasıl canım .

dışarı çıkıyorum.tanıdıklarımla karşılaşıyorum ahh kızım noldu senin yüzüne vah vah vah yazık demelerinden sıkıldım yine eve kapanıcam benim bugün 20. günüm çenem çok kötü yara gibi canım.ama bugün biraz hafifleme var.alnımdakilerde sönmüş canım.ufak döküntüler var ..:26:

Canm benm ilk ay bittti kusma dönemim.Ya delik delik değil m senin yüzün?benm öleydi ve oralar doldu şu anda.

ayy inşallah benimde biter ilk ay :26: çok delik var canım ya inşallah dolar canım yüzünü günde kaç defa ve ne ile yıkıyosun ? benim her yıkayışımda tahriş oluyo :44: az yıkmak mı iyi çok yıkamak mı ? bi de hep krem sürmek şart mı? çok şey sordum :26:

tugcekaya arkadaşa sormussun ama bende cvp vereyim doktora sormuştum neyle yıkayalım diye sadece su demişti ama ben arada oriflamenin yüz yatıştırıcı jeli ile yıkadım sabun defne-zeytin yağı sabunu hiç kurutmadı o birde benim yüzümde soyuldu duş alırken elimle ovaladığımda yüzümü hep kir gibi çıktı yüzümden birde ben elma sirkesini su ile karıştırıpta ilk zamanlar sürmüştüm ki lekelerin kırmızılıkları sönsün diye ilk zamanlar çok belliydi şimdi ise jel kullanıyorum makyaj yapmıssam başka pek kullanmıyorum

sadece suyla yıkıcaz peki.ama ben yüzüme bepanthen sürüyorum.nemlendiricilerde soyulmayı engelliyo.benim anlamadığım nemlendirici sürelim mi sürmeyelim mi? yüzün kuruması daha iiyi sonuçta :26:

umarm biter cnm.ben yüzümü günde extra olarak bişeyle yıkamıyorm cnm :/ ben bu konuda pek bişy diyemicem yani :/

muhtemelen son ayımdayımmm.cildim da gözle görülür şekilde fark var.gözeneklerimde kapandı sayılır.sadace bi kaç tane kapalı akne kaldı. onlarda bu ay patlar umarım.sabırlı olun gececekkk :)))

benm dökülme olmadı ama önceden 2 günde yağlanan saçlarm artk 5 gün yıkamasam bile yağlanmıyo bu süper bişeyyy

benim çok döküldü saç da kuruduğu için dökülmesi çok normal saçımı nemlendirmek için her yolu deniyorum ama çareyi kestirmekte buldummm

sadece suyla yıkıcaz peki.ama ben yüzüme bepanthen sürüyorum.nemlendiricilerde soyulmayı engelliyo.benim anlamadığım nemlendirici sürelim mi sürmeyelim mi? yüzün kuruması daha iiyi sonuçta :26:

sadece suyla olur mu canım yaaa.cild yağlanmıyor belki ama gün içinde kirleniyor çok güzel dermakozmetikler var onlardan bi temizleyici nemlendirici ve güneş kremi almanız yeterli fiyatları markete satılan nemlendiricilere göre biraz pahalı ama tedavi boyunca yetiyor.ben bioderma kullunıyorum hep kaliteli hemde diğerlerini göre daha uygun

Anladım canım.bende ımex in sabunu var onunla yıkasam olur mu acaba :44: ya kızlar benim 23. günüm ve yüzüm çok kötü sizde de kusma döneminde böyle oldu mu? aşırı çıktı çenem görünmüyo.normal sivilce değilde yara oldu sanki sizde de böyle oldu mu? bide bişey daha sorcam.yüzümün şimdi kusması daha erken iyileşmeye başlayacağını mı gösterir ? çünkü kiminde daha geç kusuyormuş :2:

canm benm ilk 2 hafta da kusmuştu yüzüm çok kötü sivilceler çıkmıştı :/ ama şu anda çıkmıyo çok şükür.

arkadaşlar yüzümde yavaş yavaş bazı bölgelerde hafif soyulmalar var ve kuruluk var,doktorum hametan diye krem vermişti dudak kuruması için,bunun dışında yüzüm için önerebileceğiniz nemlendirici var mı?Siz neler kullanıyorsunuz?Ayrıca yüzümün günlük bakımı için bebe sabunu ile yıka dedi.Siz neler yapıyorsunuz günlük bakım için

kızlar bende 4.ayımdayım ama ilk ayki kadar düzelme yok..günde bir kez 20 mg alıyorum.sanki durdu etkisi.doktora dozu artıralım dedim..kolesterolüm yükseldiği için arttırmıyormuş.sizdede böyle bir dönem oldu mu.:44:

evet benim soruma cevap verebilecek kimse yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…