merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum ve bir sorunla dahil oluyorum24 yaşındayım ve ha geçti ha geçecek diye sivilcelerimle baş etmeye çalışıyordum bir çok krem kullandım doktor en son clindoxil i verdi ama bir fayda görmedim o da her krem gibi kullanırken iyi fakat bittiğinde sivilceler saklandıkları yerden tekrar çıktılar. doktorum fayda görmezsen zoretanine başlayalım dedi ve başladık bugün itibariyle 11. günümdeyim hapı kullanmaya başladığımda hepinizin bahsettiği gibi yüzümde dudaklarımda kuruluk ve yanma oldu bayagı kızardım da fakat bugün yüzümde kuruluktan kızarıklıktan hiçbir eser yok birden bire neden böyle oldu anlayamadım 2 gün önce ilacı içemedim bir gün içmemekle sorun olur mu sizce bununla bir ilgisi varmıdır böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun
İlaçlarını aksatma ne olursa olsun benden sana tavsiye. Bende 1 kere senin gibi yaptım ondan2 gün sonra yüzümde neredeyse 10 tane sivilce çıkmıştı önceden olanları saymıyorum. Normalde çok sivilceli biride değilimdir minik minik sivilcelerim vardı. Ben bir daha aksatmama kararı aldım ama kuruluğun geçmesi konusunda bir fikrim yok. Bende öyle olmadı çünkü benim cildim normalde de çok kuru
arkadaşlar çarşamba günü 4. ayıma başlayacağım,ilacımı reçetenin günü dolmadığı için alamadım ,salı günü ilacım bitiyor ancak başka bir reçete cuma günü alabileceğim,eczacının cuma günü reçeteyi götürmek şartıyla ilacı reçetesiz vermesi mümkün müdür 2 gün olsa da ara vermek istemiyorum,bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.[/
merhaba alaz tanıdık bir eczane varsa alabilirsin kardeşime oyle aldık. parasını verdik kutuyu atmadık ay dolunca doktora gidip yazdırdı daha sonra kutuyu götürüp reçeteyi verdik onlarda paramızı tekrar iade ettiler sende bu şekilde yapabilirsin.
bugün tekrar yazdırdım doktora ilacımı,cevap için çok teşekkürler :)arkadaşlar çarşamba günü 4. ayıma başlayacağım,ilacımı reçetenin günü dolmadığı için alamadım ,salı günü ilacım bitiyor ancak başka bir reçete cuma günü alabileceğim,eczacının cuma günü reçeteyi götürmek şartıyla ilacı reçetesiz vermesi mümkün müdür 2 gün olsa da ara vermek istemiyorum,bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.[/
merhaba alaz tanıdık bir eczane varsa alabilirsin kardeşime oyle aldık. parasını verdik kutuyu atmadık ay dolunca doktora gidip yazdırdı daha sonra kutuyu götürüp reçeteyi verdik onlarda paramızı tekrar iade ettiler sende bu şekilde yapabilirsin.
bende zoretenin kullanmaya başladım 5gün oldu daha dudaklarımda çatlama falan olmadı ne zaman başlıyo çatlamaya acaba
kımse sorumu cevaplamamıs kullanna arkadslar ilaç kaş ve kirpik döküyormu
benim kaşım da,kirpiklerim de dökülmedi. herkeste farklı oluyor galiba.
bende olmadı öyle ama bi arkadaşımda oldu:) sorun etme.ilk ay hepsi yüzüne dökülüyor berbat hissediyorsun amaaa geçiyo sonra :)ben 4.ayıma gircem fark şu anki;gözeneklerim açıldı siyah noktalr yok oldu ve geçecek inşallah ...:)herkese merhaba. uzun uğraşlar sonunda siteye üye olabildim. epeydir takip ediyorum yazışmaları. benimde sivilcelerle başım dertte. kendimi bildim bileli bu illetle uğraşıyorum :S sonunda bende zoretanin kullanmaya karar verdim. son çare! şimdi ay oldu başlayalı. ama daha beter çıkmış vaziyette. yüzümde hiç yok ama boynum felaket. yazan arkadaşlardan takip ettim 1 ayda düzelmeye başlamış benm tam tersi daha beter oldukat kat fondoten sürmek zorunda kalıyorum şikayetlere gelince de kaş kirpik saç dökülmesi oldu ve ellerimde pütürcükler çıkmaya başladı. dewamlı bepanten ve excipial sürüyorum ama kar etmiyo.
keşke herkeste aynı etki yaratsa ya biri diyo eklem yerlerim ağrıyo biri diyo uykum çok geliyo o gün birinden duydum çocuk olmuyomuşburun kanaması saç dökülmesi saçta kepeklenme yani lanet olsun cesaret edemiyorum ilacı kullanmaya tabi bunları çevremdekilerden duydum doktor inanma yok öyle bişey desede içim rahat değil kaç aydır başlycam ilaca korkuttlar iyice
bende 6 ay boyunca zoretanin kullandım aradaki farkı görmek isteyen arkadaşlar için foto ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?