Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Yok diye biliyorum kendisi zaten o gün epilasyonunu da yaptırmıştı sadece yüzünde yaşandı bu durum. Cımbızla halledebiliyorsan ne mutlu sana.

beimde bugün itibariyle 61. günüm benimde kollarımda küçük küçük yara gibi suya deydiğinde kaşınan yaralar çıktı elleöeöeye çalışıyorum umarım kendiliğinden geçerler

Belki bepanthenle falan geçirebilirsin kendi kendine bıraktığında daha kötü olmasın sonra?

Yok diye biliyorum kendisi zaten o gün epilasyonunu da yaptırmıştı sadece yüzünde yaşandı bu durum. Cımbızla halledebiliyorsan ne mutlu sana.

Bence ağda ve epilasyon konusunda dikkatli olun arkadaşlar sonuçta bunlar cildi yıpratan şeyler ve içtiğiniz ilaçta cildinizi kurutuyor.Bikini bölgesi diğer kısımlara göre daha hassas,ben doktoruma epilasyon ne zaman yaptırabilirim diye sorduğumda ilacı bıraktıktan bir ay sonra demişti,bence doktorunuza bir danışın ne olur ne olmaz..

Bence ağda ve epilasyon konusunda dikkatli olun arkadaşlar sonuçta bunlar cildi yıpratan şeyler ve içtiğiniz ilaçta cildinizi kurutuyor.Bikini bölgesi diğer kısımlara göre daha hassas,ben doktoruma epilasyon ne zaman yaptırabilirim diye sorduğumda ilacı bıraktıktan bir ay sonra demişti,bence doktorunuza bir danışın ne olur ne olmaz..Ben koltukaltı için ağda kullanmıştım gerçi bende sorun olmamıştı ama dediğim gibi dikkatli olmakta fayda var.

Hmm o zaman korktum şimdi ya ama jilet kullanmakta istemiyorum ne yapcam başka önerisi olan?

beimde bugün itibariyle 61. günüm benimde kollarımda küçük küçük yara gibi suya deydiğinde kaşınan yaralar çıktı elleöeöeye çalışıyorum umarım kendiliğinden geçerler

kızlar benim 4.ayım bitti benimde ilk aylar ellerimin üstü kırmızı kırmızı yaralar olmuştu.aşırı kuruluktanmış meğer :) doktor exipial adında bi losyon yazdı gercekten fayda gördüm dudak kuruluğu için denemediğim şey kalmamıştı en son bepanthen merhem de buldum çareyi mutlaka alın derim..ve ilaç ilk 2 ay pek fayda etmiyo gibi görünebilir ama şuan cildim çok iyi pürüzsüz oldu sonunda.ama daha 3 ay daha kullanmam lazım dozu tamamlamak için...sabredin gercekten değecek emin olun

slm güzel kulübün güzel bayanları 24 yaşımdayım ve 2 senedir anlamadığım bir şekilde sivilce mücadelesindeyim :26: ergenliğimde bukadar başım derde girmemişti sivilcelerimle birçok tedavi yöntemlerini denedim değişik birçok doktora gittim doğal yolları denedim ama bu kadar inatçı sivilce topluluğu görmedim eskiden yüzüm bebek gibiydi şimdi aynaya bakmak istemiyorum sivilcelerim zaman zaman sönselrde yaralarının izleri duruyo alnım yüzüm heryerim kırmızı kırmızı ilzer sivilceler 24 yaşıma kadar fondoten nedir sürmedim yüzüme hep geçer sivilcelerim diye son 2 aydır fondotensiz çıkamıyorum dışarı böle saçma bir durumdayım geçen ay doktorum bana zoretanin önerdi ben okudğumda istemedim başından beri bu tip ilaçlara karşıyım birde lazer epilasyonumun 8. seansını bitirdim 2 seansım kaldı ama yüzüme tahammül edecek 1 saniyem dahi yok yarın yeniden doktora gidecem isotrexin isimli ilacın ikinci kutusunu kullandım yüzümde kuruluktan başka birşey yapmadı soyulmalar kurumalar sivilceler yine çıkmaya devam ediyolar çok üzülüyorum ya insan içine çıkmak istemiyorum eski resimlerime bakıp iç çekiyorum ama o ilacın yan etkilerini düşündikçede riski alamıyorum saç dökülmesi vs iç organlarına kim bilir nasıl etki ediyordur insanın bu karmaşada biri bana yardım edebilirmi ben migren hastasıyım ve kendi nöröoloğum kesinlikle kullanmanı tavsiiye etmiyorum başka bir yol bul dedi başka yol bilen var mı acabaaa.......

Son düzenleme:
wala süper bi ilac ben 1 ay kullanmama ragmen sivilce falan kalmadı hicbir yerimde sadece sırt agrıları cektim o kadar ee o da olsun yani:))

kızlar bende düzenli olarak 6 ay zoretanin kullandım.mayıs-hazıran gibi bitti tedavim fakat bu aralar sürekli sivilceler çıkıyor bir türlü geçmiyor.
acaba bu konu da fikri olan var mı

tedavi sürecin mi bir aydı yoksa kullanmaya başlayalımı bir ay oldu canm...

1ay kullandım sonra kolestrol seviyem yüksek cıkınca ara verdim bir ayda şimdi yine devam ediyorum yani daha kullanıcam ama gitmiştii o kullandığım 1 ay içinde. benim zaten cok büyük değildi sivilcelerim ama cok fazla ve kücüklerdi her yerimde vardı yüzüm boynum sırtım şimdi gecti hepside :)

kızlar bende düzenli olarak 6 ay zoretanin kullandım.mayıs-hazıran gibi bitti tedavim fakat bu aralar sürekli sivilceler çıkıyor bir türlü geçmiyor.
acaba bu konu da fikri olan var mı

canım la roche posay effaclar yüz temizleme jelini fln dene kozmetik degil sadece eczanelerde bulunuyor..eger faydasını görmezsen bi doktora tekrar görün derim

canım la roche posay effaclar yüz temizleme jelini fln dene kozmetik degil sadece eczanelerde bulunuyor..eger faydasını görmezsen bi doktora tekrar görün derim

hem yüz temizleme jenilini kulandım hemde nemlendırıcı kremını fakat bır degısıklık olmadı cıldımde

Arkadaşlar bazılarınız ilacı kullanmadan önce yüzünüzün yağlı olduğunu söylüyosunuz. Bende kullanmaya başlicam yarın, fakat benim yüzüm zaten kuru..

doktor isotrexınden bir kutu daha yazdı bunu kullan geçmezse başlarız dedi bir ay daha ertelenmiş oldu bu durumda umarım geçerde kullanmak zorunda kalmam ama hiç sanmıyorum geçeceğini sanada şifalar diliyorum..

Kızlar ben dün koltukaltı, bacak ve bikini bölgeme ağda yaptım, hiç korktuğum gibi olmadı. Normalinden biraz fazla acılı oldu ama öyle denildiği gibi derim elime falan gelmedi. Tahrişte olmadı. Ağdamı yaptıktan sonra bolca bebe yağı sürüp bekledim mis gibi pırıl pırıl oldu ohhh Ama bünyeden bünyeye farkeder tabi bende olmadı sizde temkinli olup önce küçük bir bölgede deneyin derim...

Selam millet 24 yaşındayım vee bende bugün başladım bu ilaca.Bir yıldır araştırıyordum düşünüyordum sonunda karar verdim ve başladım =) inş hayırlı olur.Epilasyon da yaptırıyordum ancak ara verdim.Tedavim bitene kadar yaptırmayacağım.

merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum ve bir sorunla dahil oluyorum 24 yaşındayım ve ha geçti ha geçecek diye sivilcelerimle baş etmeye çalışıyordum bir çok krem kullandım doktor en son clindoxil i verdi ama bir fayda görmedim o da her krem gibi kullanırken iyi fakat bittiğinde sivilceler saklandıkları yerden tekrar çıktılar. doktorum fayda görmezsen zoretanine başlayalım dedi ve başladık bugün itibariyle 11. günümdeyim hapı kullanmaya başladığımda hepinizin bahsettiği gibi yüzümde dudaklarımda kuruluk ve yanma oldu bayagı kızardım da fakat bugün yüzümde kuruluktan kızarıklıktan hiçbir eser yok birden bire neden böyle oldu anlayamadım 2 gün önce ilacı içemedim bir gün içmemekle sorun olur mu sizce bununla bir ilgisi varmıdır böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…