teşekkürler canım :) wallahi 4. aya girdim ilk aylar çıkmayan sivilceler şimdi çıkmaya başladı sinir oluyorum artık ya kimseye de anlatılmıyoki çeken bilir insan içine çıkmak istemyorum mahwetti beni bu ilaç ama yinede şükürler olsun degerlermz normal we bu ilacı kullanablme şansımız oldu ya kullanamasaydık? allah korusun ı lowe you zoretanin
nedemek herzamanÇok teşekkür ederim yardımların içiin.
kızlar meraba ay bu dertle neden bitmiyor. ilaçta 3. ayımdayım 40mg alıyorum yüzümde ilk başlarda kurumalar oldu ama artık olmuyor uzundur yeni sivilcede çıkmıyor sadece izleri duruyor onlarda geçer umarım ama daha büyük problemim sivilcelerden kurtuluyorum derken güneş lekeleri gibi lekeler oluştu artmaya başladı cildimde başına gelen varmı hiç?
arkadşlar bu ilacı kullanırken saç için olan sinameki kürünü uygulamanın sakıcası var mı ?
bende bu ilaç kepeklenme yaptı o yüzden dr bana ketoral die medikal şampuan werdi. şimdi saçım dökülüo hem uzun hem kansızlık war hemde ilaç kurutuyor o yüzden şampuan werdi dökülmeye karşı ben extradan karışım yaglar kullanıyorum sarımsak çamterebentn yılan yagı ws bi sakıncasıda olmadı .. sinameki kürünü bilmyrm ama zararı olmaz bence
doktora gittim.. kolesterolüm artmsına rağmen ilacı verdi bu kadar artıştan bişi olmaz diyerek hatta 60 mga çıkardı.. yüzüm için krem istedim ama vermedinormal nemlendirici sür az yağlı dedi.. o da arada gün aşırı sürme dedi.. yoğun nemlendirici sürdüm dediğimde ise bir daha kullanmamamı, zaten yağı gidermeye çalışıyoruz tekrar yağlandırma dedi doğal olarak :) ama benim yüzüm pütür pütür beyazlıklar var ne yapıcam ya.. iyice kararsız kaldım.. ne alsam içimde şüphe oluşturuyor bepanthene krem kullanıyorum ama o da çok fayda etmiyor.. su bazlı krem alsam herhalde bişi olmaz di mi :18:
doktora gittim.. kolesterolüm artmsına rağmen ilacı verdi bu kadar artıştan bişi olmaz diyerek hatta 60 mga çıkardı.. yüzüm için krem istedim ama vermedinormal nemlendirici sür az yağlı dedi.. o da arada gün aşırı sürme dedi.. yoğun nemlendirici sürdüm dediğimde ise bir daha kullanmamamı, zaten yağı gidermeye çalışıyoruz tekrar yağlandırma dedi doğal olarak :) ama benim yüzüm pütür pütür beyazlıklar var ne yapıcam ya.. iyice kararsız kaldım.. ne alsam içimde şüphe oluşturuyor bepanthene krem kullanıyorum ama o da çok fayda etmiyor.. su bazlı krem alsam herhalde bişi olmaz di mi :18:
canım ya sarımsak yağından sonra saçında kaldı mı kokusu bende kullanmayı düşünüyorum ama bu yüzden bir karar veremiyorum..
arkadaşlar ben bu ilaçta birinci ayımı bitirdim 2. ayıma girdim ilk ay 30 bu ay 40 a geçtim ama bu ay sürekli geğirme problemim var ayrıca midemden garip sesler geliyor sesli sesli bunun ilaçla ilgisi var mıdır ya da ne yapılmalı ?
çilem bugün bende gittim doktora..kolesterolün artması ilacı kullanırken normalmiş öyle söyledi bide ben 3.aya başladım bugün artık ilaca ilk başladığım kadar çok kurumuyo yüzüm çünkü bünye alışmaya başlıyomuş ilacın etkisine buymuş sebebi yani o yüzden bende çok krem sürmüyorm artık çünkü cildin ihtiyaç duymuyo.yüzündeki o beyaz noktaalrda ilacın etkisiyle çıkıyo tabi sivilceler gibi bi süre sonra geçecekler bendekiler geçmeye başladı bile bunu kendine hiç sıkıntı yapma bence sadece aynaya fazla bakmamaya çalış :)
hangisi bela değil kii :):)
ama sivilce, siyah nokta en azından ortadadır görünür ona göre kapatırsın bi şey yaparsın. beyaz noktalar sinsi. yok zannediyorsun sonra güçlü ışıkta bi bakıyorsun
amaaan audra kim takar artık onlarıı :) zoretaninle pırıl pırıl cildimiz olacak :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?