Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
2005 gibi falan cok cok vardi dev gibilermis. O zamandaha kucuk oldugumdan sanirim umursamamisim sikmisim falan amaresmen igrencmis :-D bakacagim simdi reimlere bulayim

Böööyle iğrenç bir şeymiş kısaca İlk resim 2008miş, diğeri mayıs 2011 falan daha zoretanine başlamamıştım

Eki Görüntüle 363536

Böööyle iğrenç bir şeymiş kısaca İlk resim 2008miş, diğeri mayıs 2011 falan daha zoretanine başlamamıştım

aa çok düzelmiş zoretaninle dhada süper olurrr hadi bakalım harikasınn darısı bizlere :) bende koycam resmimi diger ay yani 5. ay da hırs yaptım:))oynamıcamda hiç sivlcemle inşallah düzeliriz yaa

Ben bilerek isteyerek oynamadım hep uykuda ne oluyorsa oluyordu Şimdi çıkarsa bir iki tane çıkıyor hafif kızarık şekilde o kadar ama izler işte

Ben bilerek isteyerek oynamadım hep uykuda ne oluyorsa oluyordu Şimdi çıkarsa bir iki tane çıkıyor hafif kızarık şekilde o kadar ama izler işte

du bakalım bi 6 ayı dewir de o izlerde rengi açılır peeling filan toparlar.benm hiç bu ilacı kullanan yakınım olmadı tecrübemde yok inana ne hal alcam nasıl olcam bilmiyorum ama benm öle çok izim çukurum ws yok sadce pütür pütür beyaz noktam wardı onlar yok oldu bazılarıda siwilceye döndü ama 4 ay içnde toplasan 10 sivilce çkmamştr ( aman maşşallah deyin) sdece ben ilk defa böle sivilceyle karşılaştgmdan moralim bozuluor bide oynuorum işte o dahada sinirlendrior beni umarım hepimiz pırıl pırıl oluruz

Son düzenleme:

Daha üç ay işte :) aslında kansızlıktan çıkan sivilceler benimkiler kan düzeldikçe onlarda düzeliyor :)
Ama ilaçsız hiç bir işe yaramıyorlar tabi :)
İnşallah hepimizin düzelir ya :)

Daha üç ay işte :) aslında kansızlıktan çıkan sivilceler benimkiler kan düzeldikçe onlarda düzeliyor :)
Ama ilaçsız hiç bir işe yaramıyorlar tabi :)
İnşallah hepimizin düzelir ya :)

ben zoretaninle kan ilacı kullandım 2 ay kullandm hep kanszdım kenmi bildm bileli ben:) hep 9 filandı ama şuan 12 ye çıakrdım kan ilacınıda bıraktım btün degerlerm normal bu ay 50 mg kullanıyorm beni braz zorladı ama degerlerim yne ii çıkarsa 5. ay 60mg kullanayım diorum:))) bakalım artık doktr ne derse ama sen kan ilacı kullan 2 ayda toparlarsın 2 kiloda alırsın

Yok canım ya ferro sanol, maltofer, veltifer, adını hatırlamadığım üç ilaç daha kullandım hiç biri etki etmedi bana Uğraşmıyorum artık 10.7ydi en son oraya çıkabildi

Yok canım ya ferro sanol, maltofer, veltifer, adını hatırlamadığım üç ilaç daha kullandım hiç biri etki etmedi bana Uğraşmıyorum artık 10.7ydi en son oraya çıkabildi

uzun süre kullansan etki ederdi cnm ya benim ilacn adını unuttun ilk ay santrafor gbi bişedi 2. ay daha deişikti ama 2 ayda toparladı beni kanszlıkda önemli saç filan döküo dikkat etmek lazım .herşey sorun anasını satim ya :))) alahm düzelelim nolur noluuurrrrrrrrrrrrrrr:)

3 yıl kadar falan hiç ara vermedim kullanmaya düzelmedi ancak 6lardan çıktı işte 10a. Kansızlığın yaptığı hiç bir belirti yok bende, ilginç bir insanım ben ya
Talasemi falan testi yapıldı oda çıkmadı gidiyorum böyle Zoretanin son çarem

tatlım yaglardan şampuana kaçar damla damlattın 20 damlayı geçmesin herbir yag.yoksa şampuanı cıwıtır..çamterebentin de ekle iyi geliyoröpüyorummm

canim ben sampuana damlatmadim direk yagi suruyorum saca aktar oyle dedi. masaj yapip bekletiyorum. cam terebentini de ayriyetten aliyim dedim ama karisimin icinde oldugu icin gerek yok almana dedi bende almadim

ben kullanmaya başlayalı 25 gün oldu tam. günde 20 mg kullanıyorum.dudaklarım çok değil ama kurudu yüzüm ve saçlarım artık yağlanmıyor ve gözeneklerim kapandı tek problem ilacı içmeden önce çok korkuyorudum bir anda sivilceler azıcak diye ama aksine hepsi kurumaya başladı hatta bir yanağımda hiç sivilce kalmadı.acaba bu normal mi böyle bi etki gören oldu mu hiç ?

Sivilcelerin ilk zamanlar artması bir tür yan etki zaten. Yani görülmemesi ilacın işe yaramadığı gibi bir anlama gelmiyor.

ya ben daha 1. ayın sonundayım.. kontrole gidicem ama burnum çok kanamaya başladı. aranızda burnu kanayan oluyor mu?
ansızın geliyor birde az da kanamıyor 2 paket selpak bitiyor. korkmaya başladım gittiğimde söylicem doktoruma birde size sorayım dedim..:44:

2 paket selpak mı bitiyor? kanama bendede olurdu ama kanama bile degil burnu silerken pembemsi renk olurdu selpak okadr seninki aşırı yani bi doktora danış ayrıca ben burun için kremde kllanıorm doktor werdi gece yatmadan sürüorum ii gelior

Sivilcelerin ilk zamanlar artması bir tür yan etki zaten. Yani görülmemesi ilacın işe yaramadığı gibi bir anlama gelmiyor.

yok zaten ben acaba işe yaramıyor mu diye merak etmedim işe yaradığı belli zaten ama acaba daha sonralarda sivilceler artar mı herkesin ilk ay çok artmış ama benimki artmadı diye sevinemiyorum daha sonra artarsa eğer diye.

bencede benimkinin normal olmadığı belli benimde ilk başlarda senin ki gibi hafif burun akıntısıyla karışık çok azdı ama son günlerde hatta 3 gündür üst üste kanıyor bugün gidiyorum bakalım ne diyecek umarım kötü bişe yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…