Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim 11 gün sonra tedavim bitiyor. O bahsettiğin bel, sırt, bacak ve kas ağrılarını fazlaca yaşıyorum hala. Çok şükür yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Yüzümde tek bir tane bile sivilcem kalmadı. Tabiki vücudumdada yok. Ellerime krem sürmediğim takdirde egzamaya benzer yaralar oluyo hala. Ağda kesinlikle yapmayın!!!! Geçen günlerde dayanamadım bıyıklarıma ağda yapayım dedim dudağımı kopardım (vücudumda ağda sıkıntı yaratmıyo ama dudak üstüm müthiş hassaslaşmış) Onun haricinde bir yerim çizilrse, kesilirse falan yarası çok geç kapanıyo. Gözeneklerim çok açıktı onlarda yavaş yavaş kapanıyo. Şu anda herşey iyiye gidiyo. Sormak istediğiniz birşey varsa cevap verebilirim. Mayısın 13ünde düğünüm var ve harika görünüyorum. İnşallah kullanan arkadaşlarında tedavileri bir an önce olumlu sonuçlarla biter. Sonrada zoretanine elvedaaaa

kızlar benim adetimde gecikme oldu geçen ayda adet şeklinde değilde akıntı gibi olmuştu. ilaçtandır diye düşünüyorum çünkü yan etkilerinde yazıyor. 3. ayımdayım bilgisi olan varmı ? doktora gitmeme 10gün var

okadar okumama, bilmeme rağmen aylar sonra 20 mg dan birşey olmaz herhalde diyip dudak üstüme ağdayı yapıştırdım peki ne oldu bir kaç derim gitti.. kıpkırmızı suan tek tarafım.. 2 gündürlü full bepanten sürüyorum..insan içine nasıl çıktığımı hiç sormayın nasıl geçicek ne kadar sürer bilen varmı isyanlardayım birdahamı asla!!!

Canım benimki 3 günde geçti bepanthene kullandım o çok etki etmiyo ama eumovate krem olmasaydı asla 3 günde geçmezdi. Dikkat et iz kalmasın.

banada aynısı olumştu sürekli sürmeye devam et bolca zamanla kabuk gibi bişey oluyor soyuluyor ve geçiyor

tşk ederim arkadaşlar..3. günüm bepanten sürmeye devam ediyorum kenarları kabuklaşmaya başladı alt kısımdaki deri hala koyu renkte.. baya bi zamanımı alacak galiba kendi rengine dönmesi... tek bıyık olarak gezmeye devam

Ben zoretanin kullanmaya başlayalı 15 gün oldu. Dün doktora gttiğimde lazer epilasyon yaptırmamamı söyledi (Yüz bölgesi olmasa bile). Kızlar yalnız saçımı boyatabilir miyim diye sormayı unuttum o da bişey söylemedi. Burada deneyimli arkadaşlar bana bilgi verebillir mi acaba. Saçımı boyatabilir miyim acaba bir zararı olur mu?

boyatabilirsin sorun olmaz. boyaya karşı bi alerjin yoksa tabi

ben boyadım hemde kaç defa ama bişey olmadı. Sadec ekurumaya karşı çok nemlendirmelisin

bende boyuyorum sorun olmuyor.. lazer epilasyon da yaptırabilirsin demişti ama korktum yaptırmadım biraz daha dişimi sıkıcam...

Benim doktorum lazer epilasyon, epilasyon ve ağdayı yasaklamıştı. Sadece cımbıza olur dedi. Manikür bile yasak Neyseki cuma günü bitiyor tedavim

evet uzun bir aradan sonra bende yazıyım artık bişeyler :) 3 ayı devirdim ve tadaviye devam ediyorum. yeni başlayanlar için en azından bu üç ayda ne oldu paylaşmak istedim.
herhalde bana en büyük etkisi kolestorolümün artması, gerçi doktor uyarıyor dikkat et diye ama okul falan olunca çok dikkat edemiyorum. yinede bu artışın normal olduğunu söyledi dktr. diğer yanlarına gelince.
bu ay burun kanamam arttı biraz. gün içinde kanama olmasada sabahları yaşıyorum bu sorunu. ama buda benden kaynaklanıyor. ilk aylar burun içine bepanthen uyguluyordum ama bu ay biraz boşladım. yeniden sürmeye başladım umarım geçer.
dudak kuruluğuna gelince oda bu ay biraz arttı ama bepanthenein merhemni sürünce 2 günde geçiyor :)
kollarımda kızarıklıklar oluştu iki defa. ilkinde böyle nokta nokta oldu. korktum hatta kızamık mı oldum falan diye sonradan ilaca bağladım burda okuduklarımdan yola çıkarak. 2-3 gün krem sürdüm bol bol. akşam yatarken falan ve bu süre sonunda geçti. ikincisindede kızarıklık oldu ama bu sefer sanki tahriş olmuş gibiydi. onada krem sürerek çare buldum hatta bu gitmemde doktor bunun için excipial lipo diye krem verdi. onu kullanıcam artık umarım bir daha olmaz.
bir ara bir bel ağrısı çektim ama bilmiyorum ilaçtan mı
ve geliyim güzelliklerine.. şu kusma denen olay başıma gelmedi bu süreçte, gerçi bazılarında sonradanda olabiliyormuş umarım olmaz. ama bu üç ayda gerçekten büyük değişme oldu. sivilce çıkmadı ve nerdeyse yüzümde sivilce kalmadı. herkestende duyuyurum bunu. hatta uzun süredir görüşmeidğim bir arkadaşın yanında ilacımı içerken niye diye sorduğunda sivilce için diyince bakıp bakıp sivilcen mi varki dedi o kadar sevindimki anlatamam hatta bıraksammı artık diye düşünüyordum ama yarım bırakmamak gerekiyormuş o yüzden yola devam
aklıma gelenler bu kadar.. eğer yeni başlıyorsanız eminim çok şey duydunuz, okudunuz ama herkeste aynı etkileri göstermiyor. bende o kadar çok şey okudum ki burun kanaması, dudak kuruluğu normal bişeymiş gibi geliyor. çünkü hazırlıklıydım bunlara. ve diğer etkilerden uzak olunca şükür diyorum artık. tabi sonuçta çok memnunum. lekeler için sürekli doktora krem falan verseniz olmaz mı diyorum ama vermiyor. tedavi bitince o kızarıklıklar gidecek diye. bnde böyle devam ediyorum.
tabi birde beyaz beyaz pütürler oluyor başlarda bunun için krem kullanıyordum ama dktor hayır dedi zaten cildi kurutmaya çalışıyoruz kullanma dedi. bende su bazlı bir krem aldım çok az olmak koşuluyla ve sürekli değil arada bir onu sürüyorum. çene bölgemde oluyor genelde oraya sürüyorum çok az. sizde pek krem falan kullanmayın derim. ilaç bitene kadar biraz akışına bırakıcaz artık.
çok şey yazdım uamrım birilerine faydalı olmuşumdur :)

Son düzenleme:
birde arkadaşlar ben yeni gittim doktra krem olayıda söylediğim gibi malum.. ama expigment diye bir krem duydum cildin rengini açıyor diye ama doktra sormayı unuttum. yakın bir zamanda aranızdan giden olursa bu kremi sorabilir mi. tedavi süresince kullansak kötü bir etkisi olur mu diye. bir yandan cildi kurutsak bir yandanda rengi açsak fena olmaz herhalde cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar, ben de 3 aydır bu ilacı kullanıyorum. 20-30-30 şeklinde devam ediyodum. doktor kan testi istedi ama ben henüz götürmedim.şimdi sonuçlar çıkmış ve değerlerimin biraz yükseldiğini görüyorum ve ilac almalı mıyım bilemiyorum değerlerim şöyle: kolestrol: 201, trigiliserid:222,VLDL:44. kendimi de pek iyi hissettiğim söylenemez. sizce bu değerlerle ilaca devam edilir mi, bu ay 20 mg içecekmişim.Ne dersiniz?

zoretaininde kullandım ruaccutane kullandım tedaviyi sabırla tamamlamanız gerekiyor birde unutulmaz bel ağrılarına sabretmek düşüyordu..

tedavide son ayımı yarıladım kızlar ama cok mutsuzum yüzümde sivilce yok ama kırmızı lekeler ve birde güneş lekeleri oluştu bunun için kış aylarında tedaviye başlıcaz dedi doktor o zamana kadar bu halde mi dolaşıcam ben

geçmiyomuş ki bunlar tedaviden sonra yeniden bunlar için tedavi olacak dedi benim doktorum kışa daha çook var napıcam ben yüzüm yanık gibi oldu aynı

kızlar geçmiyor bu kırmızı izler. Ben neler neler yaptım yok geçmiyor :26:
tedavim geçen sene mayıs sonu bitti 1 sene oldu üzerinden ama hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…