Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ben zoretaninden önce clindoxyl+tretin kullanmıştım. Clindoxyl aktif sivilceyi söndürüyor. Zoretanin içten ve dıştan clindoxyl dıştan kurutuyor. Dikkatli sürmek lazım cildi irite etmesin diye. Nemlendirici olarak Neutrogena'nın yağsız nemlendiricisini (oil free moisture) önerebilirim. Doktor bana günlük kullanım için Roza Krem verdi bir de. Emilimi uzun sürebiliyor biraz ama iyi nemlendiriyor uyurken sürmeni öneririm.

Başlamaya korkan arkadaşlara şunu söyleyeyim; zoretanin hakkında çok abartılı şeyler yazıyor internette ama siz yine de doktorunuzu dinleyin. Asprinin bile yan etki yaptığı insanlar var her bünye aynı değil.

2 gündür akşam yatmadan clindoxyl i sürüorum şuan için byk bi faydasını görmedim açıkcası ,, belki zamanla farkedilicek :) ama öyle suratımı kıpkırmızı yapmadı,, hafif hafif yanmalar oldu sadece.. peki bu clindoxyl sürdükten sonra bi nemlendirici sürmem gerekiyormuki üstüne? ben direk yatıyorum..

canım benimde yüzüm ve saçlarım çok aşırı derecede yağlıydı ilaç 1 ayda yağ falan bırakmadı valla bende tuylenme yapmadı onu yapan ilaç değil zaten bepanthen diye bi krem kullanıyoruz onun yaptığı söyleniyor bende henüz bişey yok :).ilacın yan etkileri var ama vücut alıştıktan sonra çokta sorun olmuyo bence. benimde sivilcem çok değildi siyah nokta ve yağlanma fazlaydı.şimdi 3.ayım bitecek yüzümde siyah nokta adına hiç bişey yook :) çok mutluyum kapatıcı şu bu kullanmadan dışarı çıkabiliyorum insanlar yüzüme mi bakıyo acaba diye düşünmüyoruum :):)

ben zoretaninde 5. ayıma girdim. Herşey gayet iyi gidiyor ağrılarım dışında... Yukarıda mesaj atan arkadaşın söylediğine katılmıyorum asla ve asla yağsız bir nemlendirici kullanmamalısınız bu ilacı kullanırken çünkü hiç bir işe yaramaz. Asıl kullanmanız gereken ürün kesinlikle yağlı bir ürün olmalı. Yağlanma olacak diye korkmayın hiç öyle olmuyor doktorum özellikle yağlı ürünler kullanmamı önerdi ve bana Cetaphil verdi. Kuru cilde (ki zoretanin herkesin cildini kurutur) su bazlı bir ürün kullanırsanız sadece dıştan nemlendirir ve etkisi kısa olur ama yağlı bir ürün kullanırsanız içten nemlendirir ve unutmayın ki kurumuş bir cilt erken yaşlanmaya sebep olur...Benden söylemesi.

tedavim bitmek üzere nemlendirici olarak kesnlikle su bazlı ürün kullanmamı önerdi doktorum . yaglı ürünlerin sivilce yaptıgı gün gbi ortada dahada yaglandırmanın mantıgı yok su bazlı ürünler zaten bizler için üretiliyor. herneyse cildim harika maşşallah darısı sizlere

ay çok sevindim yaa :)) hep kötü kötü yorumlar yapmışlar sizlerden böyle iyi yorum duyunca daha bi cesaretleniyorum.. şimdilik bi kaç hafta clindoxyl kullanıcam bakcam eğer etkisi olmuosa direk başlıcam hapa zaten.. hele o siyah noktalar yokmu!!! baş belalalrı yaa gerçi benim gözeneklerimden siyah nokta deil yağ çıkıyordu sıkıncaa,, o gözeneklerim nasıl kapanacak onu düşünüyorum şimdide.. gözenekleride küçültüyormu acaba bu hap? bide etkisini ilk 1 2 ay gösterrrmi yani 2 ay kdr falan kullansam bıraksam etkisini almış olurmuyumki?

Tebrik ederim canım seni

canım sanırım küçültüyor gözenekleri de. bana doktorum ilk üç ay etki bekleme demişti 2.aydan sonra yüzüm iyileşmeye başladı etkisi kişiye göre değişir sanırım.bide ilk iki ay zaten ilacın bütün yan etkilerini çekeceksin ağrılar falan filan tam bünyen alışmaya başlayınca bırakma tedavini bitir derim ben.

canım sanırım küçültüyor gözenekleri de. bana doktorum ilk üç ay etki bekleme demişti 2.aydan sonra yüzüm iyileşmeye başladı etkisi kişiye göre değişir sanırım.bide ilk iki ay zaten ilacın bütün yan etkilerini çekeceksin ağrılar falan filan tam bünyen alışmaya başlayınca bırakma tedavini bitir derim ben.

Aslında çok fazla sivilcemde yok cildim yağlıda değil fakat sırtım pütür pütür küçük küçük sivilceler var bu yüzden bir haftadır günde 30 mg zoretanin kullanıyorum. Doktorumun tavsiyesi üzerinde La Roche Posay Effaclar H nemlendiricisi, temizleme köpüğü ve La Roche Posay Hydraphase Intense Yeux göz altı kremi ile birlikte avenenin güneş koruyucusunu kullanıyorum. kremler sayesinde yüzümdeği kuruluktan ve hassasiyetten oluşan soyulmalar yatışıyor gün içerisinde hiç farkedilmiyor.Aslında yan etkilerini henüz tam olarak yaşamıyorum çok hafif hissediliyor dudakta kuruma yüzde soyulma ancak 2 gün evvel dudak üstünü sir ağda ile aldırdım. Aman allahım nasıl bir acı anlatamam resmen derim yüzüldü kırmızı kırmızı hala acısı devam ediyor. aklınızda olsun yüzünüze sir ağda uygulamayın felaket oluyor.

bu ılacı bende kullanmak ıstıyorum doktor mu verıyor yoksa kısı isterse de verıyorlar mı ?

agdayı bırak iple aldırınca bile oluyor 6 aydır doğru dürüst alamıyorum ben

benim kardesimde 1 ay oldu nerdeyse kullanalı baya azaldı sivilceleri bi azalıyo bi çıkıyo doktor öyle öyle geçicek demiş siyah noktaların hepsi geçti burnu küçüldü vallahi yüzünde bi parlaklık var ama dudaklarını çok kuruttu mahfetti krem vermiş doktor sürekli sürüceksin ve bol su içiceksin demiş zayıflattıda iştahını kesti ellerini kuruttu egzama gibi bişeyler çıkmış bütün vücudumu kuruttu diyo bende nette biraz araştırıdım yan etkileri hemen hemen herkezde aynı prospektüsündede yazıyomuş hamile falan kalmamak gerekiyo bekarlar kullanabilir tabi bide bi arkadas demiş ilerde çocuğu olursa sakat olur diye bende çok korktum açıkçası bırakmasınımı söylesem kardesime bilemiyorum ama biraz saçmada geldi sonuçta üstünden yıllar geçicek üstelik doktor 2 defadır gidiyo kardesim ve 2 defadır tahlil yapıyo ve güzel çıkıyo tahlilleri bidahaki sefere yapmıycaz 6 ay sürücek demiş tedavin eczacıda yüzün bebek gibi olucak demiş ama ben korktum açıkça ileride hamile kalırsa allah korusun hormanların etkisiyle ters bişeyler olurmu diye kullanmaya devam etsinmi kardesim kızlar yoksa bıraktırayımmı????

kızlar bu ilaç nasıl kullanılıyo ?
yemeklerden sonra mı yoksa yemek arasında mı kullanıyonusuz ?

ilacı kullanan milyon tane insan war öyle bi durum olsa doktorlar yazmaz öyle degil mi? ilaç bitimnden 1 ay sonra ilaç kandan atılıyor we hamile kalabiliyorsunz rahatlıkla

kızlaar guneş kremi kullanmadım yuzumde leke oldu azıcık ben napıcam şimdi kullanmaya yenı başladım kremı düzelir mi yaa ,

kızlar zoretanini 2 yıl önce kullanmış biri olarak söylüyorum artık 1 tane bile sivilcem yokkkkkkk yüzüm bebek gibi güneş kremi kullanın kesinlikle ve sunu unutmayın lekeler ilaç bitiminden itibaren 3 ay içinde kendiliğiden geçiyo bende öle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…