Evet bende bunu çok merak ediyorum tedavi bitince lekeler için iz tedavisi şart mı yaa bi de o mu çıktı ya kendilğiinden zamanla tam yok olmaz mı ki
Bende bu çukur leke vs. kalmasından korkuyorumKimisinde kalmıs kiminde de hiç kalmamış ...
Aynen ya bende çok özeniyorum vallabilmiyorum ama doktor bana bu ay kontrole gittiğimde nadixa adlı bir krem verdi sivilcelerin üstüne ince tabaka şeklinde sürüyorum ama izleri giderir mi bilmiyorum önceden sivilceler sorundu şimdi onlar gitti izler sorun.o kadar özeniyorumki cildi pürüsüz olanlara..
20 yaşındayım ve yaklaşık 6 senedir sivilcelerimden yana dertliyim.güzellik uzmanlarına gidip buhar tedavisi yaptırdığım da oldu doktora gidip kremler kullandığım da oldu ama hiçbiri kesin sonuç vermedi.68 gün önce büyük bir kararla zoretanine başladım.herkes kesin çözüm olduğunu yüzü bebek gibi yaptığını söyledi bu da beni hırslandırdı tabi.ilk hafta yüzümde bulunansivilceler 2,3 kat arttı.ama bu çok normalmiş çünkü cildimizin altının temizlenmesi gerekiyor ilk önce.bu arada ilk olarak 20mg ile başladım. 2.ayda ise 30 mg ile devam ettim.şimdi de 30 mg ile devam ediyorum.gün geçtikçe sürekli çkıkan sivilcelerim azaldı ve şuan haftada 1 falan çıkıyor.onlar da büyük iri şekilde değil küçük uçuk şeklinde.alnım ve burun bölgem bebek gibi oldu ve siyah noktam hiç kalmadı.dudaklarının çatlaması ile ilgili şikayeti olanlara bir tavsiyem var,pantenol pomad,günde 4,5 kez sürdüm ve dudaklarım asla çatlamadı,bol su içmenin de yararı büyük.ancak ben şundan çok şikayetçiyim:çıkan sivilceler geçince yerinde kırmızı izler kaldı ve bunlar geçmiyor.doktora sorduğumda ilacın izlete kesin çözüm olamayacağını tedavim bittiğinde iz tedavisi uygulayabileceğini söyledi.lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun izler nasıl geçiyor bu ilaçla geçen var mı, iz tedavisi gören var mı?
iz diye bahsettiğin çukurluklarmı delik gibi olanlar yoksa renkli izler mi
Ben 2.aydayım bende düzensizlik olmadı.diğer konuda da sordum cevap alamadım bu ilacı kullandıgınızda adet döneminizde bi düzensizlik gecikme vs. oldumu ??
kırmızı küçük ama sık izler.çukur değil iz şeklinde
kırmızı küçük ama sık izler.çukur değil iz şeklinde
hmm anladım canım teşekkürler. o küçük kırmızı izler sonradan geçiyor benim arkadaşlarım neredeyse tamamı kullandı bu ilaçtan şu an hiç bir şey kalmadı kadife gibi yüzleri. ama ilaç kullanırken sıkma sakın sivilceleri deri çok inceldiği için kan toplanıyormuş ve o toplanan kan kırmızı lekecik halinde kalıyormuş. sıkmadıysan eğer o izler geçer zaten ilacın vucudundan atılma süresinde de cilt kendini yeniler. umarım hiç birşey kalmaz yüzünde hepsi geçer.
kizlarr ya bu tedaviye baslayli 2hafta olduu yuzumm kuru dudaklarim felaket kuruyor krem surmeden yapamiyorummm ama sacimdaki deri kavliyor kepek gibi acaba haptan mi diyorum ? bide sivilceler cikiyorr dayanamayip eliyoruminsallah bu hap bana etkili olurrr ya acaba kasima kadar etkili olur mu ya ???:44:
Kuruyan yerler için bi krem,merhem vs. vermedi mi doktor? Bana hametan krem verdi ama nemli bölgede yaşadığım için yüzümde çok kuruluk yok sadece dudaklarımda oluyor hiç nemlendiricisiz bırakmıyorum her 2-3saatte bi yeniliyorum.
Sivilcelerine dokunmamaya çalış bende başta dokunuyordum dayanamıyordum ama iz kalır o zamanda sivilceler gitse neye yarar pürüssüz bi cilt için uğraşıyoruz bunu hep düşün dokunmazsın :)
Hap çok etkili için rahat olsun geçecek inşallah ben 2.ayımdayım yüzümde hiç sivilce yooooookkkkk :))) şu kırmızılıklar geçse bebek gibi olacak ama işte onlarda baya zamn alıyormuş.
merhaba, bu hametan krem yüzün için mi dudakların için mi acaba. benim de 3. haftam daha çok başındayım yüzüm kuruyor çok soyuluyor ama yüzüm için birşey vermedi doktor nemlendir falan da demedi. ben sadece banyoda hafifçe elimle ovalıyorum ertesi gün rahat çok kavlamıyor. özetle yüzümüze nemlendirici veya herhangi bir krem sürmemiz gerekiyor mu ki ben bilmiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?