slm kizlarrrrrr ben nasilsiniz bende dun cildiye gitmistimm zoretanin ilacini aldim dun basladim tedaviye insallah etkili olur sadece yan etkilerden korkuyorumm evli oldugum icin korkun cam ama yine insan korkuor .sivilcelerden bitkm wallaa esim askerde olunca baslayim dedim :)
hmmm ayy insallah 2ayda ggecerr ya ben haniii kurtulmak icin neler denedim olmadi gittikce cogaldi hepp insallah etkili olur doktor anlatti dogum kontrol hapi die bende zarari olur dogum kontrol hapi die kullanmk istemiorum ama bakalm neolck :) lekelerde gidiorsa yavas gitsindee hepsi gitsin
slm kizlarrrrrr ben nasilsiniz bende dun cildiye gitmistimm zoretanin ilacini aldim dun basladim tedaviye insallah etkili olur sadece yan etkilerden korkuyorumm evli oldugum icin korkun cam ama yine insan korkuor .sivilcelerden bitkm wallaa esim askerde olunca baslayim dedim :)
fadime ablacim walla benim cevremdeki kizlar bu ilactan kullaninca bende ilk defa kullaniorumm bakalmm insallahh etkili olur daa gider evet tahliler yapilior gelcek ay tekarr gitcem tahlil yaptrcam bakalim insallah allahm faydali olur yan etkisi olmazz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?