kızlar gözünüz korkmasın yan etkilerinden, okumayın hiçbişey sağlıklı beslenin bol su için doktorun verdiği kremleri kullanın yeter.
benim ikinci kullanmam öncekinde sağlık sorunlarından dolayı bırakmıştım ama tekrar çıkınca başladım. şimdi daha bilinçliyim başıma gelecekleri biliyorum. ya da razı geliyorum mecburen. onla yaşamaya alışınca zaman daha çabuk geçiyor sakın büyütmeyin gözünüzde. olumlu düşünün olujmlu olsun ne zaman kötü bişey okusam hemen onu yaşardım artık umursamıyorum bakmıyorum bile.
hadi sabır geçicek geçiyor hoop geçti =)
yani takılmayayım dedim ama yüzünde tüy çıkan var mı? baya uzun tüyler çıktı bende doktora bugün sordum geçicek mi diye, tuhaf tuhaf baktı =(
bebanpten kullanmayın tüylenme yapıyor,ilaç tüylenme yapmıyor, kullandığınız kremlere dikkat vazelinde tüylenme yapar niveada tüylenme yapar, çıkanları alma sakın kalınlaştırırsın
güneş lekesi değil, sivilce tipim kistik şeklindeydi benim çıkamayınca koyu renkte bi iz kalırdı onlar baya geçti ama tamamen gitmedi
. belki onlarda kızarıklığın gittiği gibi sonradan gidecek olabilir bu ay bitiyo zaten tedavi bi danışmak lazım ayın sonunda doktora sanırım
evet ben de o yüzden toplamda 3 kere fln sürdüm bephanten belki izlere iyi gelir diye onun dışnda effaclar h kullanıyroum fakat doktorum nemlendiriciye çok yüklenme dedi genel olarak biz bu tedavide kurutmaya çalışıyoruz kuru kalması iyi bişey hiç bunu duymamıştım
yoo kilo promlemim olmadı benim. bol su içmeni tavsiye ederim son zamanlara doğru göz kuruluğu yapacak suni göz damlası kullanmıstım ben çok kanlanıyordu çünkü. dudağına 15-20 dkkada bir mutlaka yenile ısrarla söylüyorum rahat edersin öbür türlü yemek yerken ağzını bile açamazsın kanar :)))
Canım bende nadixa kullaniyorum yuz kıllarimda artis olmadi Bende ilk defa duydum en son dedigini kuru kalmasi sivilcenin gecmesinde daha mi yararli acaba ben 4. Ayimdayim yuzumde hayla cok fazla olmasada sivilce ve sivilce izleri var umarim hepsi gecer
1.5 aydır kullanıyorum şu anda. Zaten benim cildimde çok fazla sivilce yoktu. Dönem dönem kistik sivilceler ve sırtımda büyük büyük içi kanlı sivilceler oluyordu. İlaca ilk başladığım zamanki bütün o kurumalar, pütür pütürlük şimdi geçti, cildim sanki kadife gibi oldu. Rengi tek renk oldu. Gözeneklerim sıkılaştı ve küçüldü. Sivilce şu anda hiç çıkmıyor. Muhteşem bir ilaç bu kesinlikle:) Dudaklarım çok kuruyor sadece. Mutlaka krem ve güneş kremi (evde bile ) kullanıyorum. Leke olursa uğraşmak çok zor diye düşünüyorum. Kilo veriyorum kesinlikle. Eskisi gibi yemek yesem de gerçekten kilo veriyorum:) En büyük etkisini saçlarımda gördüm. Önceden saçlarımın ön tarafı biraz seyrek görünüyordu. Şimdi bayağı saç çıkıyor oradan. Saç dökülmem inanılmaz derecede azaldı. Eskiden yerler saç içindeydi. Banyoda elime tutam şeklinde geliyordu. Saçlarım da artık yağlanmıyor. Ben her gün mutlaka yıkardım. Şimdi bir hafta yıkamasam olur yani:) Diğer bir etkisi tırnaklarımda oldu. Tırnaklarım kırılmıyor. 1000 mg Biotin kullanmıştım bir dönem ama bu kadar iyi olmamıştı. Çok güçlendiler. Çok mutluyum:)
Dün bu ilacı kullanan bi arkadaşımla konuştum yüze ağda yapılamıyomuş sen nasıl alıyodun falan diye sorunca döndü sadece yüzün değil bacaklarına bile ağda yapamıyosun dedi ilaç sadece yüzde değil tüm vücutta hassasiyet yapıyormuş internette araştırım biraz bi kız kollarına ağda yaparken elindeki deri kalkmışDoktorum yüzde ağda epilasyon yasak demişti ama bundan bahsetmedi Böyle bi sorunla karşılaşan varmı?
Ne kadar kötü olarak bahsedlmiş olsa da,bugün başladım zoretanin'e.Umarım sonu iyi olur :)
benimde kistik şeklinde civilcelerim suan 20. Gunumdeyım ılacı aldığım gıbı kistik seklinde tekrar çıktılar ve suanda sag yanımda baya küçüldüler sol yanagımdakıler kurudu elimle yokluyorum ıcı dolu değil oncekı gıbı ama şunların bıraktığı izler bendede var makyaj yapsan 10 kat alttan koyu koyu bellı oluyor nasıl gecıcek sıvılcelerden kurtulsak ızlerı çıkıyor başımıza Allah hepsimize saglık versın ve mükemmel cıltlere kavustursun
Arkadaşlar 5ay bu ilacı kulladim yine sivilvelerim çıktı sizce kadın hastalıklarina gitmem mi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?