Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar 5ay bu ilacı kulladim yine sivilvelerim çıktı sizce kadın hastalıklarina gitmem mi gerekir

ben de kullandım 7 ay önce, bi ara yine çıkmaya başladılar ama eskisiyle karşılaştıramam tabii,öyle çok çok değil,2-3 ay devam etti çıkmaya ama şimdi yine durdular.adet dönemlerinde falan çıkıyor.
belki de seninki dönemseldir,sinir stres hava değişimi bir sürü yan etken de var bildiğin gibi

Eveet şuan 5. Ayımdayım ancak ben ilk 4 ay zerotanin kullandım ancak 5. Ayda acnegene geçtim(malum zerotanini devlet karşılamıyo ustune baya fark alıyolar) doktoruma sordum herhangi bi sorun olmaz dedi bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. Aynı zamanda onun yanına izleri geçirmek için isotrexin verdi ama ben önceden nadixa kullanıyodum kurulum olmuyodu yüzümde ancak simdi doktor onuda kullanma dedi . Ama benim yüzüm hayla çok kuruyo sürmediğimde de deri kalkıyo yara yapıyo yuzumde kızlar yardım edin ne yapmalıyım sizce ☺️

Canım inşallah hemen geçerler ben yüzümü kuru bırakınca hemen deri kalkıp kabuk olusturuyo umarım 6. Ayda hiç kalmazlar İnşallah herkes istediği cilde kavuşur canlarım😊

merhaba arkadaşlar..bende sırtımdaki sivilceler için dr gittiğimde zoratanin verdi . yan etkilerini okudum ama yüzüm hiç aklıma gelmedi ..çok yağlı bir cildim var ..şuan 35 gün oldu hiç tahlil yaptrmadım daha yan etkilerine gelince başlarda yüzüm çok kuruyodu ve dökülüyodu hiç kimsenin yüzüne bakamıyodum kremler hiç fayda etmiyodu şimdi o kadar soyulma yok ama her gören yüzün neden kıpkırmızı diyo sinir oluyorum bazen başladığıma pişman oluyorum agda yasak falan yazıyodu bende jilet kullandım kullanmaz olsaydım 2 gün azısı geçmedi mahvoldum korkuma kaşlarımı aldıramıyorum...herşeyden geçtim en çok moralimi bozan da yüzümdeki tüylenme.( int baktım kimse böyle bişeyle karşılaşmamış Allah hepimiizn yardımcısı olsun

Vallayi canım ben kaşlarımı sldırıyorum iple ve herhangi bir sorun olmuyor

Zoretanin hakkında bilgilere bakarken bazı arkadaşlar ağda yapılamıyor filan demişler,bıyıklarda sirle alınamıyormuş galiba,ben de bu ilaca başlayacağım bunları okuyunca korktum açıkçası...:/

Bana doktorum bu konu hakkında bişey söylemedi açıkçası ama bendede bi sorun olmadı ama herkesin yapısı birbirinden farklı tabi benim iple alındığında bi sorun olmadı ancak ağda için bir şey diyemiyeceğim. Sen en iyisi ilacı kullanmadan önce doktorada sor canım

Bugün doktora sordum canım ağdayı önermedi hapı kullanırken cilt hassaslaşıyormuş o yüzden başka yöntemlere başvuracağız malesef bu dönemde...

canım biraz sabret 4. aya girdiğinde kızarmalar da azalacak.
tüylenme bende de oldu, yalnız değilsin önceki tedavimde bıraktıktan 6 7 ay sonra düzelmişti tüyler ama yine çıktı inşallah yine düzelir. doktoruma söylediğimde artma gözlemlersen ilacı bırakmamız lazım dedi dikkat et sen de biraz tüylenme normal sanırım kafana takma o da etkiler boşver sen makyajını yap çık yine.
inşallah hepimiz hepsinden kurtuluruz tedavimiz bitince

Aminn canımm inşallah kurtulucaz bebek gibi yüzümüz olucak 😊

yorumunuz için teşekkür ederim ama o günden sonra ben ilacı bıraktım çünkü tahlillerim çok yüksek çıktı herşeyi yolunda giden arkadaşlara bol sabırlar diliyorum inşallah gönüllerince olur

bir de bana dr tüylenme ilaçtan olmamıştır dedi acaba kremlerden mi oldu.. herşeyden şüphe eder oldum ..ilacı bıraktım 1 haftayı geçti herkes yüzün neden kıpkırmızı diyo yaa millette mi var bende mi var bi anormallik anlamadm .. aynaya baktığımda hiç kırmızılık görmüyorum bikaç gün hava güzeldi güneştenmi oldu bilmiyorum inşllah geçeer

olur canım o bi ay sonra falan düzelir ancak güneş kremi kullanmaya devam et mutlaka.
ben de kırmızılık görmüyorum aynada ama arada ısı değişimi, heyecanlanınca gülünce fln hissediyorum kızardığımı yanıyor yüzüm ilacı bıraktıysan geçer yakın zamanda ama dediğim gibi krem kullan lekelenme olmasın
geçer merak etme ben de önceki tedavimi yarım bırakmıştım her şey normale dönüyor bir ayda

kızlar ben kullandım ve şuan yüzümü görenler hemen ne kullandığımı soruyorular.sakın vazgeçmeyin.ben çok zorlandım yüzümde kızarıklıklar soyulmalar... dudaklarım hatta ellerim kurudu.kurumalar için blistex kullanabilirsiniz çok iyi geldi bana...

Zoretanin tedavim bitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sivilcelerim geçti ama izleri kaldı

Kullanan arkadaşların da sivilce izleri kaldı mı...

İlaçtan sonra 1 ay daha cilt iyileşme sürecindeymiş..izlerim hafifleyebilr diye bekledim ..bi kaç gün sonra 1 ayım dolcak..daha iyi durumda şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…