- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Ailene , eşine kin duymanın şubsaaten sonra sana bir faydası yok.Kin gütmek gibi kötü duygular içinde olman seni daha da kötü yapar.Yaşın kaç , çocukların kaç yaşında bilmiyorum ama hayatının iplerini bir yerden tutmak zorundasın.Hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın.bunun için de çalışıyor olman şart. Biraz birikim yapabiliyorsan yap ve işe gir. Eşinle çift terapisi bile deneyebilirsin şayet istiyorsanız. Yok istemiyorum diyorsanız da kangren olmuş bölgeyi kesip atmak tek çare ne yazık ki.siz önce ne yapmak istediğinize karar verin ve sonra uygulayın. Ağlayıp kinlenmekle olacak gibi değil.Benim bir sorumumda donem donem asiri derecede aileme buna neden olduklari icin kinlenmem.bu kin duygusunu ifade edemediginiz icin sadece kendinizi hasta ediyosunuz.o kadar piskinlerki.eskiden soyluyordum beni zorla evlendirdiniz diye.her firsatta baslarina kakiyodum.bir gun begenmiyosan bosan dedi amnem.sanki git bakkaldan ekmek al der gibi.obur dunyada hesabini soracagim kul hakki gunahsa bunlarin yaptigi nedir bilmem.
Çok anlam veremediğim aile ilişkileriniz varmış.Benim bir sorumumda donem donem asiri derecede aileme buna neden olduklari icin kinlenmem.bu kin duygusunu ifade edemediginiz icin sadece kendinizi hasta ediyosunuz.o kadar piskinlerki.eskiden soyluyordum beni zorla evlendirdiniz diye.her firsatta baslarina kakiyodum.bir gun begenmiyosan bosan dedi amnem.sanki git bakkaldan ekmek al der gibi.obur dunyada hesabini soracagim kul hakki gunahsa bunlarin yaptigi nedir bilmem.
Haklisiniz .affediyorum cogunlukla.ama birkac yil sonra bu duygu hortluyor yine.kanayan yara gibi .kapatiyosunuz bi yerden patlak veriyor.benim basiretsizligim.kes at .yada sus.en dogrusu.haklisiniz.ama yasamayan anliyamiyor cogu seyiÇok anlam veremediğim aile ilişkileriniz varmış.
Mesela anne babaya çok çok çok kızgınsınız ama onlarla hala görüşüyorsunuz..
Madem annedir babadır görüşeyim dediniz,eyvallah, o zaman başlarına kakmadan sakince muhabbet etmelisiniz.
Eşinizle durumunuz ne olur bilemem ama anne babanızı ya affedin ya da bir daha hiç görüşmeyin
Böylece kin duygunuz hafifler.
Hayır affetmeseniz de susun demiyorum ki asla da dememHaklisiniz .affediyorum cogunlukla.ama birkac yil sonra bu duygu hortluyor yine.kanayan yara gibi .kapatiyosunuz bi yerden patlak veriyor.benim basiretsizligim.kes at .yada sus.en dogrusu.haklisiniz.ama yasamayan anliyamiyor cogu seyi
annenizi tebrik ederim, ellerinden öperim yürekli kadın.
Bence bu sekilde evlenmis olmani kafana takma.ani yasa gitsin.kader kismet dekendini paralama daha fazla.ornek biz esimle severek evlendik fakat zaman icinde adi monotonlukmu sevgisizlikmi aliskanlikmi adini koyamiyorum iste ama ayni senin gibiyiz.ayni evde farkli iki gezegenli gibi.birbirimizin dilinden konisamiyoruz.ya susuyoruz ya konusup tartisiyoruz.o yuzden hayati zorlama fazla.oldugu kadar olmadigi kader de elindekilerden(evlatlarindan mesela) mutlu olmaya calis.Cift terapisi onerecegim aksi halde konusacak tek kelime bile bulamiyoruz evde.sonunda da kavga cikiyor
Öncelikle her yöntemi deneyip netice alınmadıysa ne kendinize ne eşinize hayatı zehir etmeye gerek yok .Psikolog ariyorum zaten kendim icin.cift terapiside onercem sonra.once kendimle baslamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?