- 25 Şubat 2017
- 923
- 1.105
- 63
- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Allah sorsun . insanlarin hayati mahvolup gidiyor =(
Herkes Hatice'yi sorunca beni bir merak aldı ki sormaAllah iyiligini versin gece gece haticenin pesine mi dustun
Donusunboylemiolacakti, post: 50543960, member: 740422"]Haklisiniz simdi sadece maddiyata bakanlar olmus karaktwr kisilik kizin sevip sevmedigi kimsenin umurunda degil
Ama isin kotusu eskiden dueumu var mi yok mu onada bakilmazmis sirfv kiz evde kalmasin falancanin kizi evde kalmis denmesin diye yada bir gogaz eksilsin diye verilende cok fazlaydi
Bu insanlar mezarlarinda nasil rahat yatacaklar obur taraflari nasil olacak merak ediyirum doğrusu
Bende sayende tanismis oldum haticeyleHerkes Hatice'yi sorunca beni bir merak aldı ki sormabulamazsam bu merak beni yer bitirirdi
armut gibi pişip agzina mi düşücek saniyo acaba kocasını. o diilde kova burcuymuşHaticenin yeni nicki Wovy olmuşen son Çarşamba günü bir erkek ne zaman olgunlaşır diye sormuş .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce.993890/
Hatice, sırf eşi ona mahkum olup dönsün diye üçüzlerini babaya bırakmayı düşünen bol beddua alan bir üye olduğu için unutmam pek mümkün olmadı. Eşi de defalarca aldatmıştı sanırım. Konu sahibi gibi kısaca yazar sonra ortada gözükmez.Sen de artık unutmazsınBende sayende tanismis oldum haticeyle
Hatice, sırf eşi ona mahkum olup dönsün diye üçüzlerini babaya bırakmayı düşünen bol beddua alan bir üye olduğu için unutmam pek mümkün olmadı. Eşi de defalarca aldatmıştı sanırım. Konu sahibi gibi kısaca yazar sonra ortada gözükmez.Sen de artık unutmazsın
Aynen ya benzer şeyleri yaşadık benım bir ara kapı vurulması korkum vardı cok korkardım ta ünideyken bile düşün şimdi gectı sanırım ama cesaret şahıbi olamıyor insan özgüven sahibi olamıyor cok zorTaktir ettim masallah annwniz cok cesur bi kadinmis annemde sanki bieaz ailesi rezil olmasin diye (bize hep sizin yuzunuzden bosanmadim der cocuklarim sahipsiz kalmason diye)bosanmadi oda babamdan cekti bozde cwktik o korktu bizde o korkuyla buyuduk ve insanin icine sinen o korku hic cikmiyor bi daha cesaret sahibi olamiyorsunuz
Ooo dunyanin en iyi anne babasi onlar. Bizimkilerde oyle diyor cunku yedigin onunde yemedigin arkanda neyini eksik ettik . kafa degismediktn bencil davrandiktan sonra yapilan iyiliklerde gozukmuyo bazen. Artik devrin oyle bir devir olmadığını bildikleri halde uygulamaya calismalarida ayri bir sacmalik[/QUOTE]Aynwn oyle hayatimda birebir oo kadar sahit okmuslugum vardir ki istemeyen kizi zorlayip ikna etmeye cabalamalar yada zorla vermeler evet her anne baba kizi yuva sahibi oksun ister ama her onune geleni vermeyide vucdansizlik olarak goruyirum bence anne babaliktan nasipleeini almamis insanlar
Yillar once hatirliyirum bi tanidigim daha 27 yasindaydi pek talibi cikmiyordu 3 cocuklu dul bi adam yas farkida baya vardi o kiza talip olunca anne babasi akrabalari o kadar zorlamisti ki ikna etmek icin
Sorsaniz o insanlara onlardan midern iyi anne baba yoktur coxuklariba anne baba degil arkadastirlar
Çift terapisi önersen çok mu uçuk kaçar?Bir yere gitmedim.buradayim.bu cok zor bir duygu.yani psokolojik olarak ve siddetle evlenmeye zorlaniyorsunuz.sonunda da bu evde duracagima evlenirim daha iyi demek zorinda kaliyosunuz.yasiniz kucuk ve nereye gideceginizi bilemoyorsunuz.lisans mezunuyum fakat beni esim okuttu.harc paralarimi odedi.onun sayesinde bitirebildim okulu.cocuklarim var.insan ben istemiyordum deyip pat diye zaten bosanamiyor.o maddi guc bende yoktu.esim beni incitmemeye calisan biri.bende onu hep sevmeye calistim ama mizaclar farkli.yillar gectikce evlenecegim kisiyi kendim neden secme ozgurlugune sahip olamadim diye bunalim yapiyorum.cok icten samimi degildir esim .maddi olarak ohtiyaclarimizi karsilar ama duygusal anlamda bisey alamazsiniz.cinsel manada uzaktir.bende yillarca onunla oletisim kurmaya calismaktan yoruldum.yani ondan uzaklasmak yerine bu durumu lehime cevirmek icin cok caba sarfettim
Bir yere gitmedim.buradayim.bu cok zor bir duygu.yani psokolojik olarak ve siddetle evlenmeye zorlaniyorsunuz.sonunda da bu evde duracagima evlenirim daha iyi demek zorinda kaliyosunuz.yasiniz kucuk ve nereye gideceginizi bilemoyorsunuz.lisans mezunuyum fakat beni esim okuttu.harc paralarimi odedi.onun sayesinde bitirebildim okulu.cocuklarim var.insan ben istemiyordum deyip pat diye zaten bosanamiyor.o maddi guc bende yoktu.esim beni incitmemeye calisan biri.bende onu hep sevmeye calistim ama mizaclar farkli.yillar gectikce evlenecegim kisiyi kendim neden secme ozgurlugune sahip olamadim diye bunalim yapiyorum.cok icten samimi degildir esim .maddi olarak ohtiyaclarimizi karsilar ama duygusal anlamda bisey alamazsiniz.cinsel manada uzaktir.bende yillarca onunla oletisim kurmaya calismaktan yoruldum.yani ondan uzaklasmak yerine bu durumu lehime cevirmek icin cok caba sarfettim
Bence tek başınıza psikoloğa gitmek değil de eşinizle beraber bir çift terapisi daha iyi olabilir.Tesekur ederim psikologa gitmeyi dusunuyorum
Yapilmasi gerekeni tek kelimeyle ozetledin tesekur ederim.umarim bir cikis yolu bulurumYa kendi ayaklarının üzerinde durarak, kendi yaşamını kendin yöneteceksin ve ayrılacaksın yada böyle ömrünü ziyan edeceksin . Eşini sevmeye çalış desem de bunu becerebilseydin kaç senedir yapardın diye düşündüğümden böyle bir tavsiyede bulunmadım.
Umarım bir çıkış yolu bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?